August 12, 2025Aug 12 jeste, al nema vezenjemu(njima) ni ne treba da pomognemo, imao si sličan traktat jednom o tome kako ga žoc ne koristi u skladu sa kvalitetima koje poseduje
August 12, 2025Aug 12 Očekujem blagi uspon s obzirom na drugu sezonu. Uz manje povreda, sasvim ok igrač za namenjenu ulogu.
August 12, 2025Aug 12 ja očekujem od dujana da eksplodira, u najmanju ruku da ponovi fener u beogradu nekoliko puta(po mogućstvu na strani)
August 12, 2025Aug 12 34 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:imao si sličan traktat jednom o tome kako ga žoc ne koristi u skladu sa kvalitetima koje posedujeimam zamerku sto ga drzi uglavnom na liku koji coskari na krilu na trici, da bi valjda kontrolisao prostor i sekao potencijalno pasove, umesto da ga primarno drzi na primarnom ballhandleru.bila je jedna tekma protiv zvezde oko novaka djokovica, kada g je stavio na CMMa, ovaj nije znao gde je levoali to su bili izuzeci od pravilaoko napada, tj plejmejkerstva, nisam nista komentarisao, jer mu to nije forte
August 12, 2025Aug 12 da, na to sam aludiraotmsad, ja pretpostavljam, da ta postavka sa #3 u ćošku kada je karlik koji je primarni ofanzivac i plej na terenu zbog tranzicije u napad gde je lopta odmah u njegovim rukama i znatno je sve brže, pogotovu ako se ukaže mogućnost za lakim poenima
August 12, 2025Aug 12 2 hours ago, uini said:pa nije ntilikina primarno plejmejker jos od cca svoje 20e godine, vec defanzivni specijalac koji brani sve zivo i zombificirano a moze da metne neki spotup i odigra pnr, posadi napad kako je trener zamislio, tj rasporedi igrace ako su konfuzniNavedi bar tri utakmice prošle sezone gde je izdominirao u odbrani. Ako si pratio.Više dođe kao neki mit to što pričaš.
August 12, 2025Aug 12 Neće Frenki pojesti igrača 1 na 1, ali sjajno razume rotacije, može da preuzme, a naravno uglavnom je i 1 na 1 iznad proseka.Imao je i sa timskom odbranom na početku neke probleme, ali brzo se to izgubilo.
August 12, 2025Aug 12 18 minutes ago, sasailic said:Navedi bar tri utakmice prošle sezone gde je izdominirao u odbrani. Ako si pratio.Više dođe kao neki mit to što pričaš.ne moze da izdominira u ulozi koju mu je zeljko namenio.njega napad protivnika vrlo cesto izbegava, jednostavno se traze lakse opcije u napadu.kapiram ja da zeljko zna zasto ga stavlja na poziciju na kojoj se cesce krije najlosiji defanzivac spolja, nego sto operise najbolji ali to ne znaci da je odluka dobra bila.takodje kapiram da je frank malko usporio u odnosu na pre 4-5 sezona ali ako je tada cuvao doncica, hardena, kajri irvinga i lilarda, valjda moze i ove euro vedete.kada brani ballhandlera, tj point of attack, to su drugaciji zahtevi za defanzivca, gde je bitna stavka kod franka, sto tokom pnra moze da preuzme vecinu visokih i izdrzi taj duel.opet kazem, zeljko sve ovo zna 100x bolje, imao je ntilikina i period gde se privikavao na kriterijum sudjenja ali mislim da je zeljko jednostavno imao taj neki razlog za dobrobit tima, koji ja prosto ne podrzavam, jer si na taj nacin ukinuo glavni adut koji on ima.sigurno na trzistu imas korektne defanzivce za coskare na trici, koji pri tome bolje sutiraju nego frank, pa onda cela logika ima vise smisla.sve sam ovo pisao, naljutice se ekipa a opet bezveze mi je da precutim quote ( :
August 12, 2025Aug 12 Sigurno nije mit to što je defanzivni rejting sa njim na parketu za čak 7 poena bolji nego sa njim na klupi. Nije neki defanzivac osica kao Avramović (napada dribling) ili Lazić (nogama zatvara prolaz), Dobrić koji su specijalci za deny odbranu. Više pametno koristiti svoje gabarite zatvarajući prolaz i linije dodavanja. Meni kod njega smeta to lenjo izlaženje na closeout. Uz malo više hustle-a, bio bi dosta učinkovitiji i protivnici bi se još više plašili. Uz tu dodatnu agresivnost bi mogao mnogo više da napada obruč. Što je radio protiv Fenera u Istanbulu par puta odlično. Ta utakmica je bila rano odlučena. Ali jbg, verovatno nije takva glava i teško da će se to promeniti u značajnijoj meri. Možda ga ovo rano katovanje iz reprezentacije i (ne)zainteresovanost na tržištu malo natera da se zamisli...
August 12, 2025Aug 12 Author Čestitke @uini , drago mi je zbog tebe, zbog nas bas i ne, ali ko me pita
August 12, 2025Aug 12 meni nije drago sto je ostao, jer ne verujem da ce mu zeljko znacajno promeniti ulogu a i ne volim da ga gledam protiv zvezde, koliko u zvezdi.
August 12, 2025Aug 12 boze, kakva drama da li ide ili ostaje. zbog uinija bih voleo da ostane. sto je vise na ovom topiku, manje je na zvezdinom.salim se uini,