February 6Feb 6 Jbt Nwora u epskom naletu, jedna loša odluka u napadu i odma ga vadi, ne razumem majke mi.
February 6Feb 6 Just now, ducca said:Jbt Nwora u epskom naletu, jedna loša odluka u napadu i odma ga vadi, ne razumem majke mi.Ma nije to razlog, mora da ga sačuva malo.Ova nesportska Kaliniću je da se prekrstiš.Evo trojka da vrati!Ako može da se svira retroaktivno i nesportska Ebuki jer je Marios pao sam od sebe. Edited February 6Feb 6 by Valk
February 6Feb 6 1 minute ago, ducca said:Jbt Nwora u epskom naletu, jedna loša odluka u napadu i odma ga vadi, ne razumem majke mi.Jedino zbog umora, sve ostalo je bez veze i nepotrebno, pusti ga dok puni...
February 6Feb 6 2 minutes ago, ducca said:Jbt Nwora u epskom naletu, jedna loša odluka u napadu i odma ga vadi, ne razumem majke mi.pa ne zavisi Nwora od naleta, on tako igra, u naletu je od 1/4. treba i Butler nešto da ubaci Edited February 6Feb 6 by levi
February 6Feb 6 Nalet Makabija smo odbili. Tek treba preživeti u prvom poluvremenu tihog Lotermozera.
February 6Feb 6 Kako su Nvora, Batler i Kosi Miler Mekintajer završili kod nas, pitaj Boga. Ovaj tim se može pobiti sa svakim.
February 6Feb 6 Evo govneta švapskog, “sve” vidi sad Posipam se pepelom za Nworinu raniju izmenu, ideja je da se suzi rotacija u drugom i izbegne Yago. Edited February 6Feb 6 by ducca
February 6Feb 6 6 minutes ago, ducca said:Evo govneta švapskog, “sve” vidi sad Sve, osim što ne razlikuje DeDin dlan od stopala.Jao majko mila al' pogibe Šemi... Edited February 6Feb 6 by Valk