July 24, 2025Jul 24 To je MilutintmOvo je Šejk, potpuno različite stvari.Bruka dobar potpis ako se ostvari, mislim takođe i da onda Ife postaje bivši. No, sumnjivo mi ovo pošto je Ostojin portal objavio vest o pregovorima, a oni obično ćute dok nije završen posao. Što znači da ili jeste završen posao ili sam drka Drčelu ili nekog drugog.
July 24, 2025Jul 24 Sad sam pogledao, on je otpušten iz Fejkersa pre tri dana, nema šanse da prihvati ponudu iz Evrope ovako brzo, dok još postoji šansa da ga pokupi neko iz NBA.
July 24, 2025Jul 24 a i nama više odgovara da mu plaćamo stipendiju od 1. septembra a ne od 1. avgusta npr.
July 24, 2025Jul 24 48 minutes ago, goofs said:Sad sam pogledao, on je otpušten iz Fejkersa pre tri dana, nema šanse da prihvati ponudu iz Evrope ovako brzo, dok još postoji šansa da ga pokupi neko iz NBA.Odavno je kontakt s njim uspostavljen, cim je dobio otkaz odmah je Hoops najavio njegov dolazak kao zamena za Nilikinu. Znaju oni vrlo dobro kakve su im sanse.. Edited July 24, 2025Jul 24 by Jimmy Kowalski
July 24, 2025Jul 24 56 minutes ago, goofs said:Sad sam pogledao, on je otpušten iz Fejkersa pre tri dana, nema šanse da prihvati ponudu iz Evrope ovako brzo, dok još postoji šansa da ga pokupi neko iz NBA.3 miliona dolara po sezoni nece nidje dobiti sem u Beogradu
July 24, 2025Jul 24 54 minutes ago, goofs said:Sad sam pogledao, on je otpušten iz Fejkersa pre tri dana, nema šanse da prihvati ponudu iz Evrope ovako brzo, dok još postoji šansa da ga pokupi neko iz NBA.već nekoliko sezona shake služi isključivo kao trejd-kusur, što nisam baš uspeo da skapiram do kraja, pošto jeste streaky shooter ali ima pristojan ballhandling za ne-plejmejkera, može da posluži u nekim nba scenarijima.3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Odavno je kontakt s njim uspostavljen, cim je dobio otkaz odmah je Hoops najavio njegov dolazak kao zamena za Nilikinu. Znaju oni vrlo dobro kakve su im sanse..pošto za razliku od željka frenkija vidim kao defanzivnog savanta, ne kontam baš taj tip izmene. milton je više neki punter-tip igrača, lošijeg šuta ali bolji asistent.kamtu redstar frenkibro
July 24, 2025Jul 24 1 hour ago, MiddleClass said:3 miliona dolara po sezoni nece nidje dobiti sem u Beogradu3 miliona je bruto, dakle oko 1.5 neto u NBA. To je oko 1.2 mil EUR. Ovde će da dobije fazon 1.8 i da Želimir viče na njega, nema šta da razmišlja.
July 24, 2025Jul 24 Dobiće 1.2, stan u BNV, nešto motorizovano iz Britiš motorsa i propusnicu za kafeteriju.Samo u Bank da ne zalazi...
July 24, 2025Jul 24 5 hours ago, goofs said: Što znači da ili jeste završen posao ili sam drka Drčelu ili nekog drugog.Ovo prvo.Mislim da će Voker kod komšija.