Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

... Ako to 'To je to' podrazumeva jos 768 strana o Jagovom Benčini i Sašinom Đuričku. sleep

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

6 hours ago, kralj said:

... Ako to 'To je to' podrazumeva jos 768 strana o Jagovom Benčini i Sašinom Đuričku. sleep

sashin djurichko & novinari jahachi magle forsiraju taj narativ, iako mogu da pricaju & pisu o gomilici drugih igraca, tako da nema potrebe svaljivati situaciju na utiske & reakcije citalaca.

7 hours ago, banksport said:

Od narednih pet utakmica četiri igramo sa ekipama iz bottom 6. Plus Barca koja baš i nije u velikoj formi. Ako smo za play off to treba i da pokažemo. Ako ne možemo, nema ljutnje. To je to.

Bilo je negde na netu procena da Zvezda ima najlaksi raspored do kraja regularnog dela. Ja nisam bas uporedjivao, ali lakse od ovoga je jedino moglo da bude da igramo 3 kuci, 3 na strani. Imamo utakmice sa Baskonijom, Parizom i Asvelom. Plus Partizan kuci. Dakle, 4-2 ne bi trebalo da bude previse tesko.

Pa ni Makabi i Bajern kući nije trebalo da bude previše teško... ali bićemo pametniji večeras, ovo mora da se dobije. Nadam se da će naše primadone biti dovoljno motivisane da grizu od početka iako protivnik nije atraktivan.

Imamo identican skor sa top 10 timova i boranijom (9-7)

20 minutes ago, uini said:

sashin djurichko & novinari jahachi magle forsiraju taj narativ, iako mogu da pricaju & pisu o gomilici drugih igraca, tako da nema potrebe svaljivati situaciju na utiske & reakcije citalaca.

A šta ću, to mi je na poslužavniku, ne čitam te kladioničarske portale skoro nikad, pratim fenomenološki i podižem za Grujicu.

19 minutes ago, Nikodije said:

Pa ni Makabi i Bajern kući nije trebalo da bude previše teško... ali bićemo pametniji večeras, ovo mora da se dobije. Nadam se da će naše primadone biti dovoljno motivisane da grizu od početka iako protivnik nije atraktivan.

Makabi je veoma fizikalan, atletski tim, to sam znao da ce biti zajebano. Ali Bajern je ogroman kiks.

57 minutes ago, kralj said:

A šta ću, to mi je na poslužavniku, ne čitam te kladioničarske portale skoro nikad, pratim fenomenološki i podižem za Grujicu.

grujica kao da se uljuljkao na lovorikama ili su ostali, videvši njegov stelarni uspon, podigli svoju igru.

čak je i brezovac, kao franšini igrač, krenuo da radi drti vork

• Author

Crvena Zvezda

Zalgiris

Monako

Panatinaikos

Barselona

W

L

Crvena Zvezda

1

2

1

0

4

3

Zalgiris

1

2

0

1

4

3

Monako

0

0

1

1

2

4

Panatinaikos

1

2

0

0

3

3

Barselona

1

0

0

1

2

2

Edited by Ros

• Author

iznad je mini-tabela timova sa istim skoro. pod uslovom da dobijemo veceras

barselona ima jos po jedan mec protiv ostalih

i ostaje jos mec PAO - monako

Presudiće ti Valk kad vidi da si upisao pobedu večeras.

14 minutes ago, uini said:

grujica kao da se uljuljkao na lovorikama ili su ostali, videvši njegov stelarni uspon, podigli svoju igru.

čak je i brezovac, kao franšini igrač, krenuo da radi drti vork

Grujica oštri olovku za trenutak kada padnu maske. Tako je i Sferu ispisao testament.

• Author
9 minutes ago, kralj said:

Presudiće ti Valk kad vidi da si upisao pobedu večeras.

think positive, dude

Grujica frilensuje i na drugoj strani brda - "Partizan se spasio blamaže, ali ne i srama" grujica

Ovaj Kraljev Grujica pre bio u Novostima, sad je sve jasnije(valjda je on ovo, desno)

Screenshot_20260325_092820.jpg