March 21Mar 21 3 minutes ago, steins said:Ovo vam je drugari uzrok poraza.Doduše fali i Nvorino ime u ovoj rečenici, al na njegovu lošu igru smo se već navikli.moneke je igrao lošu tekmu, pogotovo u defanzivi ali treba biti pošten pa pomenuti da je u 4/4 apsolutno šurio, uhvatio sve skokove, zviznuo bananu iz drugog plana na već viđene poene huanča ispod koša, pospremio neke poene za nas. problem je što je on jedini isporučivao u tom ključnom periodu.
March 21Mar 21 Bilo bi zanimljivo izvući +/- za Obradovićeve petorke bez centra.Juče je to bilo za 8:16 -10.Bolombaj za 20:21 0.Rivero za 11:23 +2.Ovo je mali uzorak, ali dosta upečatljiv.
March 21Mar 21 Opet niša ne valja, Batler nema pojma, Nwora klošar, trener ćelava prevara, nije to to?Kako vam više ne dosadi, navijači rezultata?
March 21Mar 21 trener jeste prevara, to je jasno odavno, na stranu celavost. srecom to ovde moze i da se kaze, za razliku od onog sns modus operandija na voxu, gde se dobija 7-15 dana za takvu ociglednu cinjenicu.pozdravi mi gorane vesice kad odes, vidim da pises ac/dc
March 21Mar 21 28 minutes ago, sigurnost said:Bilo bi zanimljivo izvući +/- za Obradovićeve petorke bez centra.Juče je to bilo za 8:16 -10.Bolombaj za 20:21 0.Rivero za 11:23 +2.Ovo je mali uzorak, ali dosta upečatljiv.eto i yago je imao 0, sto je za njega pandan +15. ne govori nista +/- puno na jednoj tekmi ali kapiram sta besedis
March 21Mar 21 7 hours ago, harper lee said:Batleru se vidi u svakom pokretu kad lipse, izvadio ga je na vreme i vratio na vreme, Kodi je takodje morao da odmori. Ta petorka je u principu najbolja opcija kad je Jago na parketu jer je sastavljena od visokih i snaznih igraca koji dosta toga mogu da preuzmu i odbrane, problem sa njom u napadu je sto je Nwora u uzasnoj formi u poslednje vreme a on je taj koji treba da bude go-to igrac u toj petorci.Obradovic je samom sebi iskopao rupu odlukom da pokloni poverenje Jagu kao drugom pleju pa sada mora da izvodi krive Drine i krpi petorke da bi ga sakrio na parketu ali u nacinu na koji mi igramo odbranu sa dosta preuzimanja i odbrane jedan na jedan Jago je liability ko god ga napadne, sto je Ataman ispravno primetio i gurao loptu dole pa smo pomagali na njemu, popili nekoliko trojki i razigrali protivnicke sutere. U tom periodu Ataman je igrao sa cetiri odlicna sutera na parketu i iskaznjavao je svako pomaganje, tako su se i vratili. Kad je Jago izasao Nan je vec bio razigran, nama je usla voda u usi, a onda vise nije ni toliko bitno ko ga cuva.Kako god okrenes besmisleno je vise baviti se ociglednim, bespotrebno izbacivanje Grejema iz tima nakon onolikog sikaniranja sa seckanjem minutaze i drugim oblicima maltretiranja je bila direktna sabotaza za koju je odgovoran iskljucivo trener i njegova idiotska sujeta. Koliko ce nas ta sabotaza kostati ostaje da se vidi ali ako Nwora naprasno ne proigra bice tesko dobiti bilo sta do kraja. Jednostavno smo predvidljivi, dobijamo ponesto od utakmica jer imamo kvalitet ali u principu nas napadacki vuce par igraca i kad se njihov ucinak umanji mi tesko mozemo da dobijemo bilo koga. Steta ali sta da se radi, tvrdoglavost i umisljenost su unistili i bolje trenere od Obradovica.Al sad gledam, Batler je usao na 4:37 do kraja cetvrtine, i imao dva minuta pauze izmedju cetvrtina da odmori. Jel moguce da ne bi imao snage da igra?
