February 23Feb 23 59 minutes ago, uini said:zanimljiv kombo, pelin & poh kackavaljnisam znao da to sluze na svafbama, ne idem odavnoNesto manje zanimljiv od smrtne kazne ali svakako u istoj kategoriji.
February 23Feb 23 5 hours ago, Valk said:Karter i Rivero danas na treningu u Pioniru. Karter deluje full u pogonu, nadam se da je povratak baš blizu 🍀
February 23Feb 23 1 hour ago, Valk said:Jadni Bratler, svi ga troluju jer se zajebo i zaspo u autobusu Ima mnogo jači snimak pre nego što je kukavac zaspao.StorySaver.net-rosobjanko-Video-1771887924819.mp4
February 23Feb 23 Videla sam, naravno. Mogu misliti kako je ovim jadnim strancima kad puste cigu-ligu od muzike.I još
February 23Feb 23 30 minutes ago, Ratamahatta said:Sta fali, Raikonen tako zaspo po sata pre trkeAko je verovati urbanim legendama, umeo je da zadrema i tokom trke.
February 24Feb 24 2 hours ago, kralj said:Nikotin je pankčina.Nata je, realno, guilty pleasure.Još kad su se navrzli da kače "ja sam doobroo" na klipove, zaraza jebena.Jedva sam shvatila da se ono "na belom ću da umrem da se odmorim" ne odnosi na kokain
February 24Feb 24 Iz Baskonije smo vazda dobro prolazili sa pojacanjima i igrackim i trenerskim.Daj Drcela Foresta i Luvavua
February 24Feb 24 13 hours ago, uini said:pelin je mos def herojin medju alkoholnim picjimaDozvoli, ali vinjaku ni prići.