Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

8 minutes ago, Valk said:

Srećom komšije nikad nisu brojale bacanja kao argument za krađu ❤️

Da nije isao sut ukrali bi lagano. 20p smo morali biti bolji. To je ta razlika kad je ovakvo sudjenje

• Replies 18.4k
  • Views 823.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ponisteno je drugo bacanje Batleru zbog prestupa. To naravno ovi sa arene ne kapiraju.

Jebote, ne vredi, taman sam mislio imaju pristojnog trenera, evo preti da će da se obesi, a Bonga ne samo da je faulirao, nego i hteo da faulira.

Nvora je u totalnom napadačkom kontra-ritmu, jedino što ga to izgleda nagoni da se u odbrani cima i igra mnogo bolje.

7 minutes ago, Ratamahatta said:

Pa kako da izvucemo bacanja kad uglavnom trojke zuvamo i igramo izolacije bez mismeceva

Evo sad izvukli Lukakua na Batlera i odma prednost i bacanja. Trocifren IQ konacno

+ ovo tesko da je bio faul u napadu, ali fala

(samo) U Ip su propustili vise nego par puta da sude 2+1 , par faulova ispod njihovog kosa... itd.

Ali nebitno, nista neocekivano, mislim na neujednaceni kriterijum od trojke na terenu.

Nadam se da je ova suterska rapsodija protiv evroligaske nejaci dovoljna za sigurnost i samopouzdanje pred 2 najvaznije tekme u sezoni

1 poraz nas izbacuje iz trke za 6, oba iz trke za 10

Ako dobijemo obe nekim cudom - do kraja cemo ubiti sve osim Reala i mozda se uguzimo u 6

Edited by Ratamahatta

Al ih je prosrao šut sad na kraju...

šta yago poruši, butler nanovo sagradi, bi bio neki moj opis tekme u onelineru

Stoka

Lepo, bez Čime, bez Izundua, Miljenovića ni da spominjem više.

Rivero će nam značiti, Karteru već treba više vremena da doprinese na svojoj poziciji, osim ako ga baš ne krene šut.

Ognjen 4/4 za tri. Vole.

Jago netragičan što je već +

Ajmo dalje.

Bravo Zvezdo! 🔴

Dzoel i Kodi po dabl dabl hail

Ponovo je vreme

Sledeci put Ostoja da bira svu trojicu. Odnosno dvojicu, Pukl mu je dobar i sad.

Bolomboja ne vredi ni komentarisati

In a good way

Boki pola tima, kao i obično.

Sreća pa je Dobrić sve dao za 3, da je imao koji ulaz i pametan faul od Kuzme se ne bi dalo preteći.

Na Mozzartsportu sahrana, derbi bez strasti, pocelo bez domacih igraca, Kalinic spasio cast Srbije sa 8 poena (Dobric je valjda Laponac) i tako. Ceka se jos Pantic Zeljko da progusla koju o EXPO sudijama pa da zatvaramo ovo kolo.