July 26, 2025Jul 26 insajd priča o dolasku miltona u partizan: najbolji šuter sa kojim sam do sada radiorazgovor sa nemanjom jovanovićem koji je bio deo stručnog štaba smu-a kad su u njemu igrali milton i sterling braunovaj jovanović je skoro bio u podkastu kod jao mileta(bar meni iskaču ti reelsovi u poslednje vreme) Edited July 26, 2025Jul 26 by kud u maglu Simoviću
July 26, 2025Jul 26 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ovaj jovanović je skoro bio u podkastu kod jao mileta(bar meni iskaču ti reelsovi u poslednje vreme)Jeste, pogledati obavezno. A i Samardžiski kida.
July 26, 2025Jul 26 56 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:navodno nas tajs oladio za 3mil na 2godiOladio kao odbio ili oladio kao uzeo nam?
July 26, 2025Jul 26 Meridian Sport Srbija - Kladioni...Crno-beli žele Čarlsa Besija: Počastvovan je interesovanj...Partizan je ozvaničio dolazak pojačanja iz NBA, Šejk Milton je parafirao dvogodišnji ugovor sa klubom, a šampion ABA lige na nišanu ima još jednog igrača sa Edited July 26, 2025Jul 26 by sasailic
July 26, 2025Jul 26 "Besi je 24-godišnji košarkaš rodom iz Lagosa, koji pokriva pozicije pet i četiri,.."zaboravili su 6 i 7
July 26, 2025Jul 26 1 minute ago, JPM said:Bogami, vi znate da trosite pare, za razliku od nas.znaju kad sam im rek'ood sad omerta
July 26, 2025Jul 26 12 minutes ago, ZokiAsov said:Oladili nas svi, ovaj besi je bio pod c ili cak pod dizgleda da ste favoriti za njega u trci protiv bostona iz seltiksaHardwood HoudiniCeltics haven't closed the door on a reunion that seemed...The Boston Celtics would "love" to see if they can make something work with a free agent whose time with the franchise appeared to be over. Edited July 26, 2025Jul 26 by uini