Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

15 minutes ago, Ratamahatta said:

Nvora se opet provlaci ispod radara, teammates saved his ass

Svaki igrac pre ili kasnije se provuce ispod radara i tim iznese periode njegove lose forme, to je normalno u kolektivnom sportu. Razlika je u tome sto neki igraci imaju kapacitet da izadju iz lose forme i ponovo pocnu da doprinose a kod nekih lose igre nisu pitanje lose forme vec nedostatka kvaliteta. Kako god da je Jago odigrao juce, a ima razlicitih procena, on mnogo vise od toga ne moze. I to ne bi bio preveliki problem da pricamo o igracu s kraja klupe ali je problem kad pricamo o rezervnom pleju koji nas kosta 800.000 po sezoni i zbog kojeg smo otpustili igraca koji je vec dokazao da bi mozda mogao da pruzi vise da smo se posvetili njegovoj adaptaciji.

Naravno, Jago nije kriv ni za sta od toga jer nisu u pitanju njegove odluke vec odluke trenera i kluba.

• Replies 18.4k
  • Views 823.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

10 minutes ago, harper lee said:

Nista to nije naruceno vec se iz odigranog derbija cedi sto je moguce vise besmislenih tekstova o igracima pojedinacno kako bi se ispunila norma napisanih tekstova. Tekst je dobio i Bolomboj, Sterling Braun, svaka izjava igraca posle meca je isla u zasebni tekst. Danas se tako i pisu i citaju novinski tekstovi, attention span je jedna informacija u tekstu koji se moze procitati za manje od minut, sve vise od toga se smatra beletristikom koju niko nece da cita jer... carsaf. Nekad je carsaf bio "Tihi Don", danas je carsaf svaki tekst duzi od tri reda.

That being said, "luka&kuzma" bolecivost prema pojavama poput Jaga, Davidovca, Plavsica i cekanje u startnom bloku da se napise panegirik o nekom od njih kad god uradi bilo sta korisno na terenu ima siri motiv od simpatija prema Jagu, to je deo pseudo-holivudskog narativa o malom coveku koji se bori za svoje parce slave against all odds. Problem je sto su takve price primerene holivudskim filmovima B produkcije ali u profesionalnom sportu za njih nema mesta.

možda sam ja naivan a možda si Ti naivan.

kada mi serviraju u 07h ujutru jagovu sliku

image.png

sa tekstom fokusiranim na jagu a šatro pričamo i o dobriću (!!) i riveru,

Krenimo najpre od Brazilca, koji je ove sezone definitivno pokazao da ima mentalitet pobednika i čoveka koji neće odustati, čak i u za njega komplikovanim okolnostima, što je na kraju krajeva i mnogo puta isticao trener Saša Obradović. Ponovo je omaleni plej došao u fazu da mora da se bori za minute sa konkurencijom koja je sve, samo ne slaba, a juče je još jednom pokazao da ima šta da ponudi. U završnom kvartalu bio je taj na kojeg Partizan nije računao, dok je on zasijao u punom sjaju.

--

Jago je u nekoliko situacija u maniru renomiranih organizatora igre asistencijama (imao ih skupa pet za manje od 13 minuta na parketu) spojio saigrače sa košem za lake poene koji su lomili samopouzdanje rivala. Može se reći da je trojka Brazilca za njegove jedine poene na manje od šest minuta do kraja nagovestila krah crno-belih, jer je Zvezda otišla na velikih plus devet i odškrinula vrata trijumfa.

onda mi je jasno, da je 1k evra otišlo u prave ruke

I ne samo to, nego u tim patetičnim misaonim matricama neobično važno, čak i ključno mesto zauzima nasušna potreba da se piša uz vetar. Oni nesrećnici svoju stručnost podvlače baš stavovima koji prkose osnovama materije koju komentarišu, pa je tako Lonrenco užasno loš košarkaš, Kodi mora da se uozbilji, Moneke pliva u odbrani, ali zato DavidOOoovac da se olakša na sred terena to bi podmetali kao ulje na platnu.

Nažalost i Saša je rešio da svoj trenerski pedigre i autoritet gradi na insistiranju na sumanutim odlukama koje niko drugi ne razume, ne zato što su glupi oni koji treba da razumeju, nego zato što su odluke glupe.

Sa druge strane, ne treba ići ni u suprotnu krajnost pa spočitavati Malečkom kad pogodi neki težak šut i graktati na njega jer nije bilo rezonski. Malečko je verovatno uzeo najmanji broj nerezonskih šuteva od svih, pa i kad pogodi jedan u sklopu tih tričavih 16%, ne mora odmah ćuška.

Isto jak momenat u ovoj Sašinoj izjavi je da vida Jaga kao pleja izgleda. E svašta.

8 minutes ago, uini said:

image.png

Krenimo najpre od Brazilca, koji je ove sezone definitivno pokazao da ima mentalitet pobednika i čoveka koji neće odustati, čak i u za njega komplikovanim okolnostima, što je na kraju krajeva i mnogo puta isticao trener Saša Obradović. Ponovo je omaleni plej došao u fazu da mora da se bori za minute sa konkurencijom koja je sve, samo ne slaba, a juče je još jednom pokazao da ima šta da ponudi. U završnom kvartalu bio je taj na kojeg Partizan nije računao, dok je on zasijao u punom sjaju.

