February 25Feb 25 Mucno na terenu, jos mucnije na tribinama. Svi se mucili, ali pise se pobeda. Neki tezak dan danas. Bar cu konacno spavati veceras.Bravo svi!
February 25Feb 25 Sledece godine treba poslati juniore na Kup, koliko god bio drag taj pehar. Sve ekipe koje su igrale finale su veceras izgledale jako lose, Fener je jedva izvukao pobedu kuci od Partizana, Barselona izgubila, Olimpijakos izgubio, mi smo se dosta mucili. Bas smo izvukli ovo na guzove i Batlera koji se ispromasivao u Kupu ali je veceras resio da "poklopi" Segijevih 7 od 9 za tri iz finala.Mogli bismo stvarno malo da ubrzamo sa Karterom ako je ikako moguce. Kao sto smo mogli da pretpostavimo, Jago na ovim maltene plej-of utakmicama gde se cepa za sve pare nema sta da trazi.
February 25Feb 25 Real je igrao u finalu protiv Baskonije.Inače, dobra opaska, i tačna. Batler je na mladost i dobru raspodelu minuta sa Nworom izvukao ovo (tj zajedno su) ali igrači koji su riljali po full minutažu su vidno umorni. Mislim na Nikolu pre svih (ja samo o njemu i brinem )
February 26Feb 26 1 hour ago, Valk said:Real je igrao u finalu protiv Baskonije.Inače, dobra opaska, i tačna. Batler je na mladost i dobru raspodelu minuta sa Nworom izvukao ovo (tj zajedno su) ali igrači koji su riljali po full minutažu su vidno umorni. Mislim na Nikolu pre svih (ja samo o njemu i brinem )Uvek se mucimo na prvoj utakmici Evrolige posle Kupa, ne secam se kada smo poslednji put te utakmice dobili.
February 26Feb 26 3 hours ago, harper lee said:Sledece godine treba poslati juniore na Kup, koliko god bio drag taj pehar. Sve ekipe koje su igrale finale su veceras izgledale jako lose, Fener je jedva izvukao pobedu kuci od Partizana, Barselona izgubila, Olimpijakos izgubio, mi smo se dosta mucili. Bas smo izvukli ovo na guzove i Batlera koji se ispromasivao u Kupu ali je veceras resio da "poklopi" Segijevih 7 od 9 za tri iz finala.Mogli bismo stvarno malo da ubrzamo sa Karterom ako je ikako moguce. Kao sto smo mogli da pretpostavimo, Jago na ovim maltene plej-of utakmicama gde se cepa za sve pare nema sta da trazi.Karter je dvojka. Tačka.Super smo odigrali, nervoština nas neka obuzela pa smo mašili bacanja kao nezdravi.Inače, igrački, bilo je samo pitanje da li ćemo da uspostavimo ravnotežu skoka posle prve četvrtine, a to uvek uradimo. Ostalo je bilo pitanje estetike. Super je ovo ekipa. Bilo bi veliko osveženje i wub da produže sve koji su ugovorno na umoru i da dozeti i tomici ne pokušavaju da unaprede roster.Čak sam se i ja saživeo sa ovim klipanima, skoro ko valk.
February 26Feb 26 On 12. 9. 2025. at 18:33, Valk said:Ne radi me ovaj tim.40 minutes ago, kralj said:Čak sam se i ja saživeo sa ovim klipanima, skoro ko valk.Pakao smo prošli, moj Grujice, da bismo dovde stigli.
February 26Feb 26 10 hours ago, Fanta said:Prvi put posle mnogo godina smo legit TOP 8 tim. Ovako sam gledao kako drugi bolji klubovi od Zvezde rutiniraju ove protivnike koji nemaju sta da izgube. A sad to gledam od nas. Zvezdo bravo!Jednostavno smo kvalitetniji, pa i kad se loše igra na kraju kvalitet donese prevagu.Isti slučaj kao Fener - Partizan sinoć. Bole oči ali se na kraju upisuju dva boda.
February 26Feb 26 8 hours ago, Ratamahatta said:A EU zastava ne sme, a igra se EVROligaEvroliga u kojoj nastupa Dubai.....
February 26Feb 26 Popular Post 38 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Moram da kažem da mi se jako svidja kako radi PR služba KKCZV. Bez ikakve ironije, Batlerovi roditelji se vode na klopu, igrači se vode na vaterpolo, evo sad i ovi studenti.......dal su konačno priveli u organizaciju i PR službu nekog ko (manje više) zna znanje, ili platili neku pismenu agenciju, ne znam, al je svakako dobro.