February 2Feb 2 55 minutes ago, Valk said:Osvrnuo se i na ono kucanje Bogoljuba kad su ga pitali, kaže mora da nauči da se neke stvari ne rade, neko može da mu polomi ruku zbog takvih stvari Ozbiljan psihosad sam video: zakon ulice drugi deomnogo je ogavan
February 2Feb 2 Ma mene samo zanima oseća li kakvu odgovornost za to što je čoveka koji ceo život igra play-a, koji je ogroman novac zaradio igrajući play-a, a ON je zamislio da treba da bude bek šuter....da li ima osećaj kakve odgovornosti pošto njegov osećaj očigledno ne vredi ni pišljiva boba.Forsirao je čoveka da igra ono što nije igrao i sada kada nije uspelo, nikom ništa daj sledećeg
February 2Feb 2 37 minutes ago, harper lee said:Obradovic je bio igrac a igraci umeju da budu osvetoljubivi i da pamte takve stvari, on to zna iz iskustva. Ne mislim da je imao neku drugu nameru od toga da Markovicu skrene paznju na to ali bi mogao malo da nauci ili da takve stvari ne izgovara ulicnim recnikom ili da se bolje kontrolise. U svakom slucaju nepotrebna i nepristojna izjava.To je razumljivo i sigurna sam da je tako, pa onoliko smo se klali zbog Kaline i Larkina onomad (o Miši da ne počinjemo), ali to što je na terenu treba ostaviti tamo. Što kaže Milošica, vruća glava/hladna glava, a ovaj ceo dan kasnije i dalje tonom mafijaškog dona komentariše ceo događaj."Super je momak, talentovan, i sve, ALI, nemoj da se probudi s konjskom glavom u krevetu".@ivan9999 Činjenica je da ga nije on selektirao, to je kao olakšavajuća okolnost po Sašu, ali je dobra stvar što je napokon preuzeo odgovornost za slučaj Grejem i ubuduće nema izgovora po tom pitanju.Dakle, oprao je upravu kluba, samog igrača i spekulacije o njegovom "neangažovanju ili narušavanju heMiJe", preusmerio navijače na sebe. Neka korist. Edited February 2Feb 2 by Valk
February 2Feb 2 9 minutes ago, uini said:sad sam video: zakon ulice drugi deomnogo je ogavanMeridian Sport Srbija on X: "Obradović o raspravi sa Markovićem i bivšem igraču - Neko će da mu polomi ruku zbog toga, mora da nauči da se to ne radi… Grejem došao kao plejmejker, ja sam ga video kao dvojku 🗣️ #kkcz https://t.co/uFeyDmXkQB" / X
February 2Feb 2 Baš volite trenera "voljenog" kluba. Pa zar on nema pravo da bira uloge igrača u timu, kad ih već nije birao. Uostalom ovaj je promašivao sve tako da se ni u tom smislu nije pokazao. S obzirom da su komšije u mode KK Obradović Željko, predlažem da mi pređemo u KK Devonte Grejem.Polako sa kritikama pred nama je jako bitna sedmica.
February 2Feb 2 15 minutes ago, ivan9999 said:Ma mene samo zanima oseća li kakvu odgovornost za to što je čoveka koji ceo život igra play-a, koji je ogroman novac zaradio igrajući play-a, a ON je zamislio da treba da bude bek šuter....da li ima osećaj kakve odgovornosti pošto njegov osećaj očigledno ne vredi ni pišljiva boba.Forsirao je čoveka da igra ono što nije igrao i sada kada nije uspelo, nikom ništa daj sledećegja sam ga video kao dvojku i tačka = pa šta!?!nije bitan graham, čovek je zbrinut sa minimum 20 miliona dolara, problem je što će ovakav modus operandi dovesti do toga da ekipa igra slabije od onoga što može i obradović će u nekom trenutku dobiti otkaz (što takođe nije strašno)bahatost me jako nervira, pogotovo u svetlu srbije.bila je neka drevna izreka početkom 2iljaditih u mom poslu - možemo da ponudimo rešenje, koje je veoma kvalitetno, brzo se radi & košta razumno; izaberite bilo koja dva od tri ponuđena.drugim rečima - može da bude kvalitetno i brzo ali ne može da bude jeftinomože da bude kvalitetno i jeftino ali ne može da bude brzomože da bude jeftino i brzo ali ne može da bude kvalitetno.obradović je sada u realmu "jeftino & brzo", populist project. nije neki X&O's lik ali je zato bahat i baca pojedince pod autobus. usput nema manire i kurči se kako je veličina a ima da ponudi f4 ekipe koja ga je otpustila, da bi na njegovo mesto posadila rukija.
