Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

*juznoslovenski

• Replies 12.1k
  • Views 619.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

sta ili koga ste mi sad oteli?

danas nam je nilki dan, nilki dan

🥳

Srecan Oskar svima koji slave!

Jbg

U al smo razmaženi pa ne valja ni neko ko ce konačno da skuplja lopte i zagradjuje reket za razliku od prethodnih promašaja u tom smislu...

dva sata nema potvrde, pravićemo se da nije došao

covid19

odgledao kod luke u današnjem podkastu nemanju jovanovića jogija. ima lep deo od skoro 30min priče o miltonu, sterling braunu i ajzea majku

sreća te ima iscepkan time line pa koga ne zanima ostatak priče može lagano da skipuje

1: Jones - Ntilikina*

1/2: Washington

2/1: Milton

2/3: Brown

3: Marinković

3/4: Bonga

4: Parker - Majk

4/5: Osetkowski

5/4: Pokuševski

5: Jones - Bassey*

Pogledao sam uz kaficu prvo poluvreme protiv Fenera iz decembra prošle godine. Zdrav Frenki bi mi bio zacementiran u rosteru. Ali to će strukatm znati bolje...
Ekipa je realno brutalna. Jedino što smo broj srpskih krvnih zrnaca (za one koji broje) smanjili na jednocifren procenat. :D

Majk realno postaje višak, cenim da će Poku i Bonga više pokrivati bekap četvorku. Možda ga zadržimo zbog zalaganja i profesionalizma iz prošle sezone, ali je za njega bolje da ode negde gde će više da igra.

Ife Ahmedovski je još uvek u klubu, ali bi i meni bio prvi za kat.

Fali Lakić kao peti spoljni, a Nakić je sjebao ACL valjda, bojim se da će mu trebati puno vremena da se vrati na top košarku.

Reko pirocanac juce kad je katovao pokua da ima problema sa ramenom i da ce mozda pod noz

Just now, ZokiAsov said:

Reko pirocanac juce kad je katovao pokua da ima problema sa ramenom i da ce mozda pod noz

Da ga katuju

To je bio rekao i kad je bio onaj kvalifikacioni prozor, pa je Poku igrao posle, uz one trake. Da je operacija bila izvesna, uradio bi je odmah po zavrsetku sezone..

13 minutes ago, goofs said:

Majk realno postaje višak, cenim da će Poku i Bonga više pokrivati bekap četvorku.

ja verujem u ovog momka, druga sezona, ako ga mimoiđu povrede(kuc, kuc, kuc) mora da bude bolja

odbrambeni specijali, bez da bude - kad je na parketu, a u napadu uz ovako potentne saigrače uvek može da se izčačka neki pas viška za samog ajzeu