July 29, 2025Jul 29 Mike ce se izivljavati nad nesrecnicima iz Krke, Splita, FMP-a, Borca i Derbyja..
July 29, 2025Jul 29 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Mike ce se izivljavati nad nesrecnicima iz Krke, Splita, FMP-a, Borca i Derbyja..Svaka ti čast ako si bez guglanja zapamtio grupu
July 29, 2025Jul 29 4 minutes ago, kralj said:Kako bre Poku na 5? Jel to bilo nekad?Pešić bi ga stavio na pleja.Pa otprilke je to i igrao.Petorka bez Tajrika, Dejvisa i Balše, Poku na "5" a zapravo mu je glavna uloga bila razgiravanje.To je igrao krajem sezone u ABA i u KLS. Minus serija protiv Budućnosti. Edited July 29, 2025Jul 29 by Milošica
July 29, 2025Jul 29 Opasan tim je ovo, sve ima. Ne znam ovog Osetkovskog, ako je on pogođen biće haos.
July 29, 2025Jul 29 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ja verujem u ovog momka, druga sezona, ako ga mimoiđu povrede(kuc, kuc, kuc) mora da bude boljaodbrambeni specijali, bez da bude - kad je na parketu, a u napadu uz ovako potentne saigrače uvek može da se izčačka neki pas viška za samog ajzeuJa ne sumnjam da će on umeti da iskoristi minute, tim pre što će sad imati još bolje saigrače oko sebe, samo mi se čini da je prevelika gužva na njegovoj poziciji, Parker ne dolazi da greje klupu, a ako biraš između Pokua i Majka više smisla ima ulagati u mlađeg i talentovanijeg. Nemam ništa protiv da ostane, samo mislim da neće puno igrati.
July 29, 2025Jul 29 Vec sam pisao, kada je propao transfer Tanaskovica, onda su odlucili da zadrze Mikea kao 6. visokog. Ako njemu odgovara da sporadicno igra nesto malo u EL, i nesto malo vise u ABA, onda OK. Skup nije, pa nije ni teret za budzet..
July 29, 2025Jul 29 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ja verujem u ovog momka, druga sezona, ako ga mimoiđu povrede(kuc, kuc, kuc) mora da bude boljaodbrambeni specijali, bez da bude - kad je na parketu, a u napadu uz ovako potentne saigrače uvek može da se izčačka neki pas viška za samog ajzeuJa verujem generalno u celu ekipu, ko god da ostane. Prolsa sezona je bila u fazonu prvi macici, skroz nov tim, i opet smo uzeli 2 trofeja. Od naredne ocekujem da budemo kompetitivniji u EL, a za sad na papiru deluje da su sva pojacanja dovodjena s planom i namenski
July 31, 2025Jul 31 tacno je zeljko doveo osetkowskog da rastura vutru po svlacionici; previse je ovo kafanska ekipa a zeljko bi da naginje ka netflix n chilluNOVA portalVIDEO Neviđeni snimci iz svlačionice i kafane: Vašington...Dvejn Vašington je oduševljen jednom srpskom psovkom i neprestano je oduševljeno ponavlja tokom čitavog snimka i kadrova koje još nismo videli. Koliko je samo puta rekao "J****", ali oduševljeno ka... Edited July 31, 2025Jul 31 by uini
July 31, 2025Jul 31 3 minutes ago, uini said:tacno je zeljko doveo osetkowskog da rastura vutru po svlacionici; previse je ovo kafanska ekipa a zeljko bi da naginje ka netflix n chilluNOVA portalVIDEO Neviđeni snimci iz svlačionice i kafane: Vašington...Dvejn Vašington je oduševljen jednom srpskom psovkom i neprestano je oduševljeno ponavlja tokom čitavog snimka i kadrova koje još nismo videli. Koliko je samo puta rekao "J****", ali oduševljeno ka...
July 31, 2025Jul 31 https://www.instagram.com/p/DMvWw2WtOzX/?igsh=Nnd6dWMyb3h5ZWw3brt stakleni pozira kao da je holivudski top tier glumac, a ne profesionalni košarkašgledaj jogu, tai chi, istezanje jebo modeling
July 31, 2025Jul 31 On 29. 7. 2025. at 11:31, kralj said:Kako bre Poku na 5? Jel to bilo nekad?Pešić bi ga stavio na pleja.Bilo je u KLS i voleo bih to da vidim vise protiv ekipa koje ne mogu da iskoriste njegovu nejakost.