March 25Mar 25 6 hours ago, kralj said:... Ako to 'To je to' podrazumeva jos 768 strana o Jagovom Benčini i Sašinom Đuričku. sashin djurichko & novinari jahachi magle forsiraju taj narativ, iako mogu da pricaju & pisu o gomilici drugih igraca, tako da nema potrebe svaljivati situaciju na utiske & reakcije citalaca.
March 25Mar 25 7 hours ago, banksport said:Od narednih pet utakmica četiri igramo sa ekipama iz bottom 6. Plus Barca koja baš i nije u velikoj formi. Ako smo za play off to treba i da pokažemo. Ako ne možemo, nema ljutnje. To je to.Bilo je negde na netu procena da Zvezda ima najlaksi raspored do kraja regularnog dela. Ja nisam bas uporedjivao, ali lakse od ovoga je jedino moglo da bude da igramo 3 kuci, 3 na strani. Imamo utakmice sa Baskonijom, Parizom i Asvelom. Plus Partizan kuci. Dakle, 4-2 ne bi trebalo da bude previse tesko.
March 25Mar 25 Pa ni Makabi i Bajern kući nije trebalo da bude previše teško... ali bićemo pametniji večeras, ovo mora da se dobije. Nadam se da će naše primadone biti dovoljno motivisane da grizu od početka iako protivnik nije atraktivan.
March 25Mar 25 20 minutes ago, uini said:sashin djurichko & novinari jahachi magle forsiraju taj narativ, iako mogu da pricaju & pisu o gomilici drugih igraca, tako da nema potrebe svaljivati situaciju na utiske & reakcije citalaca.A šta ću, to mi je na poslužavniku, ne čitam te kladioničarske portale skoro nikad, pratim fenomenološki i podižem za Grujicu.
March 25Mar 25 19 minutes ago, Nikodije said:Pa ni Makabi i Bajern kući nije trebalo da bude previše teško... ali bićemo pametniji večeras, ovo mora da se dobije. Nadam se da će naše primadone biti dovoljno motivisane da grizu od početka iako protivnik nije atraktivan.Makabi je veoma fizikalan, atletski tim, to sam znao da ce biti zajebano. Ali Bajern je ogroman kiks.
March 25Mar 25 57 minutes ago, kralj said:A šta ću, to mi je na poslužavniku, ne čitam te kladioničarske portale skoro nikad, pratim fenomenološki i podižem za Grujicu.grujica kao da se uljuljkao na lovorikama ili su ostali, videvši njegov stelarni uspon, podigli svoju igru.čak je i brezovac, kao franšini igrač, krenuo da radi drti vork
March 25Mar 25 Author Crvena ZvezdaZalgirisMonakoPanatinaikosBarselonaWLCrvena Zvezda121043Zalgiris120143Monako001124Panatinaikos120033Barselona100122 Edited March 25Mar 25 by Ros
March 25Mar 25 Author iznad je mini-tabela timova sa istim skoro. pod uslovom da dobijemo vecerasbarselona ima jos po jedan mec protiv ostalihi ostaje jos mec PAO - monako
March 25Mar 25 14 minutes ago, uini said:grujica kao da se uljuljkao na lovorikama ili su ostali, videvši njegov stelarni uspon, podigli svoju igru.čak je i brezovac, kao franšini igrač, krenuo da radi drti vorkGrujica oštri olovku za trenutak kada padnu maske. Tako je i Sferu ispisao testament.
March 25Mar 25 Author 9 minutes ago, kralj said:Presudiće ti Valk kad vidi da si upisao pobedu večeras.think positive, dude
March 25Mar 25 Grujica frilensuje i na drugoj strani brda - "Partizan se spasio blamaže, ali ne i srama"