October 6, 2025Oct 6 Popular Post 2 hours ago, theanswer said:Čoveku su skandirali pre prve sekunde na terenuMeni je ovo ok, podrška napaljenom klincu.
October 6, 2025Oct 6 dobro......moraće negde da se fata malo ladovna i spusti ritam i tempo. mnogo je obaveza po EL, aba više nije uslov za EL, pa ne mora da se igra na život i smrtrealno, razlika između ova dva tima je jedno 30-40 poena, ali nema potrebe da se zapinje. za par dana je Efes, bitno da se niko nije povredio, dobili smo tekmu na suv kvalitet, guramo dalje
October 7, 2025Oct 7 ostoja newsdanas završeno poslednje hoblovanje parketa i udaren bajc, sutra se lakira poslednja ruka i u četvrtak promocija novog parketa
October 7, 2025Oct 7 Hoce da nas ufiksa..da mu ne vicemo da glodje bobana..i da mu je sef ptarsi i derpe.Lukavi satnik Ostoja.Karata u prodaji pun Q ima jos..imamo i mi jednu viska ako neko hoce.
October 7, 2025Oct 7 12 minutes ago, SNARC said:Hoce da nas ufiksa..da mu ne vicemo da glodje bobana..i da mu je sef ptarsi i derpe.Lukavi satnik Ostoja.Karata u prodaji pun Q ima jos..imamo i mi jednu viska ako neko hoce.viš to mi nije palo na pamet da je spreman na masovno drogiranje publike@Milošica da spremamo rozgu?
October 7, 2025Oct 7 Mislim da nema ništa od toga jer ima garantovan ugovor, ali ne škodi dva dana loženja pred Efes. Edited October 7, 2025Oct 7 by Milošica
October 7, 2025Oct 7 51 minutes ago, Muzzy said:Koliko bi koštao Bona ako dobije šut kartu? Nama bi legao samo tako.adem bona, bosanski diler ekstazija 90ih? on ce se naigrati u 76ersima, posto kontam da ce embiid odigrati 40ak tekmi ove sezone, kada jednom zaigra. startovao je protiv knicksa, drummond usao sa klupe i pokazao da ne mogu da racunaju na njega.
October 8, 2025Oct 8 11 hours ago, SNARC said:Hoce da nas ufiksa..da mu ne vicemo da glodje bobana..i da mu je sef ptarsi i derpe.Lukavi satnik Ostoja.Karata u prodaji pun Q ima jos..imamo i mi jednu viska ako neko hoce.Mislim da za ove pare može glat da se odgleda NBA tekma po Amerikama. Verovatno imamo najskuplje karte u Evropi i logično je da se negde povuče crta i prestane da se plaća pa nek se jebu ovi SNS SPS kadrovi po klubu.
October 8, 2025Oct 8 4 minutes ago, Filozof manijak said:vi još pratite sport u ovoj državi?Kurve sa estrade pocele da se udaju..glumci nikad tanji sa talentom..Sta da radimo muceni..ostaje nam hortikultura i sport..a susa je bila ozbiljna letos.
October 8, 2025Oct 8 26 minutes ago, Filozof manijak said:vi još pratite sport u ovoj državi?pratis sport & ides na proteste >>>> ne pratis sport & ne ides na protestemislim ima izmedju jis hiljade korisnijih stvari i akcija ali ti si resio da ukenjas vucica tako sto ne pratis sport, pa se cudis kako ljudi ne idu tim istim pravednicko-efektnim putem.
October 8, 2025Oct 8 ma jok, samo odbijam da učestvujem u onom hleba&igara. Hleb ne jedem, a igram samo džepni bilijar.A da li idem na proteste ti pojma nemaš, ali šta te košta da kenjaš
October 8, 2025Oct 8 9 minutes ago, Filozof manijak said:A da li idem na proteste ti pojma nemaš, ali šta te košta da kenjašjedino ako lazes, posto si mi ti rekao da ne ides, na odgovarajucoj temi.a ko laze, taj i krade :/mada bi u ovom slucaju cak i to bilo bolje