February 25Feb 25 2 minutes ago, MeanM@ said:Ovaj Batler samo u NBA može bez obeštećenja? Potpisali smo ga na sve sezone, je l da?I ja bih voleo da je na sve.Na dve je.
February 25Feb 25 1 minute ago, MeanM@ said:Ovaj Batler samo u NBA može bez obeštećenja? Potpisali smo ga na sve sezone, je l da?Koliko je lovable lik, ne verujem. Ako se vrati u NBA neće mi biti žao, ali nikome drugom ga ne bih dala, nema tih para.
February 25Feb 25 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Batler:S tim što on ide na spavanjebutler je kup-dobrić
February 25Feb 25 Odlično, pobeda nam trebala i uspeli smo, to se piše, bravo momci 👍A da li je bila dobra, loša, lepa ili ružna tekma, who cares
February 25Feb 25 3 minutes ago, assignment said:Odlično, pobeda nam trebala i uspeli smo, to se piše, bravo momci 👍A da li je bila dobra, loša, lepa ili ružna tekma, who cares Ma koga briga, koliko puta smo igrali "prelijepo", "lepršavo" itd pa izduvali na kraju. Danas tvrda utakmica bez neke atraktivne tranzicije, ali mora se sa ovim ekipama koje su nam baksuzne tako.Ipak, previše otvorenih šuteva je imao Efes, to neće da bude preporučljivo kad bude Obst iza linije za tri.
February 25Feb 25 Prvi put posle mnogo godina smo legit TOP 8 tim. Ovako sam gledao kako drugi bolji klubovi od Zvezde rutiniraju ove protivnike koji nemaju sta da izgube. A sad to gledam od nas. Zvezdo bravo!
February 25Feb 25 Kamo tabela, pusti priču.Kad kreće loženje i bazične pripreme za pohod na Akropolj?
February 25Feb 25 Stone cold killer resio. Sramota je sta su sve sudije dozvoljavale Efesu u odbrani nasih bekova, ovoliko cupanja i drzanja nisam video ni od Olimpijakosa u Pireju.
February 25Feb 25 4 minutes ago, harper lee said:Stone cold killer resio. Sramota je sta su sve sudije dozvoljavale Efesu u odbrani nasih bekova, ovoliko cupanja i drzanja nisam video ni od Olimpijakosa u Pireju.Lepo napisa covek iznad, tako ce biti do kraja. Sad smo u business end sezone.
February 25Feb 25 4 minutes ago, JPM said:Lepo napisa covek iznad, tako ce biti do kraja. Sad smo u business end sezone.Samo neka bude isto sa obe strane i nema problema.
February 25Feb 25 Porodismo pobedu nadam se da cemo dizati formu sad. Utakmica da parafraziram onog nesrecnika sa onog klipa na pocetku gradjanskog rata kod nas: mi da se odlepimo a oni nam kao ne daju.