February 24Feb 24 15 minutes ago, Segundo said:Dozvoli, ali vinjaku ni prići.pre 20ak godina mi je pelin bio, iz nekog razloga, izbor za zurke/sedeljke.i ako bi se desilo da preteram, onaj secer koji je integralni deo, me toliko obeznani, da samo odumrem, ne mogu ni da se krecem kako valja, niti da pricam. sutradan me sve boli, ukljucujuci i zubetako sam zakljucio da je pelin neki alko-heroinnakon serije takvih overa, jednostavno sam odustao, nije to za mene.realno, za mene je sad samo kefir
February 24Feb 24 Ima mnogo dobar rant Mumin iz Hantersa u farmi o pelinu. Svašta, šta sebi dopuštate. Ja bih u to sipao kečap da bude ukusnije.
February 24Feb 24 1 hour ago, Ratamahatta said:Njakvi je spid/koks, mind-alteringMoze i tako.Svakako volem.
February 24Feb 24 Logično je bilo i novinarsko pitanje o eventualnom dovođenju Nikole Đurišića u redove Crvene zvezde, koji je doputovao u Beograd...Rok za prijavu igrača u Evroligi je danas u 18h.
February 24Feb 24 Ne treba da dovode Đurišića, dečku trebaju utakmice, Mega kao vrata.I ovog Radošića su džabe dovodili, bolje da je igrao 30 minuta u Igokei. Bolje i za Zvezdu ako računa na njega ubuduće. Pretpostavljam da se Sferu svideo.
February 24Feb 24 1 hour ago, kralj said:Ne treba da dovode Đurišića, dečku trebaju utakmice, Mega kao vrata.I ovog Radošića su džabe dovodili, bolje da je igrao 30 minuta u Igokei. Bolje i za Zvezdu ako računa na njega ubuduće. Pretpostavljam da se Sferu svideo.Djurisic je veoma blizu Zvezde, mi ga hocemo (Drcelic je posebno zapeo), on zeli kod nas i ne bi trebalo da bude nekih neprijatnih iznenadjenja. Ove sezone ne verujem da ce imati neku ulogu, mozda ga cak i posaljemo negde (Megu?) do kraja sezone da se malo vrati u takmicarski ritam, ali od sledece sezone se veoma ozbiljno racuna na njega. Edited February 24Feb 24 by harper lee
February 24Feb 24 Ako je navežbao šut na nivo pristojnog, on je pojačanje kakvom se dugo nisam ovako radovao. Ali pre svega mora da igra.
February 24Feb 24 ocajne procente je imao u razvojnoj liginije njemu mesto u zvezdi (trenutno), sanse da igra su minimalne
February 24Feb 24 Treba se dogovoriti sa zalizanim da igra za Megu do kraja sezone zbog minutaze. Eventualno za KLS da se prebaci kod nas, mada je i to par tekmi Edited February 24Feb 24 by Arthur Kirkland
February 25Feb 25 9 hours ago, Arthur Kirkland said:Treba se dogovoriti sa zalizanim da igra za Megu do kraja sezone zbog minutaze. Eventualno za KLS da se prebaci kod nas, mada je i to par tekmiPa jedino tako. Pazi mi i pored svih povreda ove sezone, baš na trojci nismo nikad bili tanki, a sad pa tek nismo. Mi imamo, brat bratu, dve ekipe sad, kad se i RIvero vrati (a mislim da ćemo sa njim da se razilazimo) imaćemo 5 centara, od kojih četvorica imaju kvalitet da igraju. A tebi u rosteru, kako se danas igra košarka, treba najviše tri centra od kojih bi treći igrao veoma limitirano.
February 25Feb 25 4 hours ago, JPM said:Pa jedino tako. Pazi mi i pored svih povreda ove sezone, baš na trojci nismo nikad bili tanki, a sad pa tek nismo. Mi imamo, brat bratu, dve ekipe sad, kad se i RIvero vrati (a mislim da ćemo sa njim da se razilazimo) imaćemo 5 centara, od kojih četvorica imaju kvalitet da igraju. A tebi u rosteru, kako se danas igra košarka, treba najviše tri centra od kojih bi treći igrao veoma limitirano.Potpuno je nebitno gde ce Djurisic provesti sledecih par meseci, provesce onde gde Obradovic i Misko procene da je najbolje za njega i u zavisnosti od toga sta pokaze na prvim treninzima. Ne dovodimo ga mi da nam osvoji Evroligu ove godine vec da godinama zajedno sa Miljenovicem bude oslonac nove "domace osnove" jer Dobric, Davidovac i pogotovo Kalinic su u ozbiljnim godinama i nece igrati vecno. Tim ima skoro savrsenu hemiju i to se sigurno nece ugrozavati da bi se novom igracu otvaralo mesto u rosteru, pa bio taj igrac Vezenkov a ne Djurisic. Jedna opcija je da pojaca Megu, druga je da provede sa timom u treningu sledecih par meseci da se navikava i uigrava sa saigracima pa da imamo jos jednog domaceg igraca kad budemo krpili tim za KLS i starosedeoca za sledecu sezonu. Meni je bliza ova druga opcija ali ponovicu, najvaznije je uraditi ono sto je u ovom trenutku najbolje za njega.Polako dolazi vreme i da se razmislja o ugovorima koji isticu nekim vaznim igracima a zanimljivi su na trzistu, kao sto su CMM, Bolomboj i Nwora. Ovi ostali bitni igraci svi imaju ili duze ugovore ili klupske opcije za produzenje. Sa Bolombojem ne bi trebalo da bude problema, Kodija hoce Olimpijakos a Nworu ce biti veoma tesko zadrzati posle ovakve sezone. Karter, Batler (ima izlaz za NBA), Chima, Odzelej, Izundu, Rivero, Kalina, Djurisic (ako dodje), Dobric, Miljenovic, Davidovac, Jago i Motijeunas su ili pod ugovorima i za sledecu sezonu ili nece imati vecih ponuda od nase, tako da mi prakticno sa ne previse truda vec imamo maltene kompletan roster. Sad, koga cemo hteti da zadrzimo od tih igraca je drugo pitanje.
February 25Feb 25 biće teško zadržati bilo koga ko bude mogao da ide u NBA. sa svim ostalim EL ponudama sada možemo da se pošibamoosim ako studenti ne sruše Vučića