March 22Mar 22 Popular Post Evo i Lončar: Zvezdina prednost su Dobrić i Kalinić plus Davidovac koji nije igrao večeras
March 22Mar 22 Popular Post Just now, kralj said:Evo i Lončar: Zvezdina prednost su Dobrić i Kalinić plus Davidovac koji nije igrao večeras Dobro je rekao, ozbiljna je prednost to sto Davidovac nije igrao veceras.
March 22Mar 22 2 minutes ago, harper lee said: Kalinic spasio cast Srbije sa 8 poena (Dobric je valjda Laponac)Dobrić je izbeglica, dođoš.Nekima to nije good enough.
March 22Mar 22 Btw Riviero izgleda kud i kamo bolje no što sam se nadao. Izgleda da se i Karter polako vraća u život.
March 22Mar 22 Ako je ono bila provokacija u Atini, ne znam kako da se nazove ovo pitanje Lordu Voldemoru "Zašto ste toliko nervozni (gospodine)?"Izgleda se Žvalavi ufuljao među novinare.
March 22Mar 22 11 minutes ago, Ratamahatta said:Bolomboja ne vredi ni komentarisatiIn a good wayimam utisak da bih ja mogao da mu nabacim alley oop iz dnevne sobe i da bi on to zakucao
March 22Mar 22 Jel bilo nesto oko Chime uopste?Ja nisam nista procitao?Sta su zapeli za tehnicku Penjaroje...pa dobio tehnicku sta koj kurac ima veze...
March 22Mar 22 2 minutes ago, uini said:imam utisak da bih ja mogao da mu nabacim alley oop iz dnevne sobe i da bi on to zakucaoBesprekoran. Borben, pametan, sposoban, skroman, konstantan.Pravi dobre blokove, dobro cuva male u mismecu, dobar u kontroli skoka, agresivan u skoku u napadu, dobro se cuva faulova, i na sve to jos bode trojke.Ne bismo ga zasluzili u milion godina da je zdravlja. Najvazniji kosarkas Zvezde u ovoj deceniji i otac ovog a i prethodnih rostera.Rivero je isto imao odlicnu sekvencu veceras, do onog Fernandovog 2+1 kad ga je i izvadio celavi. Njih dvojica su dobili tekmu, isla je na njinu vodenicu od 15' do 25'. Onda smo ih odbili, rasirili su parket ova dvojica kao opcije dole. Krenuo sut i to je to Edited March 22Mar 22 by Ratamahatta
March 22Mar 22 Izundu, istegao se na parkingu.Moneke, leđa pred samu utakmicu sa Partizanom.Priča Saša na KZN.Kaže Izundu se savio naglo na parkingu po nešto i istegao nogu
March 22Mar 22 Rio Ferdinand se sjebo jos u Licu kad je bio tako sto je gledo tv i zaspo. Istego tetive/ligamente neke kad je usto