October 9, 2025Oct 9 Imao Džabari često i u Barsi ovakve žute minute.Inače sudijski kriterijum kontakta igrača zadnja 3minuta nije nam bio naklonjen. Ništa dramatično, ali...
October 9, 2025Oct 9 Just now, lord_s said:Kakvog smo ovog Dziberija doveli iz BarseloneSad ti je jasno.
October 9, 2025Oct 9 krenuće Džabarija trica u drugomodlično je ovo.......samo da preživimo tradicionalni nalet samoubilačkog nagona i rešavamo
October 9, 2025Oct 9 Osim Dzabarija koji je grozan veceras i trojke koja je tragicna, sve ostalo odlicno
October 9, 2025Oct 9 13 minutes ago, goofs said:Jel i Džabari odlučio da se ne šiša dok Junajted ne pobedi pet utakmica za redom? Kako drugačije objasniti ovo?Dok ne skine 10 kila.
October 9, 2025Oct 9 bilo aco šiptare, pa uleteli neki ćaciji da vaspitavaju, bili počašćeni sa cigani, cigani, a odmah potom sa pumpaj, pumpajdujan skinuo vradžbinu, ostaje džabari da ubode nešto lagano, al neka ga. neka šije kad druge ne bude išlodilan klasa
October 9, 2025Oct 9 Fascinantno mi je da smo naglo popravili defanzivni skok. Nakon uvodna 2 ofanzivna skoka u prva dva minuta, Efes je do kraja poluvremena napravi još samo 1 ofanzivni.
October 9, 2025Oct 9 ^ za razliku od utkamice sa milanom gde smo mahom porađali poene, ovde ih je bilo dosta laganihvaljda je to rezultat te dobre odbranene znam nisam školovaovoleo bih da vidim miiku u garbage ako ga bude bilo
October 9, 2025Oct 9 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:bilo aco šiptare, pa uleteli neki ćaciji da vaspitavaju, bili počašćeni sa cigani, cigani, a odmah potom sa pumpaj, pumpajdujan skinuo vradžbinu, ostaje džabari da ubode nešto lagano, al neka ga. neka šije kad druge ne bude išlodilan klasaDe su bili cacad? Meni se ucinilo da su se ovi na jugu medju sobom koskali
October 9, 2025Oct 9 Parker zaista kriminalan,u odbrani, pri šutu i pri asistenciji,sreća pa Bonga iznudio fauledit: pa drago mi što sam ga urekao Edited October 9, 2025Oct 9 by J-♣