March 23Mar 23 Popular Post Ne vaze isti standardi za Jagoa i ostaleJago je kao neki terijer koji poje fotelju, osere se na tepih, srusi i porazbija saksije i onda te pogleda onako™ kad dodjes kuci s posla i sve je ipak u redu, jer kako da se ljutis Edited March 23Mar 23 by Ratamahatta
March 23Mar 23 1 hour ago, sigurnost said:De nije!Nego jednog dana na spomeniku će mu pisati "uini ga nije voleo".nabrojao sam gore awesome (8) igraca, koji su, svako u svom segmentu & roli, pruzili spektakularne partije ali eto nas gde se upinjemo da velicamo objektivno prosecno-losu partiju dos santosa, koja bi bila i pogubna, da ga butler nije vadio iz vode, svaki put kada skoci na glavu i povuce nas sve zajedno.ali eto, 619 miliona ako se ponavlja dovoljno cesto, onda to bude impact a nwora treshijana, jer sutira lose, iako je i takav nikakav imao veci impact od kuronje. Edited March 23Mar 23 by uini
March 23Mar 23 Author 15 hours ago, MiddleClass said:Batler los, sudjenje lose, skok kriminalanbrate, pretvaras se u lakija
March 23Mar 23 28 minutes ago, uini said:nabrojao sam gore awesome (8) igraca, koji su, svako u svom segmentu & roli, pruzili spektakularne partije ali eto nas gde se upinjemo da velicamo objektivno prosecno-losu partiju dos santosa, koja bi bila i pogubna, da ga butler nije vadio iz vode, svaki put kada skoci na glavu i povuce nas sve zajedno.ali eto, 619 miliona ako se ponavlja dovoljno cesto, onda to bude impact a nwora treshijana, jer sutira lose, iako je i takav nikakav imao veci impact od kuronje.Čovek daje sve od sebe.Sad za koji je to nivo dovoljno ne znam, ali nije on izvadio kolt prislonio treneru/predsednika uz glavu i rekao: " a sad malo ja!"
March 23Mar 23 12 minutes ago, Ros said:brate, pretvaras se u lakija Necemo da se vrijedjamo. U toku utakmice sto kazem to je to. Cim zavrsi se ohladim i pisem sa manje emocija. Dodatno sto u momentu napisanog je to bila pjur istina
March 23Mar 23 2 hours ago, kralj said:Ne razumem najsjajnije. Imao je malečko u ona dva minuta hero tricu, izbacivanje Batleru za sam u sali trojku u korneru i bar jedno nabacivanje Bolomboju na pneumatsko zakivanje. Dašta je nego impact.Jeste impakt, hero tricu je isto tako mogao da promasi, i nije bio rezonski sut. Ostaje dva-tri asista. Ako ti je to dovoljno (u prvom smo sa njim imali -11), onda Ok...
March 23Mar 23 23 minutes ago, sigurnost said:Čovek daje sve od sebe.Sad za koji je to nivo dovoljno ne znam, ali nije on izvadio kolt prislonio treneru/predsednika uz glavu i rekao: " a sad malo ja!"nemam ja nikada problem sa jagom, njega obrad ubacuje da igra, napomenuo sam to nebrojeno puta.što se bolda tiče, pa samo još to nedostaje.
March 23Mar 23 44 minutes ago, Ratamahatta said:Jago je u poslednje vreme manje los nego zimusi ja sam bolji nego zimus ali to ne znači da sam dovoljno dobar za evroligaške tekme, što je u lajt verziji, bila i ona sinoć.
March 23Mar 23 ..pri čemu mi ništa od ovoga goreopisanog ne bi toliko teško palo da ne idu ovi plaćeni uradci na mocartu. to me baš felšira na sns.
March 23Mar 23 28 minutes ago, sigurnost said:Čovek daje sve od sebe.Sad za koji je to nivo dovoljno ne znam, ali nije on izvadio kolt prislonio treneru/predsednika uz glavu i rekao: " a sad malo ja!"Možda je prislonio nešto drugo? Edited March 23Mar 23 by Dankan Ajdaho
March 23Mar 23 Ja se ozbiljno pitam kako je igracima kada su na parketu sa Yagom i njegove standardne bravure... Sta oni u sebi misle....
March 23Mar 23 4 minutes ago, uini said:..pri čemu mi ništa od ovoga goreopisanog ne bi toliko teško palo da ne idu ovi plaćeni uradci na mocartu. to me baš felšira na sns.Nista to nije naruceno vec se iz odigranog derbija cedi sto je moguce vise besmislenih tekstova o igracima pojedinacno kako bi se ispunila norma napisanih tekstova. Tekst je dobio i Bolomboj, Sterling Braun, svaka izjava igraca posle meca je isla u zasebni tekst. Danas se tako i pisu i citaju novinski tekstovi, attention span je jedna informacija u tekstu koji se moze procitati za manje od minut, sve vise od toga se smatra beletristikom koju niko nece da cita jer... carsaf. Nekad je carsaf bio "Tihi Don", danas je carsaf svaki tekst duzi od tri reda.That being said, "luka&kuzma" bolecivost prema pojavama poput Jaga, Davidovca, Plavsica i cekanje u startnom bloku da se napise panegirik o nekom od njih kad god uradi bilo sta korisno na terenu ima siri motiv od simpatija prema Jagu, to je deo pseudo-holivudskog narativa o malom coveku koji se bori za svoje parce slave against all odds. Problem je sto su takve price primerene holivudskim filmovima B produkcije ali u profesionalnom sportu za njih nema mesta.