March 6Mar 6 Evo nek bude ovdehttps://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/mateus-je-dobro-i-dolazi-na-kosarku/537835
March 6Mar 6 13 hours ago, April said:El to Monako ispada iz plej ina?Verovao sam jos dok su bili na samom vrhu tabele da Valensija, Hapoel i Monako nece izdrzati do kraja. Za Valensiju sam se debelo zajebao, Hapoel je bio krenuo da mi pogura prognozu ali su na poslednjih par utakmica malo zaustavili krvarenje, Monako i dalje opravdava i mislim da ce tako ici do kraja. Nije samo do problema sa parama, Monako je to, pare ce doci do igraca pre ili kasnije i svi oni to znaju, meni se cini da su oni malo has been ekipa, da su dostigli svoj zenit ulaskom u finale prosle godine i da "osvezenje" ekipe koje se sastoji od Mirotica i Nedovica nije nesto sto im je bilo potrebno. Jos uvek je to ekipa sastavljena od sjajnih igraca po imenima ali igraju beskrvno, neodgovorno i nedisciplinovano a Spanulis ocigledno nema dovoljno autoriteta ili znanja da to spreci.
March 6Mar 6 Da, trebalo im je osveženje ali ne u vidu njih dvojice. Spanulis je preuzeo već posloženu f4 ekipu u zenitu i dobro je upravljao njom do kraja sezone, ali održavati taj nivo kroz godine, postepeno menjati igrače i taktiku, držati tim pod kontrolom u kriznim situacijama itd. je ipak malo teže.
March 6Mar 6 Koliko mene ovaj Bajern čini nervoznom, ne mogu da opišem.Dobra stvar je da im se ispucava Majk a Obst igra bez lopte, hehe, me likey.Čimu ubijaju pod košem a ništa skoro mu se ne svira. Sasrani Neenoo danas našao da ne kamenjari. Edited March 6Mar 6 by Valk