Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

tako nekako. samo još da stekne 2% njihovog trenerskog znanja, 2% harizme i 2% generalne pameti, nevezane zabasket.

onda može da bude i 200% uličar.

a da, treba biti i 2% čovek, ne mora 100% kao bekfleš tjuna

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

6 minutes ago, harper lee said:

Interesantno je da su skoro svi nasi poznati veliki treneri od Profe naovamo osim Zeravice imali neku groznu crtu karaktera a ipak su i kao takvi uspevali da imaju ogromnu reputaciju i naklonost javnosti. Duda je bio snob i umeo je da bude strasno neprijatan prema ljudima koje je smatrao nizim od sebe, Kari je Pirocanac iz vica, o Bozi Maljkovicu dovoljno govori to sto je zavrsio kod Vucica, Zeljko je nepodnosljiv kad izgubi i ponekad tezak licemer. Jedino za Dudinog burazera Pivu nikad ni od koga nisam cuo nista posebno negativno.

Dakle, Sasha Obradovic je na pravom putu.lolol

Slađan Stojković je skoro prepričavao anegdote sa Pivom. To su neke za današnji svet neslućene harizme, čovek (Stojković) je proputovao pola sveta, igrao po najegzotičnijim zemljama do četrdeset i neke i vraćao se svakih 5 minuta na Pivu koji ga je trenirao do 20. godine. Iz njegovih priča, deluje baš kao Dudin stariji brat, krstaški mangup, između ostalog nije hteo uopšte da gleda klince koji su došli na probu, a imaju pičkast nadimak.

Lažne legende, kao Gaga fantom

Donatas Motiejunas, centar Crvene zvezde, reagovao je nakon poraza crveno-belih protiv Mege u ABA ligi.

Naime, na kraju utakmice je Bogoljub Marković zakucao kada je sve bilo rešeno, a koš nije priznat. Zbog toga je centar Mege iznervirao trenera Sašu Obradovića.

–Pokušavam da izvučem nešto dobro iz svake utakmice. Mislim da je to bila prelepa pobeda za srpsku košarkašku mladost i nadam se da će to shvatiti kao samopouzdanje za svoj rast i da će napraviti korake ka profesionalizmu. Ka tome da postanu profesionalni košarkaši, kaže Motiejunas o ovom incidentu.

–Imaju mnogo talentovanih igrača, a to je uvek lepo videti. Kada ja i drugi igrači budemo otišli, mlada generacija će morati da preuzme. Bilo je lepo videti da imaju talentovane momke, a mi nismo igrali svoj najbolji duel. Ne možemo na svakoj utakmici da pobedimo. Nije nam drago što smo izgubili, ali treba da se radujemo zbog srpske mladosti, zaključuje Zvezdin košarkaš.

Ustani Saša, da sedne Donatas cry

6 hours ago, harper lee said:

"Prošlost je, nije to klupska ideja. On je odlučio da završi saradnju, nije zadovoljan bio što je bilo logično. Ni klub nije imao razloga da mu ne izađe u susret. Prvo i osnovno, on je došao kao plejmejker, ja sam ga video kao dvojku i tačka. Nemamo više licencu da izađemo na tržište. Samo za eventualno KLS kada bude bilo".

Obradovic ga video kao dvojku. Samo da ne vidi Jaga kao centra, to bi nam napravilo ozbiljan problem u reketu.

Prepisuje od mene Salo. Rekoh vam da je Kenan za bogate fantom

8 hours ago, harper lee said:

"Prošlost je, nije to klupska ideja. On je odlučio da završi saradnju, nije zadovoljan bio što je bilo logično. Ni klub nije imao razloga da mu ne izađe u susret. Prvo i osnovno, on je došao kao plejmejker, ja sam ga video kao dvojku i tačka. Nemamo više licencu da izađemo na tržište. Samo za eventualno KLS kada bude bilo".

Kakav je to komad budaletine, Džizs Blady Krajst..............

Edited by Dankan Ajdaho

I tačka...😂

2 hours ago, Valk said:

Donatas Motiejunas, centar Crvene zvezde, reagovao je nakon poraza crveno-belih protiv Mege u ABA ligi.

Naime, na kraju utakmice je Bogoljub Marković zakucao kada je sve bilo rešeno, a koš nije priznat. Zbog toga je centar Mege iznervirao trenera Sašu Obradovića.

–Pokušavam da izvučem nešto dobro iz svake utakmice. Mislim da je to bila prelepa pobeda za srpsku košarkašku mladost i nadam se da će to shvatiti kao samopouzdanje za svoj rast i da će napraviti korake ka profesionalizmu. Ka tome da postanu profesionalni košarkaši, kaže Motiejunas o ovom incidentu.

