March 21Mar 21 Slabo gledam Evroligu, ali svaki put kad Zvezda izgubi uključim Arenu da čujem malo Đurovića. Uživam u tome.
March 21Mar 21 3 minutes ago, Rick.James said:Slabo gledam Evroligu, ali svaki put kad Zvezda izgubi uključim Arenu da čujem malo Đurovića. Uživam u tome. Hvala sto si podelio sa nama ali mislim da bi ti bilo pametnije da to podelis sa terapeutom. Njemu/njoj ce znaciti kao informacija, nama ne znaci ama bas nista.
March 21Mar 21 @harper leeMotyja je morao da ubaci kad je krenulo brzanje i glavinjanje uz ozbiljan tajm aut i instrukcije da se igra ceo napad i spuštanje lopte Donatasu pod koš da ili završava ili izvuče bacanja.Shvatam da je ubacio Rivera jer je on za Panatu neočekivani faktor, niti su imali vremena da se na njega pripreme, ali čovek nema snage za puno minuta. Boki je baš izginuo danas.Obradović se nadrkao na novinara koji ga je na KZN pitao smatra li da je ovaj poraz pomalo i trenerov Do kraja sezone će nekoga stvarno da nabode. Edited March 21Mar 21 by Valk
March 21Mar 21 Just now, Valk said:@harper leeMotyja je morao da ubaci kad je krenulo brzanje i glavinjanje uz ozbiljan tajm aut i instrukcije da se igra ceo napad i spuštanje lopte Donatasu pod koš da ili završava ili izvuče bacanja.Ja shvatam da je ubacio Rivera jer je on za Panatu neočekivani faktor, niti su imali vremena da se na njega pripreme.Obradović se nadrkao na novinara koji ga je na KZN pitao smatra li da je ovaj poraz pomalo i trenerov Do kraja sezone će nekoga stvarno da nabode.Njemu se stalno desava ista stvar, uglavnom dobro pripremi utakmicu (veceras je pripremio odlicno) ali kad dodje do prilagodjavanja na situacije na terenu kao da zatrokira iz nekog razloga i nastavi da veruje da ce mu ta priprema dobiti utakmicu. Veceras je potpuno nadigrao Atamana i da nije bilo individualnih budalesanja pojedinih igraca, narocito Kalinica, Monekea i Dobrica, PAO se nikada ne bi vratio u utakmicu. Ovako je na kraju presudio individualni suterski kvalitet Nana, Hejs-Dejvisa i Rogavopulosa koji su pogodili neke velike suteve dok smo mi nabijali obruc iz otvorenih pozicija. Mi smo utakmicu izgubili na dvocifrenoj razlici za nas kad su njihovi navijaci poceli da zvizde svojim igracima a mi se ispucavali i prodavali lopte umesto da samo nastavimo da igramo istu kosarku, kad su osetili da mogu da preokrenu i dobiju sutirali su sa vise samopouzdanja, mi se usrali i cao.
March 21Mar 21 Ali petorkom kojom je poceo 4/4 je razjebao sve, ja tu vidim kljuc poraza. Izveo je Batlera koji je sam skoro napravio prednost na kraju 3/4, nije vratio Kodija. Sta mogu Jago, Nvora, Kalinic, Odzelej i Bolomboj kreativno uraditi, pogotovu kad Nvoru ne ide?
March 21Mar 21 O tome i pričam, nema krštenog trenera koji bi tako započeo odlučujuću četvrtinu. Mozga i osećaja bez.I apsolutno NIŠTA neće naučiti iz ovog, već će iz inata da ponovi glupost prvom prilikom.
