March 22Mar 22 Zainatili smo se da dobijemo, ali odbrana je i dalje loša. Trudimo se, ali nas rešava Penjaroja rutinski za sad... Edited March 22Mar 22 by Michael Krueger
March 22Mar 22 Just now, Valk said:Nwora izgore od želje i muke, a i mi s njim.Kodi ga povadio do sad nekoliko puta.Tunnel vision player. Znaju da ce da zavrsava i uhvate ga u zamku. Cudo kako toliki igrac tako slabo vidi parket.
March 22Mar 22 Just now, JPM said:Sta se ceka sa novim ugovorom Kodiju?I Džoelu. Nemoj mi to razdvajat'!
March 22Mar 22 Kad se sjetim navijaca Zvezde koji pisu cijele godine - jedva cekam Kodiju ledja sa vidim. Mi boljeg pleja dovesti ne mozemo :)
March 22Mar 22 Ali koji kurac ostavljas samog coveka da bi pomogao Bolomboju da uhvati Nik de Brika jebote
March 22Mar 22 Sad brzinski drknite 2-3 rakije, jer Jagiša mališa počinje 4/4 .. O našem def skoku najbolje govori podatak da Kalates ima 3 ofanzivna skoka. Edited March 22Mar 22 by Heyter
March 22Mar 22 Nikako Obradović da "namesti" odbranu... I da nauči ekipu da zagradi skok... I da vrati Kalinića u opanke...