–Imaju mnogo talentovanih igrača, a to je uvek lepo videti. Kada ja i drugi igrači budemo otišli, mlada generacija će morati da preuzme. Bilo je lepo videti da imaju talentovane momke, a mi nismo igrali svoj najbolji duel. Ne možemo na svakoj utakmici da pobedimo. Nije nam drago što smo izgubili, ali treba da se radujemo zbog srpske mladosti, zaključuje Zvezdin košarkaš.

Ustani Saša, da sedne Donatas cry

Donatas, sto kažu stare babe, da ga nema trebalo bi ga izmisliti.

Profil čoveka koji ti treba u i oko kluba. Jedna harizma i odmerenost.

18 hours ago, Milošica said:

Možda je samo hteo reći "ima svakakvih ludaka". To mi je onda skroz ok iako zvuči grubo ovako na prvu.

Druga je stvar ako mu i dalje zamera pa glumu neku mafiju. Onda tu nešto nije ok.

"Ima svakakvih ludaka, evo na primer ja..."

20 hours ago, harper lee said:

Do ovog ludjenja Janakopulosa mogao sam kucu da stavim da je pet od prvih sest mesta vec rezervisano za grcke blizance, spanske blizance i Fenerbahce. Dakle, nama bi u tom slucaju konkurencija za sesto mesto bili Hapoel, Monako, Valensija i Zalgiris. Sa ovim ludjenjem Janakopulosa Panata postaje liability a sa njima mozda i mesto odrzavanja F4 u Atini. Nama je svaka domaca utakmica do kraja maltene finale i to ne smemo da gubimo, eventualno bi jedna mogla da se proguta (Fener?). Imamo cetiri gostovanja (dva puta Atina, Madrid i Barselona) koja su izuzetno teska u svakom scenariju a u ovom scenariju gde su njima te utakmice must win i gde ce ih i sudije gurati do iznemoglosti bilo koja pobeda na te cetiri utakmice bi bila monumentalna. Zato maksimalan fokus mora da bude na Baskoniji i Asvelu koji u poslednje vreme kuci igraju veoma dobro i uopste ih nije lako dobiti na njihovom terenu.

Ako izvucemo 23-15 do kraja to znaci da smo ozbiljna ekipa koja zasluzuje plej-of i onda nije ni previse bitno za koje mesto ce taj rezultat biti dovoljan jer cemo igrati protiv neke mocne ekipe kako god okrenes.

Milsim da si precenio pre svega španske blizance, bez obzira na poslednje vreme, umeju i jedni i drugi žestoko da zabaguju - jedina dva tima koja su jasno istakla kandidaturu su Fener i Oli. Svi ostali nisu baš sigurice - plus imaš Valensiju koja realno prikazuje pored ona gorepomenuta dva tima najbolji basket u EL ove sezone.

19 hours ago, harper lee said:

Obradovic ga video kao dvojku. Samo da ne vidi Jaga kao centra, to bi nam napravilo ozbiljan problem u reketu.

Ovo je već teška glupost - bek šuter sa problematičnim ulazom i šutom unutar reketa. Mislim da on nije uopšte imao ideju šta da radi s njim pa ga je proglasio bekom jer mora da mu da neku poziciju u timu.

Lažna Pička Ćelava se nakupio kompleksa tijekom svoje igračke karijere...

Pička ćelava.jpg

image.png

'ladno ilajdža stiže na našu tekmu

Kakvu odbranu igramo u poslednje vreme i da će sigurno imati gomilu otvorenih šuteva, Itudis verovatno računa da će brže pronaći šut posle pauze ako se samo pojavi na utakmici )

Za kraj priče ostavio je impresiju koja je možda i najjača – Saša Obradović. Nije krio zadovoljstvo zbog saradnje, kao ni hemije koja se ostvarila između dve strane.

„Lično, ovo je prvi put u karijeri da zaista imam pravi odnos sa trenerom. On zaista odvaja vreme da razgovara sa igračima i da ih upozna. Mislim da nikada nisam ovoliko razgovarao sa nekim glavnim trenerom. Naš odnos je zaista dobar. On posvećuje pažnju svakom igraču, bilo da je to minut razgovora ili pet, bilo na treningu, na aerodromu ili negde drugde. Zaista imamo dobar odnos. Njegova želja za pobedom je ogromna, veoma je strastven i želi da svi igrači budu uspešni“, zaključio je Bolomboj za naš portal.

Jel moguće? Nije baš toliko loš "ćelavi" thumbup

kapiram da mu jago drži utoku izvan kadra, dok to izgovara

šalu nastranu, nemam ništa protiv da se ovo uvrsti u rekli su o obradoviću, pa kada se sve završi na određeni način, videćemo.

za sada je neophodnije da se bavi svojim poslom bolje nego na prethodnoj euroleague tekmi i da ne pravi one džiberana izjave raznih vrsta

Edited by uini