October 3, 2025Oct 3 Kapiten kapitenski : Marinković: "Imaćemo problema zbog Australije, izvukli smo se"Vanja Marinković, kapiten Partizana, sumirao je utiske posle trijumfa protiv Olimpije Milano.Imali su crno-beli +20 u jednom momentu, ali su gosti na kraju preko Gudurića imali šut za pobedu. Srpski reprezentativac nije bio precizan i Parni valjak je odneo trijumf."Iskreno sam video situaciju od prošle godine... Izvukli smo se iako smo imali 20 poena prednosti. Padali smo i vraćali se na neku razliku, pa mislim da smo još uvek sveži. Ovo nam je druga utakmica u ovom sastavu i treba nam malo vremena. Loše je što se kroz Evroligu upoznajemo i uigravamo. Danas smo imali sreće i to je to."Možda ne njegova najbolja utakmica, ali bitna pobeda za Partizan."Nije bilo treninga, ali je bilo videa. Koristan video. Ne znam šta da kažem. Imaćemo problema sa tim odlaskom u Australiju i imaćemo još malo tragova toga. Sada imamo tri dana pripreme za Krku, pa Efes isto kod kuće i malo smo tu. Imaćemo vremena da se uigravamo i slično" Edited October 3, 2025Oct 3 by Kreator
October 3, 2025Oct 3 Na nasem yt kanalu nijedan jedini video od sinoc. Uobicajena reportaza sa utakmice na Tegijevom kanalu. Bogovi marketinga..
October 3, 2025Oct 3 2 hours ago, April said:Pokloniti mu JNA, samo da dođebasketaš klasičanne mogu da ga zaboravim iz požarevca i turnira 3x3ova sezona će biti jedno lepo putovanje, zapamtite ove reči
October 3, 2025Oct 3 39 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ova sezona će biti jedno lepo putovanje, zapamtite ove rečiSećam se da sam nešto slično rekao kada sam gledao Mekejleba na njegovom debiju u porazu od Unikahe ili tako nekoga.
October 3, 2025Oct 3 5 minutes ago, Milošica said:I Baneta ĐekićaNjemu je jedan bivši forumaš, dok smo još na Kališu imali predstavljanja timova za novu sezonu, rekao da treba malo da mu porastu muda.
October 3, 2025Oct 3 Sta li je rekao mlohi Andricu...Meni jos krv na oci ide kad se setim onog faula Parkeru, i njegovo mirno "I didn't touch him". Bice da je mnogo bolji covek od mene, za ono ide po jedna vaspitna sljaga, i sudiji i Bolmaru. Skoro da me nateralo da zaboravim kako smo iskusno sprcali+20 i zavisili od Guduricevog suta.
October 3, 2025Oct 3 Pravi mormon. I Dylan je hladan ko spricer, isto mi se dopada. Cuti i igraj. Mislim tako i Bonga igra, a uz to se baca po terenu za svaku niciju loptu, postavlja za faul u napadu, svajcarski noz..I kako onda da ne popizdis na smrdljivka Washingtona koga zabole da se vrati u odbranu jer je ljut i imas 4 na 5. Ma mars bre.. Edited October 3, 2025Oct 3 by Jimmy Kowalski
October 3, 2025Oct 3 6 minutes ago, Lord Stef said:Meni jos krv na oci ide kad se setim onog faula Parkeru, i njegovo mirno "I didn't touch him". Bice da je mnogo bolji covek od mene, za ono ide po jedna vaspitna sljaga, i sudiji i Bolmaru. Skoro da me nateralo da zaboravim kako smo iskusno sprcali+20 i zavisili od Guduricevog suta.Mnogo dramite oko tog faula, naročito oko Bolmarovog simuliranja kojeg nije bilo, okliznuo se i sapleo o svoju nogu, zato i jeste pao kako je pao tj. izgledalo je uverljivo da ga je neko sapleo pa se i sudija zajebao. Loše je što nema provere za ovo bar u poslednja 2 minuta... I generalno, sudija koji trči kontru ispred igrača, tzv. novi vodeći sudija, ne bi trebalo da svira ovo "preko ramena", bolje vidi sudija koji je iza kontre. Takođe, kad nešto ne vidiš ili nisi siguran, bolje je da ne dosudiš, možda će videti neko od kolega, a kad dosudiš pogrešno, onda nema nazad...
October 3, 2025Oct 3 3 minutes ago, Milošica said:Wash ima tremu jer ga gleda otac.Cale mu mladji od danstona
October 3, 2025Oct 3 16 minutes ago, ZokiAsov said:Cale mu mladji od danstonaOno da je stariji od Morgana Freemana jedna od jacih fora..