March 22Mar 22 11 minutes ago, jorma shparga said:Pederovanje iznenadilo i uvek objektivnu Arenu ne bi me iznenadilo da hijene dođu na poluvremenu, to im je prekoputaa žvalavi(i brat mu) ovo gleda(ju) 1,000.000%
March 22Mar 22 Butler je bas zapustio segment zvani levi ulaz, par puta prodje coveka i izbaci kamen…
March 22Mar 22 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:ne bi me iznenadilo da hijene dođu na poluvremenu, to im je prekoputaa žvalavi(i brat mu) ovo gleda(ju) 1,000.000%A da ih nisu zajebali za dnevnice juce ?
March 22Mar 22 Doktorska disertacija nemača pojma na klupi. Svi igraju ono što ne treba, sem Bolomboja kome svaka čast. Niti odbrane, niti skoka, niti nekih napadačkih setova. Igra svako svoju igru, na individualni kvalitet. Partizan borbeniji i organizovaniji. Nvora i Batler sramotni, a dati su im ključevi ekipe. Kao da glavom nisu tu... Imamo najbolju ekipu ikad, koja je pokazala da može da igra dobru košarku, ali nemač pojma to ne ume da posloži... Valjda će biti jasnije kad bude bio 11. u EL... Edited March 22Mar 22 by Michael Krueger
March 22Mar 22 1 minute ago, jorma shparga said:A da ih nisu zajebali za dnevnice juce ?Jeziva slika.
March 22Mar 22 Koliko smo imali sa Yagom na parketu? -11? Više? Ja nemam pojma šta taj čovek može još da učini kako ga Obradović pored zdravog Miljenovića više ne bi koristio... Edited March 22Mar 22 by assignment
March 22Mar 22 1 minute ago, assignment said:Koliko smo imali sa Yagom na parketu? -11? Više? Ja nemam pojma šta taj čovek može još da učini kako ga Obradović pored zdravog Miljenovića više ne bi koristio...Sad ce mu pokaze kurac u svlacionici i sve se zaboravlja idemo iznova.Jebote Kalates te pretrcava i baca pogacicu sa pet metara, dva puta...
March 22Mar 22 1 minute ago, assignment said: Ja nemam pojma šta taj čovek može još da učini kako ga Obradović pored zdravog Miljenovića više ne koristi...jedino da smanji dimenzije ali ne moze se protiv prirode
March 22Mar 22 2 minutes ago, assignment said:Koliko smo imali sa Yagom na parketu? -11? Više? Ja nemam pojma šta taj čovek može još da učini kako ga Obradović pored zdravog Miljenovića više ne bi koristio...Majmun je suviše sujetan da prizna da se zajebao i da napravi rotaciju Jago - Miljenović.