Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ma kakvi, Grejem je dokazao da ne može da igra kvalitetnog corner boya. Dokazao bi to i pre pet i pre deset godina da su mu treneri velikodušno darivali takvu priliku.

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

22 minutes ago, kralj said:

Nisam odgledao ostatak konferencije, moguće da nije bio samokritičan, pa otud pitanje.

Ali svakako je pitanje treneru 10 minuta posle napetog poraza da li je odgovoran čista provokacija.

Mogao je, kao što bi priroda posla i poznavanja materije podrazumevala, da izvuče neki detalj iz igre za koji smatra da je trebalo drugačije i oko toga da gradi svoju kritiku treneru. Ovako se bukvalno svodi na Saša nema pišu, u-ta-ta.

provokacija je ako si kralj trenerskog univerzuma, pjax, pop, zheljko, mesina; ako si obrad, samo se qrchish bez pokrica, imo.

10 minutes ago, MiddleClass said:

Grejem je dokazao da nije EL nivo. Bivsi igrac. I ja bih radije gledao Miljenovica i Kartera umjesto Jaga, ali vjeujem da tako i navijaci Pao kukaju na minute Sortsa i koliko ih kanali kad je na parketu.

Nadam se da cemo TJ Jaga izbjeci kao pojacanje na ljeto.

da bi nesto tako dokazao, moras da igras

Ali to je sad nebitno, mene interesuju karter i miljenovic, posto od jaga nema leba za ovaj nivo.

1 hour ago, uini said:

trener jeste prevara, to je jasno odavno, na stranu celavost. srecom to ovde moze i da se kaze, za razliku od onog sns modus operandija na voxu, gde se dobija 7-15 dana za takvu ociglednu cinjenicu.

pozdravi mi gorane vesice kad odes, vidim da pises ac/dc

Saša Obradović nije nikakva prevara. Između najboljih i najgorih valjda postoji neki spektar kvaliteta u kojem je i Saša. On je limitiran svakako ali ne i prevara.

Pozdravi ih sam ja sam prestao da pišem na košarci tamo. Baš iz tog razloga, koji si naveo.

Kad ste kod Vesića, nepodnošljiva fizička sličnost između Doktor Popa i Gorana Vesića je jedna od najgorih pošasti koju nam je priroda podarila. Bukvalno dva antipoda da svakim danom sve više liče.

S tim što je Aca legenda od čoveka a ovaj drugi legendarno govno...pa da, antipod, kao agent Cooper iz bele i crne kolibe.

Ali bar naočare da promeni, frizuru... Ne pamtim da me je nešto iznerviralo kao ova slika.

17740877754163130360901149101702.jpg

Neću više da oftopičim.

Previše zamerate Saši. Odigrao je egal utakmicu protiv najjačeg rostera u ligi, protiv boljeg trenera, u gostima i protiv tima koji se konsolidovao poslednjih nedelja.

Pritom su nam ključni igrači promašivali šuteve koje pogađaju u dobrim procentima i na kojima grade svoju napadačku igru. Imao je Saša pomračenja, ali ne bih se baš frljao sa proglašavanjem ga za pacera.

Edited by kralj

1 hour ago, JPM said:

Saša Obradović nije nikakva prevara. Između najboljih i najgorih valjda postoji neki spektar kvaliteta u kojem je i Saša. On je limitiran svakako ali ne i prevara.

Pozdravi ih sam ja sam prestao da pišem na košarci tamo. Baš iz tog razloga, koji si naveo.

drago mi je da si prestao da pišeš, možda ih napušim ako rešim da se ne pojavljujem u fantazi sektoru, koji nije pod njihovom vlašću, mislim da ni ne znaju da to postoji.

--

saša obradović jeste prevara zbog onoga za šta se izdaje, njegovog načina komunikacije i slično. on je bukvalno u svom narativu sa javnošću preuzeo titule željka obradovića, jer samo njega mogu da razumem da izjavljuje onakve dubioze kao saša, kada bi imao 9x titula.

seljak jedan neopevani. i nek ga duva.

Edited by uini

Na koje izjave mislis?

Just now, JPM said:

Na koje izjave mislis?

RkPItu.gif

na koje ne mislim je ispravnije tanjepi.

evo npr ova poslednja, koju sam citirao u nekom od mojih 10ak svežijih postova.

1 hour ago, kralj said:

Previše zamerate Saši. Odigrao je egal utakmicu protiv najjačeg rostera u ligi, protiv boljeg trenera, u gostima i protiv tima koji se konsolidovao poslednjih nedelja.

to je realnost evrolige: ako hoćeš u plejof i da tamo budeš konkurentan, moraš da pobediš bolje trenere i rostere, pogotovo ako si isputio bajern i makabi.,

1 minute ago, Midžeta said:

Oces da ti mergujem ova poslednja 3 posta

neću, oću da stoje postojano, kano klisurine.