March 23Mar 23 Nesudjeni repstativac ni Srbije ni Crne Gore je u onoj plejof seriji koje se rado secamo Kalenica podjebavao za vilicu Pa posle uhvatio brisaca storija za nezgodno mesto i napravio neki brutalan faul na Djenki u prodoruPar meseci pre toga je onog Rejnolca iz titogradskih prijatenja pokusao da raspizdi pesnajom isto u prodoruTough love Edited March 23Mar 23 by Ratamahatta
March 23Mar 23 A bilo je svega i svačega, ali da podjebavaš pola metra nižeg igrača za visinu zato što si dao koš na obruču "preko" njega, evo ne pamtim ništa jadnije. Ovo tvoje je bilo džukački, pa i u neku ruku hrabro, ovo je samo jadno.
March 23Mar 23 7 hours ago, steins said:Pišite šta oćete, ali Jago i Dobrić dobiše Partizan.dobrić 4/4 za tri, cmm DD, bolomboy DD, ojelye i motiejunas 100% iz igre, ovaj prvi i sa slobodnjaka, rivero 75%, kalinić nas držao u prvom, butler 15pts od čega 2x sa 9 metara u periodima gde jago sam prodaje prednost za manje od minutali dobio yago sa 5ast i 3 prodate, 3pts.Istakao je Obradović da je ovo ekipa u kojoj svako može da bude X faktor, a posebno je pohvaljen Jago."Saglasan sam. Jedino nam fali još malo iskustvo da u nekim situacijama bolje čitamo stvari. Od početka pričamo o tome kako se koriste faulovi, kao što su situacije da se uzme faul na šutu za tri. To je sve deo iskustva i procesa. Važnost ekipe je u svakom igraču. Danas je to bio Dobrić, Kalinić je bio faktor u odbrani i to su naši igrači koji su dali doprinos. Drago mi je da je Jago odigrao dobru utakmicu, jer je stavljen u teži položaj sa time što malo igra ili ne igra. Ne treba da gubi poziciju i ima najbolju svest kao plej, pa tako treba da se koristi".
March 23Mar 23 mislim, nemam nista protiv osim da me neko pravi budalom kao sto to gosn obrad radi. reci volim jaga, ima lep tukson, sve je to ya ljude ali da prica kako je odigrao dobru tekmu a nama apokalipsa krene kako udje na parket je zaista degute.
March 23Mar 23 5 hours ago, kralj said:A bilo je svega i svačega, ali da podjebavaš pola metra nižeg igrača za visinu zato što si dao koš na obruču "preko" njega, evo ne pamtim ništa jadnije. Ovo tvoje je bilo džukački, pa i u neku ruku hrabro, ovo je samo jadno.Ma gde hrabro, nesigurko 1/1Ali nekako s proljeca se uvek pojavi karma kad takvi uzmu da se kurce i majmunisu Sledeci derbi Jago (opet) resi prodorom pa krene onda on ovog da poliva too slowKao onda npr. kad je Abojsin mali pokido derbije nakon sto ga je debeli zabarin zajebavo da je midzet Edited March 23Mar 23 by Ratamahatta
March 23Mar 23 stigla uplata mocartu od omalenog brazilca & ovelikog trenera, imamo novi ep o jagu, frishko.
March 23Mar 23 2 hours ago, Ratamahatta said:Ma gde hrabro, nesigurko 1/1Ali nekako s proljeca se uvek pojavi karma kad takvi uzmu da se kurce i majmunisu Sledeci derbi Jago (opet) resi prodorom pa krene onda on ovog da poliva too slowKao onda npr. kad je Abojsin mali pokido derbije nakon sto ga je debeli zabarin zajebavo da je midzetHtedoh reći da rizikuje da mu u nastavku akcije Ljudina i Kalina reprogramiraju pršljenove i otvore mu portal u nesvest. Too small je meni generalno jajarski, čak i kad se koristi kod koševa iz kontakta koji pretenduju da budu contested, ovo je rang huljine banane desetogodišnjaku. Edited March 23Mar 23 by kralj
March 23Mar 23 Bruno Fernando je idealan naslednik Tajrika koji je pak idealan naslednik Lesora. Svi do jednog su promaja u glavi.
March 23Mar 23 11 hours ago, Valk said:Ako je ono bila provokacija u Atini, ne znam kako da se nazove ovo pitanje Lordu Voldemoru "Zašto ste toliko nervozni (gospodine)?"Izgleda se Žvalavi ufuljao među novinare.Bukvalno sve sami vrhunski kandidati za 'dobro ste se šibali' prize.
March 23Mar 23 Zato celavi vole da pobedi, tacno mu se boja glasa promeni, bude meda cokolino Cak moze i da ga se nesto i pita
March 23Mar 23 3 hours ago, uini said:mislim, nemam nista protiv osim da me neko pravi budalom kao sto to gosn obrad radi. reci volim jaga, ima lep tukson, sve je to ya ljude ali da prica kako je odigrao dobru tekmu a nama apokalipsa krene kako udje na parket je zaista degute.Kosmos je hteo da gledam prvo poluvreme dijagonalno i da se uključim baš na one dve prodate lopte kakve ja nisam imao na basketici u dvorištu. Posle je u onoj seriji kada smo otišli na 10 imao bitan impact. Treba doduše primetiti da je protivnik pored živog Jaga na terenu u nekoliko napada isprovocirao switch posle koga su njihovi bekovi okretali biciklom na našu poluRusiju.
March 23Mar 23 teokratija kada je sa 40 ljeta imao ovakve partije, bilo je na istim tim portalima & generalno stavova, ajmo majstore u penziju, da nas ne cascavas.mada onakve sekvence se ne secsm ali vidis, jago u tom kontekstu napravi impact :/
March 23Mar 23 Ne razumem najsjajnije. Imao je malečko u ona dva minuta hero tricu, izbacivanje Batleru za sam u sali trojku u korneru i bar jedno nabacivanje Bolomboju na pneumatsko zakivanje. Dašta je nego impact.
March 23Mar 23 3 minutes ago, kralj said:Ne razumem najsjajnije. Imao je malečko u ona dva minuta hero tricu, izbacivanje Batleru za sam u sali trojku u korneru i bar jedno nabacivanje Bolomboju na pneumatsko zakivanje. Dašta je nego impact.De nije!Nego jednog dana na spomeniku će mu pisati "uini ga nije voleo".