March 21Mar 21 31 minutes ago, harper lee said:Njemu se stalno desava ista stvar, uglavnom dobro pripremi utakmicu (veceras je pripremio odlicno) ali kad dodje do prilagodjavanja na situacije na terenu kao da zatrokira iz nekog razloga i nastavi da veruje da ce mu ta priprema dobiti utakmicu. Veceras je potpuno nadigrao Atamana i da nije bilo individualnih budalesanja pojedinih igraca, narocito Kalinica, Monekea i Dobrica, PAO se nikada ne bi vratio u utakmicu. Ovako je na kraju presudio individualni suterski kvalitet Nana, Hejs-Dejvisa i Rogavopulosa koji su pogodili neke velike suteve dok smo mi nabijali obruc iz otvorenih pozicija. Mi smo utakmicu izgubili na dvocifrenoj razlici za nas kad su njihovi navijaci poceli da zvizde svojim igracima a mi se ispucavali i prodavali lopte umesto da samo nastavimo da igramo istu kosarku, kad su osetili da mogu da preokrenu i dobiju sutirali su sa vise samopouzdanja, mi se usrali i cao.Pripreme mu je pomoćnici, a kada se izađe iz koloseka pripremljenog zatrokira i tu spasa više nema.
March 21Mar 21 10 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Pripreme mu je pomoćnici, a kada se izađe iz koloseka pripremljenog zatrokira i tu spasa više nema.Aman vise s glupostima o mocnim pomocnicima koji mu pripremaju utakmice jer on nema pojma. Mislio sam da ce te sumanute fantazije da odu sa onim pomocnim trenerom koji sada vodi Lokomotivu.
March 21Mar 21 Možda je bolje - pripreme je timski, a kada ostane sam na vetrometini tokom meča, ćao zdravo doviđenja.
March 21Mar 21 54 minutes ago, harper lee said:Njemu se stalno desava ista stvar, uglavnom dobro pripremi utakmicu (veceras je pripremio odlicno) ali kad dodje do prilagodjavanja na situacije na terenu kao da zatrokira iz nekog razloga i nastavi da veruje da ce mu ta priprema dobiti utakmicu. Veceras je potpuno nadigrao Atamana i da nije bilo individualnih budalesanja pojedinih igraca, narocito Kalinica, Monekea i Dobrica, PAO se nikada ne bi vratio u utakmicu. Ovako je na kraju presudio individualni suterski kvalitet Nana, Hejs-Dejvisa i Rogavopulosa koji su pogodili neke velike suteve dok smo mi nabijali obruc iz otvorenih pozicija. Mi smo utakmicu izgubili na dvocifrenoj razlici za nas kad su njihovi navijaci poceli da zvizde svojim igracima a mi se ispucavali i prodavali lopte umesto da samo nastavimo da igramo istu kosarku, kad su osetili da mogu da preokrenu i dobiju sutirali su sa vise samopouzdanja, mi se usrali i cao.Ne zatrokira iz nekog razloga, zatrokira zato što prosto ne zna da live vodi utakmicu i prilagodi se situaciji na terenu. Nazovimo stvari pravim imenom. Moze biti da je to limit igrača koje imamo u rosteru, ali ni on ne pokazuje da ume da izvuče iz njih nešto više od očekivanog po rejtingu. I to je sad već pravilo i bojazan da će tako biti u svim utakmicama koje odlučuju. Ne znam koji razlog imamo da verujemo da će se desiti nešto drugačije. Bukvalno se svaki put, tj uglavnom svaki put, dešava surovi bolni fejl i poraz. Covek je pročitana knjiga. Borićemo se za top 10 do poslednjeg kola, to je sad poprilično izvesno.
