Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

5 minutes ago, ubibobi said:

Brt Batler je duplo bolji igrač od nedare

Rezultat je isti, zar ne? fantom

Zajebavam se malo

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Biće ovde fajt sa Dubaiem za 10. mesto

dobro su nas opeglali nema tu sta

3 minutes ago, sigurnost said:

Kuda dalje?

U top11.

Poraz ko poraz. Ima jos da se igra. Pobjeda u Baskiji lijeci sve rane

Batler doneo, Batler odneo...

Plus su dali 27 poena u četvrtoj, a da su jedva ušli u reket.

Edited by Djolle

U prve tri cetvrtine smo pokidali odbranu na bekovima, u cetvrtoj smo sami sebi unistili samopouzdanje i energiju kretenskim odlukama i realizacijom u napadu u trecoj i cetvrtoj. I ono malo dobro selektiranih suteva nije uslo. I ono Jagovo ne znam kako je uslo

Batler je bipolaran jebeno, sta je radio onih 3-4 minuta kad je igrao s Bolombojem, a ostatak tekme je bio Djentile

Ko da sam znao kad je masio ono da smo u kurcu, neverovatan poraz. Ne moze tako maloumno da se igra protiv ovog protivnika u ovom trenutku

Usrani od pobede

Ne idu nam na ruku rezultati ovog kola, a narocito nam ne ide na ruku poraz Zvezde u Atini

Umesto 2 i po pobede fore nad gamadi, sad ni top 10 nije ziher.

Edited by Ratamahatta

10 suteva iz igre smo vise imali od njih

bukvalno celu tekmu se cekalo da nas okrenu i prelome

deluje i da su svi na terenu znali to i znali ko dobija

nek mi neko objasni zasto obrad ne zove to na 72:67 i pogotovo na 75:71? ceka da odu na tri poseda? to moze samo ako pustas tekmu niz vodu. zove to 24 sec pre kraja na 78:71

komedija

hrabri to je potrosen tacno zasto?

mi smo platili da ucestvujemo i znamo gde nam je mesto, a nije u 6 nego borba za po

dva razlicita igraca u dve ciste kontre promasuju zicere?! svako drugo bacanje promasaj

i da udjemo u po bez domaceg terena nemamo sta da trazimo

a zbog makabija i bajerna kuci bice grcevita borba i za plej in

baskonija je apsolutno moranje, isto i pariz kuci i kk caci 2

ne smemo napraviti nijedan kiks, i asvel mora da se dobije

ako izgubimo u vitoriji...

a i ko ih jebe sve zajedno kad su pristali na uslove igre

i onako je ovo kk caci

I protiv Fenera smo u 4/4 imali 5 razlike, 4-0 u faulovima i domaci teren. I za 3 minuta nas napune faulovima i naprave seriju 7-0 i sve ispocetka. Nekim cudom se uspelo

Ocigledno postoji problem neumeca zakljucavanja utakmice. Ne znam sta gube tacno, da li mir, da li samopouzdanje

Bice jos ovakvih poraza ako ih neko ne smiri, kao telad su

17 minutes ago, Djolle said:

Batler doneo, Batler odneo...

Plus su dali 27 poena u četvrtoj, a da su jedva ušli u reket.

Nisu morali, bilo je iz post-upa dosta. Switch, postup pa spotup.

9 minutes ago, Ratamahatta said:

I protiv Fenera smo u 4/4 imali 5 razlike, 4-0 u faulovima i domaci teren. I za 3 minuta nas napune faulovima i naprave seriju 7-0 i sve ispocetka. Nekim cudom se uspelo

Ocigledno postoji problem neumeca zakljucavanja utakmice. Ne znam sta gube tacno, da li mir, da li samopouzdanje

Bice jos ovakvih poraza ako ih neko ne smiri, kao telad su

Da ih smiri ćelavi čovek pored klupe na ivici nervnog sloma?

Neće da može.

• Author

od poslednjih 6 utakmica igramo 4 protiv ekipa koje nemaju sanse za plej-in.

ili jesmo ili nismo

49 minutes ago, Valk said:

Ne, ne, čekaj, prvo mora polivanje do sledećeg Fenerbahčea

Sami pali sami se ubili, ali kako radili su im frižideri u 4/4

Ovog Nana kad krene sa'ranjuje redom, i babu i sve.

