August 8, 2025Aug 8 Iffe, Nilikina i Davies. E, da, Brandon vec nasao, tako da Ostoja ne mora da se cima oko njega..A Nilikina otpao sa spiska za Eurobasket, pa ce imati vremena da trazi..
August 8, 2025Aug 8 ili su to ife i brendon?brt @Geo je jedini imao tačne informacije, a on je izgleda zabatalio forum
August 9, 2025Aug 9 Ife, Brendon, NilikinaTri su srpska sinaJedan je otisao, jos ova dvojica i da Partizan opet igra lepu kosarku
August 9, 2025Aug 9 Ako i Ife i Nilitkina odu, to će značiti da će Sterling većinu vremena provoditi na 2, a Vanja i Bongatron na 3, što opet znači da bi Šejk, Karlik i Sterling retko bili zajedno na parketu. Nisam veliki fan ove ideje, iako na papiru to deluje ok, jedna povreda nam pravi haos u najavi.
August 9, 2025Aug 9 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:vini zovi drčelu da reagujenama bi fino legao, svakako mnogo bolje nego onaj lik iz bullsa koji je krilo
August 10, 2025Aug 10 17 hours ago, Jimmy Kowalski said:Potrebni su bolji igraci umjesto Nilikine i Majka kojima je svakako planirano od 0-4 minuta po mecu? Ne znate dje udarate
August 10, 2025Aug 10 0 do 4 min. Razlika između kontendera za f4 i pukog proseka. Edited August 10, 2025Aug 10 by sasailic
August 10, 2025Aug 10 4 minutes ago, sasailic said:0 do 4 min. Razlika između kontendera za f4 i pukog proseka.Pogledaj ko u Realu pokriva vec deceniju 0-4 minuta.
August 10, 2025Aug 10 Mentalna snaga Arijana Lakića: Verovao sam i kada nisam mogao da ustanem iz krevetaKako je došlo do kontakta sa Partizanom?„Čim se završila sezona u Zadru, pričao sam sa Partizanom i dobio ponudu. Mislim da sam istog sekunda prihvatio. Bukvalno sam momentalno pristao. Iskreno, nisam ni shvatio da sam potpisao za Partizan. Nekako sam uvek mislio – ma stići će nešto tako, biće Evroliga, i stvarno sam verovao. I kada je došlo, rekao sam sebi – dobro, to je to, znao sam. Međutim, kada sam malo stao i razmislio, rekao sam – vau, čoveče. Tada, kada sam shvatio da sam zapravo postao igrač Partizana, krenuo sam još jače da radim, odmah kod Ace Matovića. Ubijali smo se od treninga samo da dođem spreman na pripreme. On mi je najviše pomogao. Sa njim sam video šta je Partizan.“Bio si deo potpuno novog crno-belog tima...„Nisam znao nikoga. Nisam ni Vanju znao. Tu i tamo samo Marija Nakića, nikoga više. Nekako mislim da je Željko tražio igrače da budu složni, i baš ih je našao. Stvarno smo stvorili hemiju u svlačionici, što možda i nije realno i očekivano da se odmah stvori. Svi žele da rade, ali isto tako svi žele i da se zezaju. Imali smo taj balans žestokog rada i dobrog druženja. Da se ne ubijamo u pojam, već da imamo i to opuštanje. Na kraju mislim da je rezultat došao baš iz toga. Stvarno mi je drago što sam deo svega ovoga i nadam se još boljoj sezoni koja sledi.“Propitujemo ga malo i o saigračima – ko se istakao?„Karlik – stvarno se vidi koliko zna košarku. Njegove promene ritma su skoro savršene, stvarno stvara prednost. Sterling je radnik, on posle svakog treninga ostaje da radi, a onda to još više i vas motiviše. Moram da pomenem i Brendona koji je bio baš dobar van terena. Baš je bio super i pomagao svima. Meni je baš prijala ekipa i drago mi je što delim svlačionicu sa njima.“Stiže sada nekoliko novih imena, kao što su Džabari Parker, Dilan Osetkovski, Šejk Milton...„Baš sam pričao sa trenerom i rekao mi je da oni baš žele da dođu ovde, žele da budu deo tima. Sada mi je još više drago što dolaze jer su gladni, a to je preduslov. Kada osetim da to imamo u ekipi, ja još više želim sve. Želim da mi kao ekipa još više napredujemo“, završava razgovor Lakić za naš portal.