--

Jago je u nekoliko situacija u maniru renomiranih organizatora igre asistencijama (imao ih skupa pet za manje od 13 minuta na parketu) spojio saigrače sa košem za lake poene koji su lomili samopouzdanje rivala. Može se reći da je trojka Brazilca za njegove jedine poene na manje od šest minuta do kraja nagovestila krah crno-belih, jer je Zvezda otišla na velikih plus devet i odškrinula vrata trijumfa.

Ma ne plaća Jago novinare, niti mu ih plaća iko iz kluba, gde ti ode.

Ja isto ne mislim da neko plaća ovo, barem ne direktno kao uslugu, ali nađu novinari neku nišu da izvuku po neku paricu kroz ulizivanje pojedincima koje onda mogu da iskoriste u tim društvenim tokovima. Mingluju što bi se reklo. Nekad nije ni potreban novac, potrebno je da te neko na poziciji moći preporuči. Zato danas i nemamo ozbiljne novinare skoro uopšte, a u sportu baš uopšte.

I drugo, sigurno ste to primetili, novinari su osnivači te šizoidne ideologije da su u pobedi svi fantastični a u porazu svi nemači pojma, pa tako sad Partizanova igra za kurac ne vredi a naša je fantastična, a razlika 4 poena.

To preterivanje u hvalospevima i mazanju govnima je produkt žute štampe, kojoj smo, nažalost, veoma izloženi.

Ništa čudno, danas se svaka vest spin ofuje u 10 različitih varijanti, jer jednostavno nema dovoljno pravih vesti, a kvota tekstova mora da se ispuni.

27 minutes ago, kralj said:

Ma ne plaća Jago novinare, niti mu ih plaća iko iz kluba, gde ti ode.

ja se sve nadam da plaćaju i saško i jago udruženo, pa kapne 2k eur ukupno na račun ili kovertu, pa onda ovaj ai-novinar dobije 10% a ostoja 50% i ostalo ide uredniku.

ostalo i je više fiju-viju, kao opcija.

mislim, da je ovo prvi ep o jagu na mocartu, možda bih i pomislio da je slučajno (ne bih)

ovako mi je jako blizu teorije zavere da neko plaća ove baljezgarije, koje posle ljudi kao zombiji ponavljaju narednih dana. totalno isti modus kao i za politiku.

Bilo je u jednom trenutku Jagovo mrsomuđenje sa loptom, pa ide tamo-vamo, upade u reket, već prošlo tipa 20 sekundi, ne zna šta će, vraća Kalini na kapicu i ovaj srećom daje trojku.

Veli Plavšić: "snašao se Jago" lol

37 minutes ago, kralj said:

Sa druge strane, ne treba ići ni u suprotnu krajnost pa spočitavati Malečkom kad pogodi neki težak šut i graktati na njega jer nije bilo rezonski. Malečko je verovatno uzeo najmanji broj nerezonskih šuteva od svih, pa i kad pogodi jedan u sklopu tih tričavih 16%, ne mora odmah ćuška.

Isto jak momenat u ovoj Sašinoj izjavi je da vida Jaga kao pleja izgleda. E svašta.

Taj sut sinoc nije bio rezonski, ali kao sto kazes, ne mora odma cuska, ali ne mora ni od jednog pogodjenog suta od Yaga praviti Nun-a....

Jago je legit ABA igrac, simpa lik, ali smo se opasno sa njim zajebali, pogoto u vidu cene i duzine ugovora... Kao da su u klubu ocekivali da jos poraste 10-15 cm.....

ona kvalifikacija koju je dao na početku strane @Ratamahatta , je spot-on za jagovu situaciju. kao što rekoh, ne nervira mene cuko, već obrad feat novinari

edit @Valk

Edited by uini

50 minutes ago, uini said:

image.png

--

Realno bi trebalo da odes da ti to neko pogleda. I to pisem savrseno dobronamerno. Sve i da neko iz kluba jos uvek ima potrebu da opravda Obradovicevu odluku da ga zadrzi a otpusti Grejema, a nema, to se ne radi tako sto ces jednom u mesec dana da napises par afirmativnih recenica o Jagu. Ljudi zaboravljaju vesti od prekjuce iz Irana gde se ratuje tako da je cela globalna ekonomija ugrozena, ovaj tekst do sutra nece postojati ni za koga.

3 minutes ago, assignment said:

.. Kao da su u klubu ocekivali da jos poraste 10-15 cm.....

mislim da je porastao ali u nekom drugom aspektu

1 minute ago, harper lee said:

Realno bi trebalo da odes da ti to neko pogleda. I to pisem savrseno dobronamerno. Sve i da neko iz kluba jos uvek ima potrebu da opravda Obradovicevu odluku da ga zadrzi a otpusti Grejema, a nema, to se ne radi tako sto ces jednom u mesec dana da napises par afirmativnih recenica o Jagu. Ljudi zaboravljaju vesti od prekjuce iz Irana gde se ratuje tako da je cela globalna ekonomija ugrozena, ovaj tekst do sutra nece postojati ni za koga.

okej, ja ću da odem da mi se pogleda, možda i izmeri ako budem žovijalan u tom trenutku ali nemam trenutno bolje i jednostavnije objašnjenje. tvoje mi npr ne pije vodu.

Slušao sam nedavno neki podkast gde Srđan Radojević objašnjava zbog čega treneri jako cene Jagišu i šta je njegov najveći kvalitet. Ukratko, "kad treba doneti loptu od tačke A do tačke B - Jago to radi fenomenalno".

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Možda je prislonio nešto drugo?

Sve što dve punoletne osobe rade bez prisile je dozvoljeno.