July 28, 2025Jul 28 U al smo razmaženi pa ne valja ni neko ko ce konačno da skuplja lopte i zagradjuje reket za razliku od prethodnih promašaja u tom smislu...
July 28, 2025Jul 28 odgledao kod luke u današnjem podkastu nemanju jovanovića jogija. ima lep deo od skoro 30min priče o miltonu, sterling braunu i ajzea majkusreća te ima iscepkan time line pa koga ne zanima ostatak priče može lagano da skipuje
July 29, 2025Jul 29 1: Jones - Ntilikina*1/2: Washington2/1: Milton2/3: Brown3: Marinković3/4: Bonga4: Parker - Majk4/5: Osetkowski5/4: Pokuševski5: Jones - Bassey*Pogledao sam uz kaficu prvo poluvreme protiv Fenera iz decembra prošle godine. Zdrav Frenki bi mi bio zacementiran u rosteru. Ali to će strukatm znati bolje...Ekipa je realno brutalna. Jedino što smo broj srpskih krvnih zrnaca (za one koji broje) smanjili na jednocifren procenat. :D
July 29, 2025Jul 29 Majk realno postaje višak, cenim da će Poku i Bonga više pokrivati bekap četvorku. Možda ga zadržimo zbog zalaganja i profesionalizma iz prošle sezone, ali je za njega bolje da ode negde gde će više da igra.Ife Ahmedovski je još uvek u klubu, ali bi i meni bio prvi za kat. Fali Lakić kao peti spoljni, a Nakić je sjebao ACL valjda, bojim se da će mu trebati puno vremena da se vrati na top košarku.
July 29, 2025Jul 29 Reko pirocanac juce kad je katovao pokua da ima problema sa ramenom i da ce mozda pod noz
July 29, 2025Jul 29 Just now, ZokiAsov said:Reko pirocanac juce kad je katovao pokua da ima problema sa ramenom i da ce mozda pod nozDa ga katuju
July 29, 2025Jul 29 To je bio rekao i kad je bio onaj kvalifikacioni prozor, pa je Poku igrao posle, uz one trake. Da je operacija bila izvesna, uradio bi je odmah po zavrsetku sezone..
July 29, 2025Jul 29 13 minutes ago, goofs said:Majk realno postaje višak, cenim da će Poku i Bonga više pokrivati bekap četvorku.ja verujem u ovog momka, druga sezona, ako ga mimoiđu povrede(kuc, kuc, kuc) mora da bude boljaodbrambeni specijali, bez da bude - kad je na parketu, a u napadu uz ovako potentne saigrače uvek može da se izčačka neki pas viška za samog ajzeu