November 7, 2025Nov 7 Lotomozer, ko bi drugiJoš ti daje kompezaciju kad je faul propustio da svira Edited November 7, 2025Nov 7 by J-♣
November 7, 2025Nov 7 6 minutes ago, Profesionalac said:Kakva 3 napada Kakvih 30 napada.Sami pali, sami se ubili.
November 7, 2025Nov 7 Bukvalno, sve brainfart do brainfart-a...nivo beton lige Edited November 7, 2025Nov 7 by 1n54jd3r
November 7, 2025Nov 7 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Ne mogu vjerovat da Žoc nije nešto bolje nacrtao iz tajmautaOvo može i u potpis.
November 7, 2025Nov 7 32 minutes ago, *edited by mod said:Sad da vidimo da li smo je dobili ili je danas samo okasnila.Ipak je bilo ovo. Steta mislio sam da ih imamo kada sam video da ne igra onaj budjavi larencakis, ali more glupih odluka je presudilo
November 7, 2025Nov 7 Nepogrešivo se svake godine dovodi novi kontingent igrača crne puti, koji se prvi put susreću sa takmičarskom košarkom, a od trofeja imaju neku MVP titulu iz srednje škole ili nošenje Lebronovih patika po sali u pripremnom periodu. Tu voda brzo ulazi u uši i svaka završnica izgleda isto, a završava se davljenjem od strane prekaljenih EL igrača. Na moju veliku žalost, nemamo ni za jednu petorku igrača adaptiranih na evropsku košarku.
November 7, 2025Nov 7 Izvedeš najpametnijeg igrača sa terena da bi uveo najglupljeg, šta loše može da se desi... Ono kad gledaš i samo čekaš seriju gluposti kojom će da upropaste sve dobro do tad.
November 7, 2025Nov 7 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Ne mogu vjerovat da Žoc nije nešto bolje nacrtao iz tajmautaJbg, digao je Olimpijakos odbranu, očekivao sam i onih 5 sekundi da će da bolje iskoriste, naročito jer su gledali 3 minuta čelindž.
November 7, 2025Nov 7 7 minutes ago, 1n54jd3r said:Sta li ce Zeljko reci na konfi?Sraće o lošoj selekciji faulova.
November 7, 2025Nov 7 Samo neka Limar batali vise visemilionske budzete. Jebo ovo, koje bacanje para u ambis...
November 7, 2025Nov 7 2:23 69-71 BROWN, STERLING Three Pointer (1/3 - 7 pt)0:14 80-71 VEZENKOV, SASHA Three Pointer (2/3 - 14 pt)Lepotica 11-0 u poslednja dva minuta