March 21Mar 21 po meni je moguce, jer ima veliki famozni usage, puno radi da bi kreirao sebi poziciju ili situaciono kreirao za drugene znam, verovatno ima neke limite, mozda i zbog te situacije sa srcem
March 21Mar 21 Ćelavi i kepec su izgubili utakmicu.Okrenuli su nam momentum u trenutku kada je hala zviždala svojim igračimaKepec jednostavno ne može nikog da čuva, uvek mu je potrebna pomoć i mic po mic eto nama uništenog samopouzdanja a njima gomila otvorenih pozicija(ne samo za 3)Uopšte nije problem kepec jer bi sa ovolikim poverenjem Miljenović procvetao. Edited March 21Mar 21 by ivan9999
March 21Mar 21 Nisan gledao sinoć i dobro je što nisam. Nemam ja više živaca za te preokrete od +12 do -10 za jednu četvrtinu kao da smo neka amaterska družina.
March 21Mar 21 obradovic je lepo spojio thibsovu nemogucnost da se prilagodi tokom tekme & srbsku - trenersku mantru, svi su krivi, mozda malo i ja ali stidite se sto me to pitate:Za kraj je dobio pitanje da li je i sam nezadovoljan nekim svojim odlukama, odnosno čija je greška bila, da li i njegova."Svačija je greška. I trenerova je greška svakako. Ne razumem pitanje. Da li je moja greška? Svačija je greška. Dobra ti je provokacija, ali ne razumem", rekao je Obradović.
March 21Mar 21 Obradović je to što jeste, ali malo ste i previše strogi. PAO u 4/4 nije samo pogodio veliki broj teških šuteva već su odigrali i fantastičnu odbranu. To je individualno najjači sastav u Evroligi sa najjačim domaćim terenom, koji je u tom periodu u oba pravca igrao na svom maksimumu. Još Nvora ne može pogodi ništa, Batleru udara lopta u nogu pod pritiskom i promašuje dobre šuteve…Obradović tokom utakmice juče nije ništa previše loše uradio, a spremio ju je odlično. On prosto nema u svom sistemu rešenje za periode bez Kodija i za periode brutalne odbrane tokom koje zatvore i njega i Batlera. Za ovo drugo mu se ne može mnogo zameriti, to je realnost Evrolige kao ujednačenog takmičenja i problem koji imaju i najbolji treneri, ali za Jaga već može i to je jedina stvar koja fali Zvezdi da bude na nivou sa Fenerom i Olijem što se šansi za najveće domete tiče. Trebalo je da nastavi da igra sa Karterom, da malo rizikuje u nadi da će mu to doneti rešenje jedinog sistemskog problema koji ima i odvesti ga na fajnal for. Nije ni ovo loše, naprotiv, meni pokazuje da bi i sa rupom na drugom kecu mogli ozbiljno da se pobijemo sa bilo kojim protivnikom u plejofu.
March 21Mar 21 spremio ju je dobro, odlicno je bilo zato sto su igraci isporucivali od prve skundenakon toga je bio bolji od mene u odlukama ali ja nisam cak ni trener-amaterocekujemo jako puno od igraca a kod trenera smo u fazonu, ucio je pred tekmupri cemu je otfikario grahama, miljenovic i karter se sushe ali jago ima qrac da ubaci jednu tricu i podeli 3x astnot good enough.
March 21Mar 21 Nisam odgledao ostatak konferencije, moguće da nije bio samokritičan, pa otud pitanje. Ali svakako je pitanje treneru 10 minuta posle napetog poraza da li je odgovoran čista provokacija.Mogao je, kao što bi priroda posla i poznavanja materije podrazumevala, da izvuče neki detalj iz igre za koji smatra da je trebalo drugačije i oko toga da gradi svoju kritiku treneru. Ovako se bukvalno svodi na Saša nema pišu, u-ta-ta.
March 21Mar 21 Novinari su sada više navijači nego novinari pa i ne očekujem tu vrstu sofisticiranog prepoznavanja načina na koji treneru postaviti pitanje a da ne bude "ćelavi, priznaj da si kriv"
March 21Mar 21 Grejem je dokazao da nije EL nivo. Bivsi igrac. I ja bih radije gledao Miljenovica i Kartera umjesto Jaga, ali vjerujem da tako i navijaci Pao kukaju na minute Sortsa i koliko ih kanali kad je na parketu.Nadam se da cemo TJ Jaga izbjeci kao pojacanje na ljeto. Edited March 21Mar 21 by MiddleClass