Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

vidimo se 1.11

ne vidimo se nikad na sportskim događajima,

• Replies 12.1k
  • Views 620.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

2 minutes ago, uini said:

jedino ako lazes, posto si mi ti rekao da ne ides, na odgovarajucoj temi.

a ko laze, taj i krade :/

mada bi u ovom slucaju cak i to bilo bolje

A ko krade taj ima..

@Filozof manijak ljujibrat, sare na mojim zimskim gumama se samo koristeci jaku mastu mogu nazvati sarama..Mi uletis jedno 200 ojra,vratim cim Junajted dodje iz keca

Lol, ti bar imaš auto u voznom stanju

Pedro Pascal Laughing GIF by Crafture

Pa ne mozemo svi da imamo sluzbeni..

Pa i nemamo.

Što volim da govorim sebi u množini lolol

Elem, meni lično je degutantno da pratim bilo koji sport u ovoj državi i održavam neki privid normalnosti. Ako je vama to ok, aferim,

Samo nemojte od drugih onda očekivati da ne idu u parlament, a sami ne možete da se odreknete Arene.

Mnogo jača opoziciona borba se vodi u Areni nego u parlamentu. Hvala braći grobarima za to.

Edited by Nikodije

26 minutes ago, Filozof manijak said:

Pa i nemamo.

Što volim da govorim sebi u množini lolol

Elem, meni lično je degutantno da pratim bilo koji sport u ovoj državi i održavam neki privid normalnosti. Ako je vama to ok, aferim,

Samo nemojte od drugih onda očekivati da ne idu u parlament, a sami ne možete da se odreknete Arene.

Bliži sam tvom stavu nego drugima, pogotovo oko odlaska u Arenu.

Na utakmicu nisam otišao od Reala u top8 sezoni, ali gledam preko TVa.

Ali, isto tako, moraš razumeti da ljudima i treba beg iz nekih dnevnih dešavanja kako ne bi skroz otišli u klinac. Jeste distrakcija i treba nam i veći bes u narodu, ali ne krivim mnogo ljude koji prate. Doduše, meni je nezgodno da se sad bilo kako ponašam normalno, da li je to odlazak u bioskop, na utakmicu, u restoran...

Naravno da je to neki beg, čak nije ni interes nego prihvatamo da budemo lupani po džepu. Neuporedivo je sa boravkom u parlamentu.

Više može da se poredi sa "vi još idete kupujete u supermarkatima", "vi još plaćate račune"...Sve je to privid normalnosti...

Lažno moralisanje.

Edited by Milošica

4 minutes ago, garmonbozia said:

Bliži sam tvom stavu nego drugima, pogotovo oko odlaska u Arenu.

Na utakmicu nisam otišao od Reala u top8 sezoni, ali gledam preko TVa.

Ali, isto tako, moraš razumeti da ljudima i treba beg iz nekih dnevnih dešavanja kako ne bi skroz otišli u klinac. Jeste distrakcija i treba nam i veći bes u narodu, ali ne krivim mnogo ljude koji prate. Doduše, meni je nezgodno da se sad bilo kako ponašam normalno, da li je to odlazak u bioskop, na utakmicu, u restoran...

Razumem ja sve to, zato se i trudim da svoj stav ne namećem drugima. Samo volim da ukažem da malu hipokriziju.

Po meni, bold je suština. A utakmice služe da se taj bes izduva na pogrešnom mestu.

3 minutes ago, Milošica said:

Naravno da je to neki beg, čak nije ni interes nego prihvatamo da budemo lupani po džepu. Neuporedivo je sa boravkom po parlamentu.

Više se poredi sa "vi još idete kupujete u supermarkatima", "vi još plaćate račune"...

Lažno moralisanje.

Da li je onda lažno moralisanje kad se traži od poslanika da ne idu u skupštinu? Ne traži od drugih ono što nisi sam spreman da uradiš.

Pri čemu, poređenje plaćanja računa i plaćanja sezonske karte su ono, nonsens par ekselans

Nisu nonsens ako je argument "privid normalnosti".

Mi nismo političari, i ja na taj "(ne)boravak" u skupštini gledam kao na političku odluku, a ne moralnu. A iz tvog ugla gledanja(kao što, rekoh ne i mog), ako ti je ok boravak u skupštini, ne znam kako ti onda nije ovo što mi na ovoj i Zvezdinoj temi radimo.

I odlazak na sportske priredbe je odžavanje privida normalnosti.

Suprotno od toga bi bilo sprečavanje da se održi utakmica, npr.

Blokada sportskih priredbi. Eto ideje.

esid: molim moderaciju da ovo prebaci na neki odgovarajući topik, koji nađe uza shodno.

@Midžeta

Edited by Filozof manijak

Pa blokiraj

Pa ja niti idem, niti gledam.

Eto, blokiraj ti Skupštinu. Pa ću ja za tobom. Može?

blokada sportskih priredbi bi prošla kao što bi prošla recimo blokada aerodroma aka bila bi okončana za 5 minuta

na stranu što 90% ljudi koji dođu na tekmu partizana su protiv vučića. pa bi baš imalo smisla da se i ti ljudi okrenu na drugu stranu. to je kao da blokiraš predstavu u pozorištu gde su svi glumci protiv vlasti

5 minutes ago, Milošica said:

Pa blokiraj

Ne može, ima radnu obavezu