March 5Mar 5 2 hours ago, kurjak said:Jbt, kakav jinx, @kralj može da odahne, nije više crna mačka našeg topika
March 5Mar 5 Ma ja sam totalno team Malečko od kako sam saznao da na svu muku naš Jagela ima i dodatni fizički „hendikep“ koji mu onemogućava promenu kroz noge.
March 5Mar 5 Svašta, insistiranje na tome mu je jedina izlazna strategija, trebalo bi da poradi na ličnom marketingu i odradi neki El Pneumatico kopirajt.
March 5Mar 5 Lepi rezultati za nas veceras, jedino se mrtvi Real izvukao kao i obicno. Pobedom sutra ne dobijamo mnogo na tabeli ali se odvajamo na pobedu vise od Barselone i Zalgirisa.
March 5Mar 5 Biće i ovih postponed utakmica plus one od poplave Dvorane krađe i neprijateljstva™ pa će neki i prema tome da se pozicioniraju.
March 5Mar 5 37 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Pa kako onda ne dobijamo mnogo?Pise, Laki. Ne dobijamo mnogo na tabeli, ostacemo na istom mestu na kojem smo trenutno i bez odigrane utakmice. Prebacicemo Hapoel ali ce oni imati dve utakmice manje.
March 5Mar 5 najvise nas jebe "bracki" ciganjikos, aj sto su protiv nas igrali kompletni, nego nas pokrali za sve pare..u sledecem kolu igrali bez vezenkova i milutnova, sto je fakticki bio poklon za mrski nam zalgirisi sutra igraju kuci protiv paoa al bez vezenkova i walkapa, sto implicira da nema sanse da mogu da ih dobiju, iako su mogli da im serviraju finu osvetu za kup, guranjem paoa na 10-o mesto..edit: a sto se nas smatra, morace dobro da se oznoje mooda sutra da bi se dobila utakmica, bayern fakticki kompletan, ako ne racunamo one sto im ni ne igraju od pocetka sezone Edited March 5Mar 5 by Prometheus
March 5Mar 5 1 minute ago, April said:El to Monako ispada iz plej ina?vrlo verovatno, dubai je bio u naletu i ima relativno dobar raspored, vidicemo kako ce odreagovati..no pre pocetka sezone, sam na tnjiteru bio kazao da je dobro stoje nedovic otisoa, posto cemo sad imati sansu da dodjemo do plej ofa, a ujedno cemo i videti dal ce nedovic od ekipe koja je redovni ucesnik f4, napraviti ekipu, koja nece ni uci u plej of.. bumo vidli, na dobrom je putu.. Edited March 5Mar 5 by Prometheus