February 2Feb 2 Vrlo ružna izjava oko Markovića koja pokazuje uličarski manir i ego trip koji ga tera da vaspitava igrače suparničkih timova.Grejema nije umeo da iskoristi, ali ne treba ni preterivati. Ovo nije njegova selekcija i nije skandal ako ne uspe jednog igrača da uklopi u svoj koncept. Svima osim Grejema je našao primerene uloge što je procenat uspešnosti kakvim se i mnogo veća imena koja su sama pravila selekciju ne mogu pohvaliti. Ono što je ključni problem je to što se radi o poziciji na kojoj nam je sledeći najbolji igrač Jago, koji nema kvalitet za Evroligu i to vrlo lako može da košta i klub i samog Obradovića, ali je sa druge strane pozitivno to što je jasno rekao da se radi o njegovoj odluci i da prosto ne ume da igra sa Grejemom kao plejmejkerom. Sve mi liči da ćemo se, pod uslovom da ostanemo zdravi, dobro pošibati u plejofu i na kraju ostati kratki najviše zbog Jaga. Edited February 2Feb 2 by Heaviside
February 2Feb 2 4 minutes ago, Heaviside said:Grejema nije umeo da iskoristi, ali ne treba ni preterivati. Ovo nije njegova selekcija i nije skandal ako ne uspe jednog igrača da uklopi u svoj koncept. Svima osim Grejema je našao primerene uloge što je procenat uspešnosti kakvim se i mnogo veća imena koja su sama pravila selekciju ne mogu pohvaliti. nije problem da otpustiš i najzvučnije ime u rosteru ukoliko mu pružiš priliku da radi ono što radi celu svoju karijeru.sa svešću da je "next man up" yago a iza njega potencijalno carter sa aktuelnim prevazilaženjem plućne embolije - to je va bank potez, jako neodgovoran ali u skladu sa ovim komentarima o lomljavi ruku ili nekolicini ranijih o tome kako glavni igrače nisu u nba naučili da štite loptu i tako.jedno je da imaš svoju viziju i donosiš svoje odluke. drugi par cipela je da tako spaljuješ mostove levo & desno, po emitovanju konferencije za štampu, jer si tako moćan, kao neki vučić.gade mi se takve individue. a po pravilu nisu toliko dobre kao što se kurče, niti blizu.
February 2Feb 2 Nervira i mene način, ali to je više pitanje stila nego bilo čega drugog. Čovek je, you know, uličar i to je tako.Bottom line je da nasledio roster od 15+ igrača i da jednog od trojice-četvorice od kojih se najviše očekivalo nije umeo da iskoristi dok sve ostale jeste. I sam kaže da ne ume da igra sa takvim igračem na pleju i to je to. Tim će imati slabiji rezultat zbog toga, ali nije to ni toliko strašno. Retko koji trener uspe da iskoristi svakog igrača iz nasleđenog rostera, a ovaj naš i nije neki vrhunski kvalitet za Evroligu. To nam je što nam je, za sada sasvim dobro ako se sve uzme obzir.
February 2Feb 2 Izuzimajući Grejema, Saša do sada nije nailazio na ozbiljnije izazove u dizajniranju rostera. Tj. i od Grejema je sam napravio issue. I dalje verujem da se Grejem ne bi adekvatno snašao u ulozi bekapa sa izrazito ograničenom tolerancijom na greške, ali Saša se nije udostoji ni da to proveri jer tačka.Novi potencijalni problem nadolazi na 5, ali deluje mi da će to mnogo elegantnije da reši ako vidimo Motijevu minutažu i usage u utakmici protiv Mege. Deluje da će Moti počinjati EL poluvremena, ali ne verujem da će imati ikad dvocifrenu minutažu.Rivero nam prosto ne treba. To bi trebalo da rešavaju. Inače, ja bih probao specijale sa Izunduom i Bolombojem skupa. To može da bude vrlo upotrebljivo lockdown oruzje.
February 2Feb 2 5 minutes ago, kralj said:Novi potencijalni problem nadolazi na 5Da, Plavšara je bio na treningu.Šalu na stranu, potreban je Moty još ihaj, dok se Žoel ne vrati na 100% (a to je 300% običnog centra) a i Izundu mora da se rastereti što zbog PF koje štanca što zbog rizika od povrede.Rivero who?Saša je imao izazov da uklopi scorere u tim, Batler ih je rasterao ko mačke s jebišta. Povratkom Kartera to je još gladnih ruku, zato nas realno izgleda zabole patka da igramo odbranu jer sa ovakvim ofanzivnim asortimanom uvek možemo da više dajemo šalu nego da primamo šalu. Osim Megi, Mega nema smisla za humor.
February 2Feb 2 49 minutes ago, Heaviside said: Čovek je, you know, uličar i to je tako.uličari završavaju uličarski, neslavno.okej je da budeš uličar ako imaš znanja i držiš ekipu ispred sebe.ne možeš da budeš uličar sa izolacijom i sa bacanjem igrača pod autobus, po potrebi.to ne može da se završi berićetno.
February 2Feb 2 2 minutes ago, uini said:uličari završavaju uličarski, neslavno.okej je da budeš uličar ako imaš znanja i držiš ekipu ispred sebe.ne možeš da budeš uličar sa izolacijom i sa bacanjem igrača pod autobus, po potrebi.to ne može da se završi berićetno.Interesantno je da su skoro svi nasi poznati veliki treneri od Profe naovamo osim Zeravice imali neku groznu crtu karaktera a ipak su i kao takvi uspevali da imaju ogromnu reputaciju i naklonost javnosti. Duda je bio snob i umeo je da bude strasno neprijatan prema ljudima koje je smatrao nizim od sebe, Kari je Pirocanac iz vica, o Bozi Maljkovicu dovoljno govori to sto je zavrsio kod Vucica, Zeljko je nepodnosljiv kad izgubi i ponekad tezak licemer. Jedino za Dudinog burazera Pivu nikad ni od koga nisam cuo nista posebno negativno.Dakle, Sasha Obradovic je na pravom putu.