Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Milton moze biti samo jedan..

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

palasio milton j*** paris hilton

jel taj?

To je Milutintm

Ovo je Šejk, potpuno različite stvari.

Bruka dobar potpis ako se ostvari, mislim takođe i da onda Ife postaje bivši. No, sumnjivo mi ovo pošto je Ostojin portal objavio vest o pregovorima, a oni obično ćute dok nije završen posao. Što znači da ili jeste završen posao ili sam drka Drčelu ili nekog drugog.

Sad sam pogledao, on je otpušten iz Fejkersa pre tri dana, nema šanse da prihvati ponudu iz Evrope ovako brzo, dok još postoji šansa da ga pokupi neko iz NBA.

a i nama više odgovara da mu plaćamo stipendiju od 1. septembra a ne od 1. avgusta npr.

Milton je baš kapitalac.

48 minutes ago, goofs said:

Sad sam pogledao, on je otpušten iz Fejkersa pre tri dana, nema šanse da prihvati ponudu iz Evrope ovako brzo, dok još postoji šansa da ga pokupi neko iz NBA.

Odavno je kontakt s njim uspostavljen, cim je dobio otkaz odmah je Hoops najavio njegov dolazak kao zamena za Nilikinu. Znaju oni vrlo dobro kakve su im sanse..

Edited by Jimmy Kowalski

56 minutes ago, goofs said:

3 miliona dolara po sezoni nece nidje dobiti sem u Beogradu

54 minutes ago, goofs said:

već nekoliko sezona shake služi isključivo kao trejd-kusur, što nisam baš uspeo da skapiram do kraja, pošto jeste streaky shooter ali ima pristojan ballhandling za ne-plejmejkera, može da posluži u nekim nba scenarijima.

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Odavno je kontakt s njim uspostavljen, cim je dobio otkaz odmah je Hoops najavio njegov dolazak kao zamena za Nilikinu. Znaju oni vrlo dobro kakve su im sanse..

pošto za razliku od željka frenkija vidim kao defanzivnog savanta, ne kontam baš taj tip izmene.

milton je više neki punter-tip igrača, lošijeg šuta ali bolji asistent.

kamtu redstar frenkibro

šta si se stisao @MiddleClass, nismo mi neka sirotinja, daj bar 5 milki

Kiselo grožđe a još nije ni rodilo fantom

1 hour ago, uini said:

kamtu redstar frenkibro

Ako ga tamo budu opravljali...

covid19

1 hour ago, MiddleClass said:

3 miliona dolara po sezoni nece nidje dobiti sem u Beogradu

3 miliona je bruto, dakle oko 1.5 neto u NBA. To je oko 1.2 mil EUR. Ovde će da dobije fazon 1.8 i da Želimir viče na njega, nema šta da razmišlja.

Dobiće 1.2, stan u BNV, nešto motorizovano iz Britiš motorsa i propusnicu za kafeteriju.

Samo u Bank da ne zalazi...

5 hours ago, goofs said:

Što znači da ili jeste završen posao ili sam drka Drčelu ili nekog drugog.

Ovo prvo.

Mislim da će Voker kod komšija.