November 11, 2025Nov 11 Mi na treninzima vežbamo promašivanje zicera i to smo praktično usavršili.Drugo objašnjenje nemam.
November 11, 2025Nov 11 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Svaki put kada damo zicer ja se zaprepastim..Svaki put kada napravimo mali faul na zemlji ja se zaprepastim..
November 11, 2025Nov 11 I posle neko poredi doprinos frenka d tenka tog ofanzivnog virtuoza sa ovom budalom parkerom
November 11, 2025Nov 11 seru i sudije sa ovim baletanskim kontaktima (kad su Tajriku sudili) i mi sa zicerima rezultat na 2/4 odličan koliko smo se nudili Monaku Edited November 11, 2025Nov 11 by J-♣
November 11, 2025Nov 11 Author Izašla sam da si kupim pivo i u Maxiju videl takvog SVINJOSLAVA, bukv My 600lbs life styleAko to nije omen ja evo ne znam
November 11, 2025Nov 11 13 minutes ago, Valk said:Mirotić i Parker, rat frizura!Nisam imao pojma da Mirota fura palačinku
November 11, 2025Nov 11 8 minutes ago, ZokiAsov said:I posle neko poredi doprinos frenka d tenka tog ofanzivnog virtuoza sa ovom budalom parkeromFrenk je imao neke fenomenalne napadačke partije.Čak i Ife kada je bio u kanalu se videlo da ima želju da iz njega izađe i pokrene se. Kod Parkera ima 0 voljnog momenta u napadu se krije i pravi neke random blokove. U odbrani ga vrti polupokretni Mirota.
November 11, 2025Nov 11 3 minutes ago, Midžeta said:Izašla sam da si kupim pivo i u Maxiju videl takvog SVINJOSLAVA, bukv My 600lbs life styleAko to nije omen ja evo ne znamOpet si pijana Midzi!
November 11, 2025Nov 11 Ključ pobede je bio što je bags apgrejdovao softver dok sam hteo da rantujem ovde
November 11, 2025Nov 11 7 minutes ago, garmonbozia said:Džejms grobarZoki utefterisao kao prvu želju za sledeći prelazni rok.
November 11, 2025Nov 11 8 minutes ago, J-♣ said:seru i sudije sa ovim baletanskim kontaktima (kad su Tajriku sudili)ako mislis na ono kada je postavio blok pa je dobio faul, kretao se neprestano, bas je ocigledan primer ispravne odluke.
November 11, 2025Nov 11 Strazel pocinje opasno da mi ide na onu stvar (kurac), sa ovim o klasje moje reakcijama kao da ga bicuju kod svakog kontaktaKalates tatko