October 15, 2025Oct 15 Videćemo kako će biti protiv Baskonije. Oni su od večeras zakucani za samo dno tabele sa 4 poraza.Da se ne povampire protiv nas. Marcus Howard samo 11 minuta večeras... Da ga ne čuvaju protiv nas. Edited October 15, 2025Oct 15 by Kreator
October 15, 2025Oct 15 Baskoniji se večeras tri igrača povredila. Forest zadnja loža, Hauard prst i Dialo zglob. Naravno, rano za bilo kakvu procenu oporavka.
October 15, 2025Oct 15 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:mislim da nisi gledao kkpdovoljnoviše nego dovoljnonema veze, guraj dalje......bar smo uspeli da izađemo dostojanstveno iz ovogako budemo igrali košarku u oba poluveremena, dobijamo Baskoniju. ok je da imaš žute minute, kratkotrajna pomračenja, nešto loše sreće, se to je ok......al ne mere se drkati kurac celo poluvremne, pa se tek onda aktivirati, kad trener podilkani u svlačionici. to obično ne izađe na dobro, kao što se da videti iz priloženog večeras. može protiv nekog protivnika slabijeg kalibra, al u EL neće da pije vodu
October 15, 2025Oct 15 6 minutes ago, Kreator said:Videćemo kako će biti protiv Baskonije. Oni su od večeras zakucani za samo dno tabele sa 4 poraza.Da se ne povampire protiv nas. Marcus Howard samo 11 minuta večeras... Da ga ne čuvaju protiv nas.ispao je iz rotacije kod novog trenera. ili ne igra uopšte ili igra malo i loše kao danas
October 15, 2025Oct 15 6 minutes ago, J-♣ said:Baskoniji se večeras tri igrača povredila. Forest zadnja loža, Hauard prst i Dialo zglob. Naravno, rano za bilo kakvu procenu oporavka.baš mnogo povreda na sve strane. kad se pogledaju te liste povređenih, ispada da će El da se zavši igrom 3 na 3, jer za više neće biti
October 15, 2025Oct 15 4 minutes ago, Ted said:više nego dovoljnonema veze, guraj dalje......bar smo uspeli da izađemo dostojanstveno iz ovogako budemo igrali košarku u oba poluveremena, dobijamo Baskoniju. ok je da imaš žute minute, kratkotrajna pomračenja, nešto loše sreće, se to je ok......al ne mere se drkati kurac celo poluvremne, pa se tek onda aktivirati, kad trener podilkani u svlačionici. to obično ne izađe na dobro, kao što se da videti iz priloženog večeras. može protiv nekog protivnika slabijeg kalibra, al u EL neće da pije vodune znam kako da ti kažem, al nismo sami na terenuima tu i protivnik, i trener, i domaći teren, publikapitaju se i oni za neštonamerno sam izostavio treće sudionike događaja
October 15, 2025Oct 15 2 minutes ago, Ted said:baš mnogo povreda na sve strane. kad se pogledaju te liste povređenih, ispada da će El da se zavši igrom 3 na 3, jer za više neće biti3 na 3 je okej, imamo iskustva, može da ide i do 3 na 5.
October 15, 2025Oct 15 Just now, kud u maglu Simoviću said:ne znam kako da ti kažem, al nismo sami na terenuima tu i protivnik, i trener, i domaći teren, publikapitaju se i oni za neštonamerno sam izostavio treće sudionike događajamisliš sudija pederu!!!! ima i toga naravno. mada kad se igra protiv Reala nekako se podrazumeva da nećeš biti u milostiima naravno do svega što kažeš, ali moraš da priznaš da smo baš mekano ušli večeras i nekako odavali utisak nezainteresovanosti i nemoći. a sigurno da igrači nisu nezainteresovano za rezultat. pristup je problem, ako je pristup ok pa pukneš i pored toga, no problem, jači su, bolji su, i tako to
October 15, 2025Oct 15 Ok, bar sto se povreda tice poslednjih par sezona nismo imali ozbiljnih problema (kuc kuc u drvo). Falio je uvek igrac-dva ali nije bio opsti raspad kao kod Zvezde, Dubaija i tako to. Poslednji put da se ja secam je bilo u top 8 sezoni kad smo otisli osakaceni u Grcku pa na Oli nabio dva trijes razlike, koliko li vec bese, a i to je trajalo par nedelja.
October 15, 2025Oct 15 3 minutes ago, Ted said:misliš sudija pederu!!!! lMislio je na ljude koji se bave kamerama..sacuvaj Boze ekipa
October 15, 2025Oct 15 ma to sa povredama je gotovo neizostavno sa ovim brojem utakmica. što reče neko, dal na ovom topiku ili drugom, proći će bolje na kraju onaj ko bude zdraviji i popunjeniji u ključnom delu sezone.zato je bitno i da popunimo roster što pre, da se rasporedi teret ravnomerno koliko je moguće1 minute ago, SNARC said:Mislio je na ljude koji se bave kamerama..sacuvaj Boze ekipaauuuu, kakvi su to nekrsti......eno snimiše ono dvoje na koncertu i život im uništiše. a oni se samo voleli
October 15, 2025Oct 15 4/4 nije merilo ove tekme. KKP vrlo inferioran u prvom poluvremenu - kasna preuzimanja, poradjanje poena, Tavaresovo zlostavljanje nasih petica. Maledona niko nije stigao ni pogledom. Problem ovog tima je jos uvek (opet) - odbrana.
October 15, 2025Oct 15 51 minutes ago, Kreator said:Videćemo kako će biti protiv Baskonije. Oni su od večeras zakucani za samo dno tabele sa 4 poraza.Da se ne povampire protiv nas. Marcus Howard samo 11 minuta večeras... Da ga ne čuvaju protiv nas.Mene samo strah da ga ne čuvaju za nas, šuška se nešto....đ
October 15, 2025Oct 15 29 minutes ago, Lord Stef said:Ok, bar sto se povreda tice poslednjih par sezona nismo imali ozbiljnih problema (kuc kuc u drvo). Falio je uvek igrac-dva ali nije bio opsti raspad kao kod Zvezde, Dubaija i tako to. Poslednji put da se ja secam je bilo u top 8 sezoni kad smo otisli osakaceni u Grcku pa na Oli nabio dva trijes razlike, koliko li vec bese, a i to je trajalo par nedelja.Zaboravio si proslogodisnju izuzetno skracenu rotaciju na duplim gostovanjima, koja smo sve dobili, ali se i posteno istrosili.U jednoj utakmici to zaista i ne mora da bude hendikep, jer se ekipa skupi i odigra i iznad mogucnosti. S tim u vezi, ne bih nikako unapred upisao pobedu u Vitoriji, sve i da im budu falili kljucni igraci. Oni ce taj mec igrati za ponos da konacno zabeleze prvu pobedu.