February 26Feb 26 Popular Post 4 hours ago, Dankan Ajdaho said:Jedna od stvari zbog koje mi SFRJ izaziva jak ponos je Titova priča sa nesvrstanima. Solidan je flex što nikad nismo bili kolonijalistička govna, naprotiv.Bio je i Nwora tu, videla sam na nekom od snimaka.
February 26Feb 26 1 hour ago, MiddleClass said:Sta ima novo za Djurisica?I mene zanima. Muk bukvalno.
February 26Feb 26 5 minutes ago, FPLS said:Laso je samo dve godine stariji od Saše, čovek bi rek'o bar 15.On izgleda 15 godina starije i od Zeljka Obradovica koji ga je trenirao.
February 26Feb 26 20 minutes ago, FPLS said:Laso je samo dve godine stariji od Saše, čovek bi rek'o bar 15.A ko je onaj starac Fočo na našoj klupi? Sličan je Pablu, samo još stariji.
February 26Feb 26 1 minute ago, hrkljush boys_2 said:A ko je onaj starac Fočo na našoj klupi? Sličan je Pablu, samo još stariji.Milan Minic. Bio je pomocni trener Hamurabiju, kod njega je ispekao zanat.
February 26Feb 26 Zar Laso nije bio tesko bolestan? Mozda je zbog toga, doduse ne pamtim kako je izgledao pre bolesti, dok je vodio Real...
February 26Feb 26 23 minutes ago, FPLS said:Laso je samo dve godine stariji od Saše, čovek bi rek'o bar 15.Zato je Saša u 25 izgledao kao da ima 45.Sad izgleda bolje nego kad je bio mladić, paradoksalna pojava.
February 26Feb 26 18 minutes ago, Valk said:Zato je Saša u 25 izgledao kao da ima 45.Sad izgleda bolje nego kad je bio mladić, paradoksalna pojava.Pa ne bas, Nemci imaju onu njihovu, muskarci su kao vino, a zene kao mleko
February 26Feb 26 33 minutes ago, hrkljush boys_2 said:A ko je onaj starac Fočo na našoj klupi? Sličan je Pablu, samo još stariji.Peva u Bjesovima, slika, ide na Balkaninfo da pije pivo kad ima vremena