October 8, 2025Oct 8 Manijak, ne može, jer su to neuporedive stvari. Em su neuporedive, em ne želiš da blokiraš Skupštinu jer to i nije tvoje mišljenje. Ne znam zašto si krenuo onda uopšte u ovo na sportu, samo iz nekog inata.Ja nisam izabrao da budem političar. To što mi ne blokiramo Arenu nije politička odluka, ovo za Skupštinu jeste. Edited October 8, 2025Oct 8 by Milošica
October 8, 2025Oct 8 2 minutes ago, theanswer said:blokada sportskih priredbi bi prošla kao što bi prošla recimo blokada aerodroma aka bila bi okončana za 5 minutana stranu što 90% ljudi koji dođu na tekmu partizana su protiv vučića. pa bi baš imalo smisla da se i ti ljudi okrenu na drugu stranu. to je kao da blokiraš predstavu u pozorištu gde su svi glumci protiv vlastiŠto govori šta je Žvalji bitno. Hleba i igara.No dobro, da ne trolujem topik više.Nastavite
October 8, 2025Oct 8 15 minutes ago, Filozof manijak said:I odlazak na sportske priredbe je odžavanje privida normalnosti.Suprotno od toga bi bilo sprečavanje da se održi utakmica, npr.Blokada sportskih priredbi. Eto ideje.esid: molim moderaciju da ovo prebaci na neki odgovarajući topik, koji nađe uza shodno.@MidžetaOvo je malo delulu momenat jbg, da ne kažem kako mali Perica zamišlja stvari.Nije mi želja da te uvredim, da ne bude nikakve zabune, nego mi je to što si napisao baš onako udaljeno od realnosti. To mi je na nivou kao kada čuješ "uhapsite Vučića" na protestima. Fraza koja nema nikakav temelj u realnom životu.
October 8, 2025Oct 8 Pa ako smo blokirali autoput..i raskrsnice i sta sve ne..Malo nema smisla da smo potpuno protiv blokada necega, samo ako navijamo za aktera tog dogadjaja.Sa druge strane, meni niko nije izglasao da moram da idem na tekme, placam svoj odlazak tamo i nikakvu privilegiju zbog toga nemam..Opozicija pak, radi to sto radi jer je izglasao narod kojeg tuku i maltretiraju..A posla ima, pun Infostud, ne mora da se bude poslanik..ali je valjda lepo iako pisaju kolege poslanici po tebi.
October 8, 2025Oct 8 1 minute ago, uini said:moze da se vidi na parketu i gde ce biti blokadeTajrik pravi blok kod Bogoslovije
October 8, 2025Oct 8 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:Odvratno izgleda. Ostoya se bas trudi da ljudima ogadi gledanje utakmica. Uzgred, morala bi da postoji jasno isrctana linija za slobodna bacanja. Ovako kako je napisano ime sponzora, mislim da nece moci..
October 8, 2025Oct 8 izgleda odvratnoeto, nema više one ljubičaste, koliko se sećam i to je bilo, pa je izgledalo pride i pederskisad je samo odvratno, al nije prederskisve u svemu napredak
October 8, 2025Oct 8 23 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Uzgred, morala bi da postoji jasno isrctana linija za slobodna bacanja. Ovako kako je napisano ime sponzora, mislim da nece moci..ima linija
October 8, 2025Oct 8 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:Ortak primetio odmah kako fale Borča i Padinjak!