March 6Mar 6 Just now, MiddleClass said:Kako se Kodi iznervirao jer Batler ne umije da se oslobodi cuvara..Nema veze sa čuvarom? Nwori i Batleru su čuvari uvek u licu...
March 6Mar 6 1 minute ago, Valk said:To je tačno ali nema veze sa činjenicom da ne ubacujemo otvorene trojke.Mogu trojke da neće, al ne može odbrana u ovom delu sezone da zavisi od inspiracije protivnika kao što je Bajern. Ako kaniš leteti visoko, ofc
March 6Mar 6 Opet Neno preko ruke, 3/3 za tri poena. Na sledećoj utakmici će imati 1/13Ide mi na živce.
March 6Mar 6 Bajern inače qrac na biciklo .Bukvalno nam je sve ispalo iz kosa a oni pogodili gomilu teških šuteva .Dovoljna je samo malo bolja igra ,bolji sut i normalno sudjenje u drugom i gazimo ih .O ovome pričam 😄 Edited March 6Mar 6 by elementary
March 6Mar 6 Malopre sam rekla drugu da moramo kako znamo i umemo da odemo na HT sa jednocifrenim minusom. Batler Čima deluje dosta bolje kako utakmica odmiče.
March 6Mar 6 Razlika je super.Moramo mnogo pametnije. Srljamo nesto... Bajern igra za ponos, nemaju takmicarske ambicije a dobar su tim. To je jako opasno.
March 6Mar 6 sigurno ne kradu Zvezdu protiv 1 Bayerna u BG ovo je kriterijum koji odgovara domaćinu i fizički jačoj ekipi, a mi smo i jedno i drugo, samo treba da spustimo glavu i da igramo tvrdo a ne da kukamo