February 26Feb 26 1 hour ago, steins said:Moram da kažem da mi se jako svidja kako radi PR služba KKCZV. Bez ikakve ironije, Batlerovi roditelji se vode na klopu, igrači se vode na vaterpolo, evo sad i ovi studenti.......dal su konačno priveli u organizaciju i PR službu nekog ko (manje više) zna znanje, ili platili neku pismenu agenciju, ne znam, al je svakako dobro.Drcelin poziv Batlerovim roditeljima da idu na klopu nema veze sa PR-om, mada ga PR jeste iskoristio kasnije. On se na klub primio kao saucesce, jedva prezivljava svaku utakmicu, grli se sa igracima posle pobeda i slicno ali sve to deluje zaista spontano i iskreno. Meni on deluje kao takav tip kojeg jos uvek nije prosla ona fina tajkunska obrada koja od seljaka pravi malogradjanskog foliranta, kao sto je slucaj sa Ostojom ili Miskom Raznatovicem. Verujem da je odveo te ljude na veceru jer se takve stvari odvajkada rade u balkanskoj provinciji, dosli su ti iz daleka roditelji cije je dete u tvojoj kuci, pod tvojom "jurisdikcijom" i red je da se pred njima pokazes kao domacin. No, taj notorni obicaj uglavnom zaboravljen u nekim starim vremenima nehotice je ispao PR senzacija. I u finalu EP u vaterpolu igraci su dosli na njegov poziv u njegovu lozu.That being said, Zvezdin marketing je vec godinama odlican. Svake godine Evroliga na kraju sezone izbacuje tabelu PR sluzbi i poslovicno smo u vrhu. Prosle godine smo, mislim, bili drugi.
February 26Feb 26 Crvena zvezda je savladala Efes na svom terenu 91:81, a ključni čovek ove pobede bio je Džared Batler. Ne samo da je dao 21 poen uz 4 asistencija i 2 skoka za 22 minuta u igri nego je postigao sedam trojki i tako postavio rekord Crvene zvezde. Nikada pre neki igrač crveno-belih nije bio tako precizan iza linije za tri u Evroligi.
February 26Feb 26 8 minutes ago, harper lee said:Meni on deluje kao takav tip kojeg jos uvek nije prosla ona fina tajkunska obrada koja od seljaka pravi malogradjanskog foliranta, kao sto je slucaj sa Ostojom ili Miskom Raznatovicem. sasvim je moguće da je vodio butlerovu familiju na klopu od srca ali kako si ovo uspeo da složiš & izložiš, samo zato što je u mafijaškom koncernu tom bivolu dodeljena zvezda. lik je i sirovina i kriminalac, nema potrebe sugarcoatovati te fakte.
February 26Feb 26 Marketing je progledao od kad je otišao Čović, za njega je to bilo bacanje para, pa u tom periodu nisu ni imali budžet.Bolje te pare proslediti FMP-u, da se razvijaju mlade snage za dobrobit srpske košarke.Janko se snalazio pomoću donacija prijatelja kluba i manjih sponzora, sad je sve drugačije postavljeno.
February 26Feb 26 8 minutes ago, uini said:sasvim je moguće da je vodio butlerovu familiju na klopu od srca ali kako si ovo uspeo da složiš & izložiš, samo zato što je u mafijaškom koncernu tom bivolu dodeljena zvezda.lik je i sirovina i kriminalac, nema potrebe sugarcoatovati te fakte.Prestani da sviras kurcu, mene takve melodije ne mogu da impresioniraju. Sirovine i kriminalci imaju odredjene manire u ponasanju kao i svi drugi ljudi, jedno ne iskljucuje drugo. Takodje, ja nemam potrebu da kupujem sebi ulaznicu da bih pisao na ovom topiku tako sto cu svako malo da nas javno podsetim kakve glave nam vode klub, kao i sve drugo u ovoj drzavi. Ta vrsta podsecanja mi nije potrebna jer ne osecam grizu savesti zato sto pratim i komentarisem FK i KK Crvena Zvezda, pomirio sam se s tim i to je to. Tebi ako je potrebna aferim, nemam nista protiv, ali nemoj meni da drzis predavanja iz etike i da mi objasnjavas sta i kako pisem, za cime u mom postu ima ili nema potrebe i slicno, malo sam gluv za takve egzibicije.
