October 6, 2025Oct 6 pratim preko pbp ali je lepo sto se ukazala domaca osovina i pokazala da mozemo i na njih da racunamo - u ogranicenim kapacitetima
October 6, 2025Oct 6 Trojkama Marinkovića izbegli neprijatnosti. Sve u svemu igrali sa pola gasa, uz pokušaje ekgzibicija.
October 6, 2025Oct 6 Meni deluje da igramo sporo nevezano za to ko nam je na pleju (osim kad Washington pripali u petoj sekundi napada), izgleda igramo na manji broj poseda.
October 6, 2025Oct 6 Meni Milton odličan. Baš atipičan igrač, ali nadam se da Željko neće praviti od njega klasičnog organizatora iako je tu svakako bolji od Washa.Osetkovski je Tasa 2.0, što je za ABA odlično, a imaće šta da pruži i u EL.
October 6, 2025Oct 6 53 minutes ago, Kreator said:meni se sviđa kako igra osetkovski.Osetkovski se pokazao kao odlično pojačanje, samo ga ne treba posmatrati kroz prizmu drugog centra koji nam fali, pošto to nije njegova igra
October 6, 2025Oct 6 Kontam rezon u klupiranju našeg Save iz Kikinde. Nakačio se Žocu na vrat budaletina, a ništa živo nije uklavirio šta treba da radi. Ako ima šta da trgne u njemu uopšte. U četvrtak stiže Efes koji će nam Karlika udaviti načisto. Zavisićemo od drugih igrača na lopti. Sterling nije taj kalibar, Milton u procesu adaptacije... Efesova spoljna linija odlično prži odbranu. Hazer, Kordinije, Lojd igra kao u transu, a vratio se i Bobua...
October 6, 2025Oct 6 18 minutes ago, ZokiAsov said:Kad se setim kolko se prizivao ovaj bezveznjak monekeBese ima lep podkast pa zato ?