February 3Feb 3 Očajan je Moneke već mesec dana.Ali kako Itudis upadljivo pizdi kad nam ne napadnu Nvoru. :D Naravno u tim napadima retko su i obruč pogađali.
February 3Feb 3 1 minute ago, kralj said:Jel moguće da je otišao po naočare i otvorio im 3 na 2Opet ono njegovo.Kodi ga spaja s košem, bez toga igrač manje.Ali ima da se igra puno, da ne seremo odmah.Mateus opet u hali.
February 3Feb 3 5 minutes ago, Valk said:Opet ono njegovo.Kodi ga spaja s košem, bez toga igrač manje.Ali ima da se igra puno, da ne seremo odmah.Mateus opet u hali.Meni se učinilo da sam video Cobeliks i Nemanju Vica, ali verovatno nisu oni, takav mi dan.
February 3Feb 3 Odlična 1/4, ali jak je Hapoel kao crna zemlja, a nama sledi 2/4 sa Yagom na parketu, neka nam je Bog i Sv. Yago u pomoć...
February 3Feb 3 Just now, assignment said:Odlična 1/4, ali jak je Hapoel kao crna zemlja, a nama sledi 2/4 sa Yagom na parketu, neka nam je Bog i Sv. Yago u pomoć...Jaki su, jbt Šemi ih jedva skine s grbače kad mu se navale, ali spori su dosta. Tu je šansa za Jaga jer je brz a i za tranzišn ofens.
February 3Feb 3 1 minute ago, kralj said:Sere ih jeneni Vejnrajt, sa koga ceo svet pomaže.Navuče ga Bratler, kakva sekvenca ubice dečjeg lica
February 3Feb 3 Jao kakav antiklimaks kad se ovako iskida odbrana a onda uleti neka trojka na isteku napada.