October 8, 2025Oct 8 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Hoce biti neko citanje odlomaka na part+?oće, 3 evra pasus, 5 evra stranica, 10 evra poglavljeako hoćeš da čita sexsi ženski glas, doplata 3 evra
October 8, 2025Oct 8 8 hours ago, Кристофер Лумумбо said:Preigrao se najbolji sportski radnik, preskupe su karte, odokativno ima 1500-2000 dostupnih karata. Gledam cene za nivo 200 ona bolja mesta, cena je 150E, ako hoces da povedes nekog na utakmicu treba da platis 300 eura, to je suludo.Naravno da se preigrao, pisah to od početka. I taj broj sezonskih koji je objavljen ne odgovara istini.
October 8, 2025Oct 8 31 minutes ago, Nikodije said:Već čujem Radojevića"Murinen pogađa zakucava iz Krnjače"
October 8, 2025Oct 8 13 hours ago, Filozof manijak said:vi još pratite sport u ovoj državi?Pod tri Edited October 8, 2025Oct 8 by MiddleClass
October 9, 2025Oct 9 Popular Post Tebra..meni je gledanje Partizana, u bilo kom svom izdanju i obliku, sve samo ne zona komfora.To je neka vrsta genetskog mazohizma..nesto sto mi je usadjeno i protiv cega ne umem, ne ide..hteo bih ja mozda protiv toga ali nema sanse, popustim. Zivot nije film, negde moras da pokupis dozu razocarenja i sranja..na srecu, imam solidan posao, porodica mi je za ponos..a deo oko sranja i razocarenja pokriva moj dragi Partizan. I sreca sto je tu on..da nije, mozda bih ogrezao u kocku, alkozu, narkotike..ovako, imam Partizan da mene jede iznutra a da porodica bude na suvom, toplom sa vazda punim frizderom i rezervoarom. Nikako zona komfora..no way.
October 9, 2025Oct 9 Popular Post 15 minutes ago, shimpu said:Bolje Zona Zamfirova nego zona komforaZa Grobare postoji samo jedna zona - Zona Press.
October 9, 2025Oct 9 20 hours ago, uini said:moze da se vidi na parketu i gde ce biti blokadeZeljko sedi na skretanju za Zeleznik, a gosti tamo negde kod Orlovace?