July 24, 2025Jul 24 22 minutes ago, Milošica said:Mislim da će Voker kod komšija.morate da uskladite rumors, moji vajber grobosi kazu da se pise o fultzu
July 24, 2025Jul 24 1 minute ago, uini said:morate da uskladite rumors, moji vajber grobosi kazu da se pise o fultzuNe bi me čudilo da dođu u paketu. Različit tip igrača.
July 24, 2025Jul 24 37 minutes ago, Milošica said:Ovo prvo.vidim na par mesta da piše da je gotovo, al ni jedno nije approved by british motors & co.jel to znači da je ife iguman, manastir?
July 24, 2025Jul 24 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:jel to znači da je ife iguman, manastir?Dajte Ifea nama sirotinji.@uini Sta mislis o Dancu kao trecem pleju?
July 24, 2025Jul 24 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jel to znači da je ife iguman, manastir?Najverovatnije
July 24, 2025Jul 24 1 minute ago, MiddleClass said:Dajte Ifea nama sirotinji.@uiniSta mislis o Dancu kao trecem pleju? ife ima u ugovoru da mu je železnik terra incognita dve godine
July 24, 2025Jul 24 5 hours ago, theanswer said:Milton je baš kapitalac.Skroz ok za treceg beka u rotaciji ekipe koja gadja f4.
July 24, 2025Jul 24 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:SMU konekcija.I Ajzea Majk je igrao na SMU.Ne sa njima svakako, pošto je dve godine mlađi.
July 24, 2025Jul 24 9 minutes ago, *edited by mod said:Još Oskara ako ne može Tajs i zatvaraj.Ne bih se iznenadio ako bude i neki Kalates :)
July 24, 2025Jul 24 3 hours ago, Milošica said:Ne bi me čudilo da dođu u paketu. Različit tip igrača.Da, Fultz je poluinvalid a Loni nije, tako da su razliciti tipovi igraca.
July 24, 2025Jul 24 4 minutes ago, JPM said:Da, Fultz je poluinvalid a Loni nije, tako da su razliciti tipovi igraca.Batali me molim te.