Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ovo oko prvokacije jeste glupo istrigerovano. Novinar nije nista lose pitao.

Ovaj navikao na (polu)namestena pitanja pa mu sad cudno.

• Replies 18.4k
  • Views 823.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ok

A jes ovo pitanje bilo malo on the provokacija side, pa se Sasa O malo pogubio u saltinessu, ali nije tako strasno

nije strašno kada je standalone izjava. strašno je kada se to ponavlja nakon svakog poraza

Edited by uini

Pa mnogo se pogubio, mogao je samo da kaze "u pravu ste, moja je krivica". Tako bi postupio neko ko je pouzdan u svoje sposobnosti. Ovaj se istrigerovao na pitanje nekog tamo novinara )

Pa dobro, nervozan je, izgubio je dobijenu utakmicu i popio pitanje koje nije ni košarkaško nego samo aludira da izbegava vlastitu krivicu i prebacuje je na igrače. Mogao je malo elegantnije, stoji. Evo sad sam video celu konf.

No big deal sve u svemu. Raziđimo se.

Ali to se sve desava 10 minuta nakon utakmice, kapiram da je covek nervozan i ispižđen i ne razmislja bas

Edited by Midžeta

1 minute ago, kralj said:

Pa dobro, nervozan je, izgubio je dobijenu utakmicu i popio pitanje koje nije ni košarkaško nego samo aludira da izbegava vlastitu krivicu i prebacuje je na igrače. Mogao je malo elegantnije, stoji. Evo sad sam video celu konf.

1 minute ago, Midžeta said:

Ali to se sve desava 10 minuta nakon utakmice, kapiram da je covek nervozan i ispidžen i ne razmislja bas

U pravu ste oboje. Samo kazem. Uostalom svima se desava 10 minuta nakon utakmice. Te konferencije treba bukvalno "odraditi", cestitam protivniku, bili su bolji, nama predstoji veliki rad trte mrte i gotovo. Sta ima da ulazis u raspravu, nebitno je.

A to bi bilo najbolje i da se preskoce debilana pitanja, posebno kod nas kad R&R uzmu banku, pa svi imaju facu bola ali jbg

Ćelavi je bolji trener od onoga što mu hejteri (myself included) priznaju, ali i daleko gori od onoga što on za sebe misli. Čitam sinoć neki intervju za grčke medije, priča kako vidi sebe jednog dana u Olimpijakosu. Ubeđen je da je crème de la crème evropskih trenera ili na dobrom putu da to postane, što je prilično daleko od istine.

Protiv Bajerna je izveo teroristički akt i dobili bismo tu utakmicu da je bilo koja trezna osoba iz publike vodila ekipu u poslednjoj četvrtini. To se vrhunskim trenerima prosto ne dešava.

Sinoć verovatno nije izveo optimalnu petorku u momentima kad je Pao bio na ivici provalije, ali nema mu se mnogo šta zameriti, odlično je spremio meč i imali smo lepu priliku da dobijemo najtežu moguću evroligašku utakmicu. Nismo to učinili jer je Nvora u velikom padu forme, a Nan je pokazao klasu u ključnim momentima i ispogađao svašta iz lošijih pozicija od onih iz kojih se Batler ispromašivao. Ne pomaže ni to što Kalina već mesec dana isporučuje 20 minuta ničega.

Edited by FPLS

Jel može jedno pitanje, @FPLS , inače se slažem sa tvojim komentarom, ali me zanima bez i malo zlobe i krajnje namere, zašto ti i drugi koristite te termine "ćelavi" i slično.

Ok, on jeste ćelav, ali zove se Saša Obradović, ja mislim da treba da ga zovemo Saša. Čemu to dodavanje na utisku uvredljivim epitetima?

1 hour ago, kralj said:

Previše zamerate Saši. Odigrao je egal utakmicu protiv najjačeg rostera u ligi, protiv boljeg trenera, u gostima i protiv tima koji se konsolidovao poslednjih nedelja.

Pritom su nam ključni igrači promašivali šuteve koje pogađaju u dobrim procentima i na kojima grade svoju napadačku igru. Imao je Saša pomračenja, ali ne bih se baš frljao sa proglašavanjem ga za pacera.

Meni ovo malo lici na onu luzersku "pa, dobro, ekipa je pokazala da moze da se pobije sa svakim" pricu koja vise prilici nekim proslim siromasnijim vremenima a ne timu trenutno na tabeli ispod pozicije koju nominalno ima po velicini budzeta. Naravno da nije nikakav problem izgubiti od Panatanaikosa u gostima ali prilicno je vidljivo da Zvezda igra punim gasom samo utakmice protiv najjacih i najpoznatijih protivnika koje nekad pobedi a nekad izgubi a nema rutinu da sa pola gasa pobedjuje ostale utakmice. Unutar tog samounistavajuceg raspona redjaju se porazi i izgovori koji idu od "jaki su, pogotovo na svom terenu" do "ne mozemo ovako opusteno da igramo, u Evroligi svi imaju kvalitet". Nimalo ne bih bio zabrinut kad bi nam do kraja lige jedini poraz bio gostovanje Realu gde smo jedino autsajderi ali se nimalo ne bih iznenadio da se vec na spanskoj turneji koja sledi oprostimo od vecih ambicija u ovom takmicenju.

