March 25Mar 25 meni je grujica kao iz crtaća. ko bi udario lik iz crtača, osim u crtaću, ACME arsenalom
March 25Mar 25 Ova agresija prema igračima ostaju li u Zvezdi, u trenucima kad im treba svaki neuron fokusiran na utakmice, zaista je za batine.
March 25Mar 25 Izundu nije u 12. DiMo ostao u Beogradu tako da je upao Davidovac Edited March 25Mar 25 by MiddleClass
March 25Mar 25 Meni deluje da se Saša olako odrekao Motija. Ne samo zbog veteranskog prisustva i činjenice da takav car nad carevima bustuje timski enerdži, nego mu je i u igri uz jasne nedostatke neretko donosio i ogromne benefite. Neki njegovi startovi u oba poluvremena su umeli da odrede pravac utakmice u našu korist. Kakav crni Deda.
March 25Mar 25 Nwora skače na fintu Foresta koji skoro uopšte ne šutira za 3 a i kad šutira ne pogađa
March 25Mar 25 Just now, MiddleClass said:Odbrana rekreativnaTo ti tako deluje samo zato što Moneke ladi jaja, ostali su okej.
March 25Mar 25 Ja volim da mislim da mu je delovalo previše da vodi 4 centra, moguće da Ebuki nije prijao let ili šta god se desilo pa ipak ne može da igra. Ne vidim drugi razlog da vuče povređenog čoveka.A opet, moguće da je nešto zaškripalo u odnosima, posebno nakon Motiejunasovih izjava nakon par poraza.Papi ima novu frizuru
March 25Mar 25 Evo ga.Kako jeftino prosusmo, opičena smo ekipa, ludi ko stampedo. Edited March 25Mar 25 by kralj