Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

mislim da nisi gledao kkp

dovoljno

• Replies 12.1k
  • Views 620.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Videćemo kako će biti protiv Baskonije. Oni su od večeras zakucani za samo dno tabele sa 4 poraza.

Da se ne povampire protiv nas. Marcus Howard samo 11 minuta večeras... Da ga ne čuvaju protiv nas.

Edited by Kreator

Baskoniji se večeras tri igrača povredila. Forest zadnja loža, Hauard prst i Dialo zglob. Naravno, rano za bilo kakvu procenu oporavka.

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mislim da nisi gledao kkp

dovoljno

više nego dovoljno

nema veze, guraj dalje......bar smo uspeli da izađemo dostojanstveno iz ovog

ako budemo igrali košarku u oba poluveremena, dobijamo Baskoniju. ok je da imaš žute minute, kratkotrajna pomračenja, nešto loše sreće, se to je ok......al ne mere se drkati kurac celo poluvremne, pa se tek onda aktivirati, kad trener podilkani u svlačionici. to obično ne izađe na dobro, kao što se da videti iz priloženog večeras. može protiv nekog protivnika slabijeg kalibra, al u EL neće da pije vodu

6 minutes ago, Kreator said:

Videćemo kako će biti protiv Baskonije. Oni su od večeras zakucani za samo dno tabele sa 4 poraza.

Da se ne povampire protiv nas. Marcus Howard samo 11 minuta večeras... Da ga ne čuvaju protiv nas.

ispao je iz rotacije kod novog trenera. ili ne igra uopšte ili igra malo i loše kao danas

6 minutes ago, J- said:

Baskoniji se večeras tri igrača povredila. Forest zadnja loža, Hauard prst i Dialo zglob. Naravno, rano za bilo kakvu procenu oporavka.

baš mnogo povreda na sve strane. kad se pogledaju te liste povređenih, ispada da će El da se zavši igrom 3 na 3, jer za više neće biti

4 minutes ago, Ted said:

više nego dovoljno

nema veze, guraj dalje......bar smo uspeli da izađemo dostojanstveno iz ovog

ako budemo igrali košarku u oba poluveremena, dobijamo Baskoniju. ok je da imaš žute minute, kratkotrajna pomračenja, nešto loše sreće, se to je ok......al ne mere se drkati kurac celo poluvremne, pa se tek onda aktivirati, kad trener podilkani u svlačionici. to obično ne izađe na dobro, kao što se da videti iz priloženog večeras. može protiv nekog protivnika slabijeg kalibra, al u EL neće da pije vodu

ne znam kako da ti kažem, al nismo sami na terenu

ima tu i protivnik, i trener, i domaći teren, publika

pitaju se i oni za nešto

namerno sam izostavio treće sudionike događaja

2 minutes ago, Ted said:

baš mnogo povreda na sve strane. kad se pogledaju te liste povređenih, ispada da će El da se zavši igrom 3 na 3, jer za više neće biti

3 na 3 je okej, imamo iskustva, može da ide i do 3 na 5.

Just now, kud u maglu Simoviću said:

ne znam kako da ti kažem, al nismo sami na terenu

ima tu i protivnik, i trener, i domaći teren, publika

pitaju se i oni za nešto

namerno sam izostavio treće sudionike događaja

misliš sudija pederu!!!! ima i toga naravno. mada kad se igra protiv Reala nekako se podrazumeva da nećeš biti u milosti

ima naravno do svega što kažeš, ali moraš da priznaš da smo baš mekano ušli večeras i nekako odavali utisak nezainteresovanosti i nemoći. a sigurno da igrači nisu nezainteresovano za rezultat. pristup je problem, ako je pristup ok pa pukneš i pored toga, no problem, jači su, bolji su, i tako to

Ok, bar sto se povreda tice poslednjih par sezona nismo imali ozbiljnih problema (kuc kuc u drvo). Falio je uvek igrac-dva ali nije bio opsti raspad kao kod Zvezde, Dubaija i tako to. Poslednji put da se ja secam je bilo u top 8 sezoni kad smo otisli osakaceni u Grcku pa na Oli nabio dva trijes razlike, koliko li vec bese, a i to je trajalo par nedelja.

3 minutes ago, Ted said:

misliš sudija pederu!!!! l

Mislio je na ljude koji se bave kamerama..sacuvaj Boze ekipa

ma to sa povredama je gotovo neizostavno sa ovim brojem utakmica. što reče neko, dal na ovom topiku ili drugom, proći će bolje na kraju onaj ko bude zdraviji i popunjeniji u ključnom delu sezone.

zato je bitno i da popunimo roster što pre, da se rasporedi teret ravnomerno koliko je moguće

1 minute ago, SNARC said:

Mislio je na ljude koji se bave kamerama..sacuvaj Boze ekipa

auuuu, kakvi su to nekrsti......eno snimiše ono dvoje na koncertu i život im uništiše. a oni se samo voleli

4/4 nije merilo ove tekme. KKP vrlo inferioran u prvom poluvremenu - kasna preuzimanja, poradjanje poena, Tavaresovo zlostavljanje nasih petica. Maledona niko nije stigao ni pogledom.

Problem ovog tima je jos uvek (opet) - odbrana.

51 minutes ago, Kreator said:

Mene samo strah da ga ne čuvaju za nas, šuška se nešto....đ

29 minutes ago, Lord Stef said:

Ok, bar sto se povreda tice poslednjih par sezona nismo imali ozbiljnih problema (kuc kuc u drvo). Falio je uvek igrac-dva ali nije bio opsti raspad kao kod Zvezde, Dubaija i tako to. Poslednji put da se ja secam je bilo u top 8 sezoni kad smo otisli osakaceni u Grcku pa na Oli nabio dva trijes razlike, koliko li vec bese, a i to je trajalo par nedelja.

Zaboravio si proslogodisnju izuzetno skracenu rotaciju na duplim gostovanjima, koja smo sve dobili, ali se i posteno istrosili.

U jednoj utakmici to zaista i ne mora da bude hendikep, jer se ekipa skupi i odigra i iznad mogucnosti. S tim u vezi, ne bih nikako unapred upisao pobedu u Vitoriji, sve i da im budu falili kljucni igraci. Oni ce taj mec igrati za ponos da konacno zabeleze prvu pobedu.