October 8, 2025Oct 8 2 minutes ago, uini said:jedino ako lazes, posto si mi ti rekao da ne ides, na odgovarajucoj temi.a ko laze, taj i krade :/mada bi u ovom slucaju cak i to bilo boljeA ko krade taj ima..@Filozof manijak ljujibrat, sare na mojim zimskim gumama se samo koristeci jaku mastu mogu nazvati sarama..Mi uletis jedno 200 ojra,vratim cim Junajted dodje iz keca
October 8, 2025Oct 8 Pa i nemamo.Što volim da govorim sebi u množini Elem, meni lično je degutantno da pratim bilo koji sport u ovoj državi i održavam neki privid normalnosti. Ako je vama to ok, aferim,Samo nemojte od drugih onda očekivati da ne idu u parlament, a sami ne možete da se odreknete Arene.
October 8, 2025Oct 8 Mnogo jača opoziciona borba se vodi u Areni nego u parlamentu. Hvala braći grobarima za to. Edited October 8, 2025Oct 8 by Nikodije
October 8, 2025Oct 8 26 minutes ago, Filozof manijak said:Pa i nemamo.Što volim da govorim sebi u množini Elem, meni lično je degutantno da pratim bilo koji sport u ovoj državi i održavam neki privid normalnosti. Ako je vama to ok, aferim,Samo nemojte od drugih onda očekivati da ne idu u parlament, a sami ne možete da se odreknete Arene.Bliži sam tvom stavu nego drugima, pogotovo oko odlaska u Arenu. Na utakmicu nisam otišao od Reala u top8 sezoni, ali gledam preko TVa. Ali, isto tako, moraš razumeti da ljudima i treba beg iz nekih dnevnih dešavanja kako ne bi skroz otišli u klinac. Jeste distrakcija i treba nam i veći bes u narodu, ali ne krivim mnogo ljude koji prate. Doduše, meni je nezgodno da se sad bilo kako ponašam normalno, da li je to odlazak u bioskop, na utakmicu, u restoran...
October 8, 2025Oct 8 Naravno da je to neki beg, čak nije ni interes nego prihvatamo da budemo lupani po džepu. Neuporedivo je sa boravkom u parlamentu.Više može da se poredi sa "vi još idete kupujete u supermarkatima", "vi još plaćate račune"...Sve je to privid normalnosti...Lažno moralisanje. Edited October 8, 2025Oct 8 by Milošica
October 8, 2025Oct 8 4 minutes ago, garmonbozia said:Bliži sam tvom stavu nego drugima, pogotovo oko odlaska u Arenu.Na utakmicu nisam otišao od Reala u top8 sezoni, ali gledam preko TVa.Ali, isto tako, moraš razumeti da ljudima i treba beg iz nekih dnevnih dešavanja kako ne bi skroz otišli u klinac. Jeste distrakcija i treba nam i veći bes u narodu, ali ne krivim mnogo ljude koji prate. Doduše, meni je nezgodno da se sad bilo kako ponašam normalno, da li je to odlazak u bioskop, na utakmicu, u restoran...Razumem ja sve to, zato se i trudim da svoj stav ne namećem drugima. Samo volim da ukažem da malu hipokriziju.Po meni, bold je suština. A utakmice služe da se taj bes izduva na pogrešnom mestu.3 minutes ago, Milošica said:Naravno da je to neki beg, čak nije ni interes nego prihvatamo da budemo lupani po džepu. Neuporedivo je sa boravkom po parlamentu.Više se poredi sa "vi još idete kupujete u supermarkatima", "vi još plaćate račune"...Lažno moralisanje.Da li je onda lažno moralisanje kad se traži od poslanika da ne idu u skupštinu? Ne traži od drugih ono što nisi sam spreman da uradiš.Pri čemu, poređenje plaćanja računa i plaćanja sezonske karte su ono, nonsens par ekselans
October 8, 2025Oct 8 Nisu nonsens ako je argument "privid normalnosti".Mi nismo političari, i ja na taj "(ne)boravak" u skupštini gledam kao na političku odluku, a ne moralnu. A iz tvog ugla gledanja(kao što, rekoh ne i mog), ako ti je ok boravak u skupštini, ne znam kako ti onda nije ovo što mi na ovoj i Zvezdinoj temi radimo.
October 8, 2025Oct 8 I odlazak na sportske priredbe je odžavanje privida normalnosti.Suprotno od toga bi bilo sprečavanje da se održi utakmica, npr.Blokada sportskih priredbi. Eto ideje.esid: molim moderaciju da ovo prebaci na neki odgovarajući topik, koji nađe uza shodno.@Midžeta Edited October 8, 2025Oct 8 by Filozof manijak
October 8, 2025Oct 8 Pa ja niti idem, niti gledam.Eto, blokiraj ti Skupštinu. Pa ću ja za tobom. Može?
October 8, 2025Oct 8 blokada sportskih priredbi bi prošla kao što bi prošla recimo blokada aerodroma aka bila bi okončana za 5 minutana stranu što 90% ljudi koji dođu na tekmu partizana su protiv vučića. pa bi baš imalo smisla da se i ti ljudi okrenu na drugu stranu. to je kao da blokiraš predstavu u pozorištu gde su svi glumci protiv vlasti