March 27Mar 27 10 minutes ago, uini said:sav budzet otisao na sudijeGde nam zapadoše najskuplji ...RefereesIoannis Foufis, Piotr Pastusiak, Saulius Racys
March 27Mar 27 8 minutes ago, kurjak said:FoufisMoraju pod hitno da mu nađu Biggus Dickusa i Incontinetiu Buttocks.
March 27Mar 27 Just now, uini said:mene brine prezime foufis, verovatno su im pričali da su fufeSve se crta za našeg omalenog kuronju.
March 27Mar 27 Author a jel moze klajburn, malo za promenu, da ne opusti ruku i da ne ubacuje frizidere? bio bi red jer ga ciganija bas gotivi
March 27Mar 27 2 hours ago, Ratamahatta said:Pogodite ko vec mesec dana ostri plajvaz za jednu dvocifrenu rapsodiju vecerasSuper Dario?
March 27Mar 27 1 hour ago, Valk said:Bukvalno si se prvi naklatio da raspredaš sa ubibobijem oko toga, nadugačko i naširoko, umesto da ste ga iskulirali.Par postova je dovoljno, svako kaze jednom sta ima i cao. Reagovao sam kad je pocelo da ide u "kakvi ste to ljudi" pravcu, takva vrsta rasprave nam nije potrebna.
March 27Mar 27 4 hours ago, ubibobi said:Ne mere, prošo voz, ta je titula bila jedinstvena, prosek godina 21.7, igranje cele sezone u gostima i to bez ijednog stranca u ekipiNe bih je menjao za 10 realovih realno Ne, na ovaj post si ti reagovao a ja sam u idućem odreagovao na midlovo "kakvi ste to ljudi" mitomani grobari ali nmvz
March 27Mar 27 nije legla uplata petrinjcu i sad baca jinx feat urociedittu je i nekoliko argumenata:"Zapravo, tim s Malog Kalemegdana od početka igranja u Evroligi i prvog međusobnog okršaja sa katalonskim gigantom (1999. godine) ima samo tri trijumfa iz čak 22 utakmice, ali ovog puta svi kojima je crveno-bela boja pri srcu osećaju nešto posebno i drugačije.""Ono što je svakako na golo oko vidljiv jeste da Zvezda u odnosu na protivnika ima kvalitetniji sastav, širu klupu i više pojedinaca koji mogu da budu opasni po koš rivala. Tačnoje, Barselona poseduje Toka Šengeliju, Kevina Pantera, Jana Veselog i Vila Klajburna, ali većina njih su prilično vremešni, dok nekadašnji kapiten Partizan Mozzart Beta u poslednje vreme ne igra ni blizu onoga kako ume.""Što se tiče crveno-belih, njihova spoljašnja linija je nemerljivo kvalitetnija u odnosu na ono što može da ponudi Barselona. Džered Batler i Kodi Milerm Mekintajer kao udarne igle, odnosno Tajson Karter i Jago dos Santos generalno gledano mogu da ponude mnogo više nego indisponirani Panter, te Dario Birzuela i Tomas Satoranski koji igraju vrlo promenljivo." Edited March 27Mar 27 by uini
March 27Mar 27 Fak ju uini, end fak ju Điđi Datome!Ne znam ko je veći baksuz, ovaj što sere ili ti što prenosiš.Najjače da će Panter večeras biti "indisponiran"
March 27Mar 27 Igra i Kalina The Revenge Game.Ko je njemu bio trener kad je skrajnut u drugoj sezoni? Grimau, Penjaroja? Znam samo da je Šaras otišao.
March 27Mar 27 3 hours ago, uini said:mali brazilac velikog qrcaU pobedi prošle sezone mali qronja je imao junački doprinos17:0193/31/30/0