February 26Feb 26 18 minutes ago, kurjak said:Marketing je progledao od kad je otišao Čović, za njega je to bilo bacanje para, pa u tom periodu nisu ni imali budžet.Bolje te pare proslediti FMP-u, da se razvijaju mlade snage za dobrobit srpske košarke.Janko se snalazio pomoću donacija prijatelja kluba i manjih sponzora, sad je sve drugačije postavljeno.Ne bas, iako jeste tacno da ih je drzao na nivou stapa i kanapa. Covic je prvi shvatio potrebu za marketingom i pod njegovom upravom se krenulo ozbiljnije u te vode (secam se koliko su se grobari smejali pre jedno sedam-osam godina kad se prvi put prijavljivao prihod od marketinga). Ono sto je bio problem sa Covicem je sto je svaki pokusaj legitimacije kluba preko marketinga ponistavao svojom patoloskom potrebom da se putem saopstenja obracunava sa svim i svakim i jos patoloskijom potrebom da sve, pa i marketing, zna bolje od svakog drugog. Drcelic je u tom smislu za sada zatvoreniji, uglavnom se ne mesa u ono o cemu nema pojma. Ako se i mesa u nesto uglavnom se radi o ovom ili onom domacem igracu kojeg bi voleo da vidi u Zvezdi. Od Gudurica je teska srca odustao kad su mu objasnili da ne vredi pare koje je dobio od Armanija a i Djurisic je njegova velika zelja.
February 26Feb 26 4 minutes ago, harper lee said:Prestani da sviras kurcu, mene takve melodije ne mogu da impresioniraju. Sirovine i kriminalci imaju odredjene manire u ponasanju kao i svi drugi ljudi, jedno ne iskljucuje drugo. smešno mi je ili tužno, što si nekako uspeo da naslutiš, iz jedne fotke gde ih je vodio na roštilj, kako on izgleda kao tip kojeg jos uvek nije prosla ona fina tajkunska obrada koja od seljaka pravi malogradjanskog foliranta, kao sto je slucaj sa Ostojom ili Miskom Raznatovicem.pri čemu, kontam da je miško za ovaj mafija-biznis drčela/ostoja, gdin u svakom mogućem aspektu.tako da, tvoje je pravo da se braniš agresijom & sipaš istinu brzinom munje; moje je da primetim kako ti to sve tako izgleda, samo zato što je bivolji lik na čelu zvezde a ne nekog drugog kluba.
February 26Feb 26 1 minute ago, uini said:smešno mi je ili tužno, što si nekako uspeo da naslutiš, iz jedne fotke gde ih je vodio na roštilj, kako on izgleda kao tip kojeg jos uvek nije prosla ona fina tajkunska obrada koja od seljaka pravi malogradjanskog foliranta, kao sto je slucaj sa Ostojom ili Miskom Raznatovicem.pri čemu, kontam da je miško za ovaj mafija-biznis drčela/ostoja, gdin u svakom mogućem aspektu.tako da, tvoje je pravo da se braniš agresijom & sipaš istinu brzinom munje; moje je da primetim kako ti to sve tako izgleda, samo zato što je bivolji lik na čelu zvezde a ne nekog drugog kluba.Pa ti se smej ili placi, sta god bi radije radio, samo gledaj da mene ne ukljucujes u tvoje namestene emocije. Onog trenutka kad mi bude vaznije od Zvezde kakvi su ljudi Terzic i Drcelic prestacu da komentarisem na predmetnim topicima, sve dok je drugacije komentarisacu ono do cega mi je stalo u ta dva kluba i necu imati potrebu za licemerjem da idem okolo i objasnjavam drugim folrumasima ko su Terzic i Drcelic, kao da forumasi ne znaju ko su njih dvojica pa sam ja tu da ih podsetim. Ono sto sam napisao i sto si komentarisao nema nikakve veze s tim da li je Drcelic kriminalac, govedja glava, naprednjak ili nesto cetvrto jer govori o nekim drugim aspektima licnosti. Neki kriminalci jedva da znaju azbuku, neki su ozbiljni intelektualci, neki su seljoberi, neki su svetski ljudi sa sofisticiranim manirima. Moja procena je da je Drcelic skorojevic sa tradicionalnim manirima koji ne zna ni da izabere normalan sako ali je s druge strane zadrzao neke od tih tradicionalnih manira kao sto je to vodjenje Batlerovih roditelja na veceru kako bi im pokazao da im je sin u bezbednom familijarnom okruzenju i da nema potrebe da brinu zbog toga sto je par desetina hiljada kilometara od kuce.Stoga bi mogao da prestanes sa tim virtue signalling-om u komunikaciji sa mnom jer, kao sto rekoh, sviranje kurcu nije muzika koju volim da slusam. Ne zelim da dodjem u situaciju da mi se kace o nogavice forumasi sa jeftinim moralizatorskim trabunjanjima pa da moram stalno da objasnjavam sta sam napisao i sta sam mislio kad god se neko seti da je Drcelic naprednjacki bizgov jer nema pametnijeg posla.
February 26Feb 26 22 hours ago, levi said:biće teško zadržati bilo koga ko bude mogao da ide u NBA. sa svim ostalim EL ponudama sada možemo da se pošibamoosim ako studenti ne sruše VučićaValjda neće