March 21Mar 21 46 minutes ago, DrZhivago said:Ali petorkom kojom je poceo 4/4 je razjebao sve, ja tu vidim kljuc poraza. Izveo je Batlera koji je sam skoro napravio prednost na kraju 3/4, nije vratio Kodija. Sta mogu Jago, Nvora, Kalinic, Odzelej i Bolomboj kreativno uraditi, pogotovu kad Nvoru ne ide?Batleru se vidi u svakom pokretu kad lipse, izvadio ga je na vreme i vratio na vreme, Kodi je takodje morao da odmori. Ta petorka je u principu najbolja opcija kad je Jago na parketu jer je sastavljena od visokih i snaznih igraca koji dosta toga mogu da preuzmu i odbrane, problem sa njom u napadu je sto je Nwora u uzasnoj formi u poslednje vreme a on je taj koji treba da bude go-to igrac u toj petorci. Obradovic je samom sebi iskopao rupu odlukom da pokloni poverenje Jagu kao drugom pleju pa sada mora da izvodi krive Drine i krpi petorke da bi ga sakrio na parketu ali u nacinu na koji mi igramo odbranu sa dosta preuzimanja i odbrane jedan na jedan Jago je liability ko god ga napadne, sto je Ataman ispravno primetio i gurao loptu dole pa smo pomagali na njemu, popili nekoliko trojki i razigrali protivnicke sutere. U tom periodu Ataman je igrao sa cetiri odlicna sutera na parketu i iskaznjavao je svako pomaganje, tako su se i vratili. Kad je Jago izasao Nan je vec bio razigran, nama je usla voda u usi, a onda vise nije ni toliko bitno ko ga cuva.Kako god okrenes besmisleno je vise baviti se ociglednim, bespotrebno izbacivanje Grejema iz tima nakon onolikog sikaniranja sa seckanjem minutaze i drugim oblicima maltretiranja je bila direktna sabotaza za koju je odgovoran iskljucivo trener i njegova idiotska sujeta. Koliko ce nas ta sabotaza kostati ostaje da se vidi ali ako Nwora naprasno ne proigra bice tesko dobiti bilo sta do kraja. Jednostavno smo predvidljivi, dobijamo ponesto od utakmica jer imamo kvalitet ali u principu nas napadacki vuce par igraca i kad se njihov ucinak umanji mi tesko mozemo da dobijemo bilo koga. Steta ali sta da se radi, tvrdoglavost i umisljenost su unistili i bolje trenere od Obradovica.
March 21Mar 21 17 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Možda je bolje - pripreme je timski, a kada ostane sam na vetrometini tokom meča, ćao zdravo doviđenja.Laki, ti isti pomocnici sede pored njega na utakmicama. Zar ti nije palo na pamet da kako mogu da ga posavetuju u pripremi isto tako mogu da ga posavetuju u vodjenju utakmica?
March 21Mar 21 6 hours ago, harper lee said: Kalinic i Moneke su veceras odigrali neozbiljnu utakmicu, bez mozga i bez trunke koncentracije. Ovo vam je drugari uzrok poraza. Doduše fali i Nvorino ime u ovoj rečenici, al na njegovu lošu igru smo se već navikli. Da bi Zvezda dobila utakmicu, moraju makar dvojica od ove trojice da prorade i da daju nešto - koš, energiju, skok, odbranu - štogod.
March 21Mar 21 5 hours ago, DrZhivago said:Ali petorkom kojom je poceo 4/4 je razjebao sve, ja tu vidim kljuc poraza. Izveo je Batlera koji je sam skoro napravio prednost na kraju 3/4, nije vratio Kodija. Sta mogu Jago, Nvora, Kalinic, Odzelej i Bolomboj kreativno uraditi, pogotovu kad Nvoru ne ide?ovo je i neki moj vajb. baš je sklon da uništi flow ekipe zato što ima neku fiks ideju, koja u ovom slučaju uključuje to da istovremeno odmori plodi milera a da izvede na ostalim pozicijama najjaču defanzivnu petorku. i onda yago, kojem bih usput podigao dres pod svodove pionira za omu tricu preko ruke, jer generalno više ni ne pomišlja da šutne na ovom nivou tekme, treba da asistira četvorci koja ima najmanje poena u rukama od svih mogućih kombinacija koje možemo izvesti.ali istina je da su nas na kraju otrtili jer su poubacivali sve živo i tu leži osnova problema. mi bi protiv neke ekipe koja je sinoć na kraju polovično ubacivala, pobedili uprkos svemu.