Nista im to ne bi znacilo da smo nastavili da igramo u napadu ono sto smo igrali u prvom poluvremenu, oni su na kraju ubacili tri trojke vise na istom broju pokusaja. Problem je isti vec jako dugo vremena, kad je Kodi na klupi ili crkne osudjeni smo da u napadu odigramo onoliko koliko uradi Batler, ili kosevima ili situacionim asistencijama koje izvuce iz dzepa kad ga zatvore. Nemamo nikakvu igru bez Kodija osim izolacija za Batlera, svi bolji treneri u Evroligi to odlicno znaju i na to se pripremaju. Ono sto smo uradili sebi zbog Obradoviceve teorije "ja ga vidim kao dvojku, Jago bolje poznaje kosarku" vredi jednog debelog otkaza ako ne udjemo u plej of, mada i u tom slucaju treba razmisliti da li treba da nastavimo sa ovim trenerom.

Obradović je osrednji trener koji NIKADA neće uspeti da izvuče maksimum iz ovog tima. Odnosno ne samo iz ovog tima, već iz bilo kojeg tima.

5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Obradović je osrednji trener koji NIKADA neće uspeti da izvuče maksimum iz ovog tima. Odnosno ne samo iz ovog tima, već iz bilo kojeg tima.

Obradovic je ozbiljan trener ali mu je portfolio previse uzak i tvrdoglav je. Igrali smo 30 minuta svemirsku kosarku i nismo otisli na +20 samo zbog toga sto je Nwora u katastrofalnoj suterskoj formi i sto je gomila igraca sa klupe prodala skoro svaki posed koji je zavisio od njih. Dodatno, Kalinic i Moneke su veceras odigrali neozbiljnu utakmicu, bez mozga i bez trunke koncentracije. Mozda najbolji primer koliko je igrac van utakmice je situacija kad je Moneke pustio Huanca da sutne trojku iz coska jer se povukao sa njega u trenutku kad je ovaj jedva uhvatio los pas, bio sa obe noge prakticno na liniji u cosku i nije imao gde, da mu se samo uvukao pod dres ovaj bi morao da izbaci loptu prema sredini terena na kraju napada jer nije imao gde. Celu utakmicu je nesto zvakao sa igracima Panatanaikosa i svirao kurcu a kad je trebalo jednu odbranu da odigra koju bi svako od nas mogao da odigra mrtav hladan je prvo pustio coveka da spusti loptu u dribling a onda se jos i povukao korak nazad da ga pusti da sutne. Kalinic je veceras bio toliko los da nemam reci, mislim da ga nikad nisam gledao da ovako upropasti ekipu. Doslovno mu je svaki potez bio pogresan.

Meni uopste nije jasno sta koji kurac Obradovic hoce sa ovim rotacijama igraca, kao da je pocetak sezone pa pokusava da razigra ceo tim. Prvo izbaci Jaga iz rotacije i pusti Kartera da igra dve utakmice, onda izbaci Kartera i vrati Jaga, ostavi Izundua u Beogradu i ne skine Motijeunasa koji je do sada odigrao svaku utakmicu da bi Rivero osetio teren, Dobric nekad startuje a nekad ne izadje na teren. Kao da ima jos 25 kola do kraja pa isprobava razne varijante. Nije ni cudo sto neki igraci ne mogu da uhvate formu i izgledaju lose pa od njih nemamo nikakav ucinak, sve smo karte bacili na tri igraca od kojih su dvojica u uzasnoj suterskoj formi a forte im je sut spolja, ostali popunjavaju broj i to kad im se zalomi da igraju.

Najveci stos je sto mi gubimo utakmice na isti nacin a Obradovic ili vidi ili ne zeli da vidi zasto ih gubimo. Igramo dok Kodi igra i u onih nekoliko minuta kad Batler zaplese, posto niti ovaj prvi moze da igra 40 minuta niti ovaj drugi ima gasa za vise od 15 minuta ozbiljne kosarke prirodno je da imamo velike oscilacije u igri.