Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

• Replies 18.4k
  • Views 822.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

još da izmeri tukson sa jagom & vozi

2 hours ago, kurjak said:

Jbt, kakav jinx, @kralj može da odahne, nije više crna mačka našeg topika isuse

Ma ja sam totalno team Malečko od kako sam saznao da na svu muku naš Jagela ima i dodatni fizički „hendikep“ koji mu onemogućava promenu kroz noge.

Samo fali "saosećam, pronalazim se" i da dobiješ nagradu seljo meseca.

Svašta, insistiranje na tome mu je jedina izlazna strategija, trebalo bi da poradi na ličnom marketingu i odradi neki El Pneumatico kopirajt.

Lepi rezultati za nas veceras, jedino se mrtvi Real izvukao kao i obicno. Pobedom sutra ne dobijamo mnogo na tabeli ali se odvajamo na pobedu vise od Barselone i Zalgirisa.

Pa kako onda ne dobijamo mnogo?

Biće i ovih postponed utakmica plus one od poplave Dvorane krađe i neprijateljstva pa će neki i prema tome da se pozicioniraju.

37 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Pa kako onda ne dobijamo mnogo?

Pise, Laki. Ne dobijamo mnogo na tabeli, ostacemo na istom mestu na kojem smo trenutno i bez odigrane utakmice. Prebacicemo Hapoel ali ce oni imati dve utakmice manje.

najvise nas jebe "bracki" ciganjikos, aj sto su protiv nas igrali kompletni, nego nas pokrali za sve pare..

u sledecem kolu igrali bez vezenkova i milutnova, sto je fakticki bio poklon za mrski nam zalgiris

i sutra igraju kuci protiv paoa al bez vezenkova i walkapa, sto implicira da nema sanse da mogu da ih dobiju, iako su mogli da im serviraju finu osvetu za kup, guranjem paoa na 10-o mesto..

edit: a sto se nas smatra, morace dobro da se oznoje mooda sutra da bi se dobila utakmica, bayern fakticki kompletan, ako ne racunamo one sto im ni ne igraju od pocetka sezone

Edited by Prometheus

Paskval zavrsio hanimun, karacemo ga i mi, uprkos sucima

1 minute ago, April said:

El to Monako ispada iz plej ina?

vrlo verovatno, dubai je bio u naletu i ima relativno dobar raspored, vidicemo kako ce odreagovati..

no pre pocetka sezone, sam na tnjiteru bio kazao da je dobro stoje nedovic otisoa, posto cemo sad imati sansu da dodjemo do plej ofa, a ujedno cemo i videti dal ce nedovic od ekipe koja je redovni ucesnik f4, napraviti ekipu, koja nece ni uci u plej of.. bumo vidli, na dobrom je putu..

Edited by Prometheus

Nemoj, saće neko da okači gif s onom trojkom protiv Partizana.