Na Obradovicu i ekipi je da sada dokazu protiv Baskonije, Pariza, Partizana, Asvela pa i protiv Barselone da u sebi imaju ono sto odvaja pobednicke od luzerskih ekipa. To su sve ekipe koje su ispod nas na tabeli i samo jedna od njih jos uvek ima ambicije da igra plej-of. Ako u tih pet kola izgubimo vise od jedne utakmice to znaci da nismo ono sto igraci misle da jesu, plef-of ekipa sa realnim sansama da se pobije za F4.

1 minute ago, harper lee said:

Ako u tih pet kola izgubimo vise od jedne utakmice to znaci da nismo ono sto igraci misle da jesu, plef-of ekipa sa realnim sansama da se pobije za F4.

+1000

Zato se i kaže da se na kraju podvlači crta. Na kraju se vidi ko je nindža a ko mindža. I tu nema laganja i zavlačenje. Jel si šesti na tabeli, jesi, bravo. Jel si jedanaesti, jesi, šta hoćeš? Nisi ima sreće? Oće to, na jednu, dve utakmice, teško da je sreća na 38 utakmice.

Edited by JPM

3 minutes ago, JPM said:

Jel može jedno pitanje, @FPLS , inače se slažem sa tvojim komentarom, ali me zanima bez i malo zlobe i krajnje namere, zašto ti i drugi koristite te termine "ćelavi" i slično.

Ok, on jeste ćelav, ali zove se Saša Obradović, ja mislim da treba da ga zovemo Saša. Čemu to dodavanje na utisku uvredljivim epitetima?

Iskreno nemam pojma, navika. Zapatilo se to i u hali, svi ga zovu Ćelavi. Ali onako od milja, kao Brka ili Glavonja happy

Valjda je Saša i Sale rezervisano za Đorđevića, a Obradović za Želimira.

46 minutes ago, kralj said:

super, onda je sve okej.

29 minutes ago, harper lee said:

Meni ovo malo lici na onu luzersku "pa, dobro, ekipa je pokazala da moze da se pobije sa svakim" pricu koja vise prilici nekim proslim siromasnijim vremenima a ne timu trenutno na tabeli ispod pozicije koju nominalno ima po velicini budzeta. Naravno da nije nikakav problem izgubiti od Panatanaikosa u gostima ali prilicno je vidljivo da Zvezda igra punim gasom samo utakmice protiv najjacih i najpoznatijih protivnika koje nekad pobedi a nekad izgubi a nema rutinu da sa pola gasa pobedjuje ostale utakmice. Unutar tog samounistavajuceg raspona redjaju se porazi i izgovori koji idu od "jaki su, pogotovo na svom terenu" do "ne mozemo ovako opusteno da igramo, u Evroligi svi imaju kvalitet". Nimalo ne bih bio zabrinut kad bi nam do kraja lige jedini poraz bio gostovanje Realu gde smo jedino autsajderi ali se nimalo ne bih iznenadio da se vec na spanskoj turneji koja sledi oprostimo od vecih ambicija u ovom takmicenju.

Na Obradovicu i ekipi je da sada dokazu protiv Baskonije, Pariza, Partizana, Asvela pa i protiv Barselone da u sebi imaju ono sto odvaja pobednicke od luzerskih ekipa. To su sve ekipe koje su ispod nas na tabeli i samo jedna od njih jos uvek ima ambicije da igra plej-of. Ako u tih pet kola izgubimo vise od jedne utakmice to znaci da nismo ono sto igraci misle da jesu, plef-of ekipa sa realnim sansama da se pobije za F4.

Meni nije luzerski isključivo zato što mislim (posle prespavanih noći doduše) da se otprilike nosimo u skladu sa kvalitetom i očekivanjima, dobijemo nekog jačeg, izgubimo od nekog slabijeg, neki približni balans je tu. Možda se na kraju Saša i tim ispostave kao underachieveri, ali baš da se juče pokazao kao nemač pojma, to se ne slažem.

Juče sam shvatio da nam fali jedan igrač-energy booster, ono što je Kalina na papiru, ali očigledno više nije u stanju da bude u kontinuitetu generator energije i pobedničkog mentaliteta. S tim u vezi nam je juče falio dosta Ebuka. Bolomboj nam je postao ljubimac kao silent killer, sad imamo i Kodija i Šemija, a ni ostali nisu nešto disperzivni sa širenjem pobedničke zaraze.