February 3Feb 3 "U Efesu nisam imao ulogu koju sam očekivao. Neke stvari su se promenile - došao je novi trener, novi generalni menadžer. Veliki razlog što sam potpisao za Crvenu zvezdu je to što je Janis Sferopulos bio trener i tim koji je pravio, kao i planovi za mene i za ekipu, savršeno se poklapali sa mojim željama", rekao je Nvora u podkastu "Triple Threat Show"."Znao sam da dolazi Čima Moneke i razgovarao sam sa Semijem Odželejem. Znao sam i da stiže Ebuka Izundu, koji je prošle godine živeo u istoj zgradi kao ja. Pravio se odličan tim. Znao sam da su tu i Kodi Miler-Mekintajer i Kalinić. Bilo je teško odbiti takvu priliku. Tim je koncipiran tako da može da napravi nešto posebno.""Prioritet je da idem utakmicu po utakmicu, tako nisam razmišljao protekle sezone i opuštao sam da me ometaju neke stvari. Ni ne razmišljam o periodu nakon sezone. Sve što treba da se desi, desiće se sve dok tim ima uspeha i mi uradimo šta treba da uradimo. Ne samo za mene, nego i za celi tim", rekao je Nvora.
February 3Feb 3 Večeras prva utakmica ove sezone koju neću moći da pratim direktnoSa srećom momci pa da se zajedno radujemo oko ponoći
February 3Feb 3 15 minutes ago, ivan9999 said:Sa srećom momci pa da se zajedno radujemo oko ponoći ja bih da se radujem oko 10pola11, tekma je u 8
February 3Feb 3 24 minutes ago, ivan9999 said:Večeras prva utakmica ove sezone koju neću moći da pratim direktnoSa srećom momci pa da se zajedno radujemo oko ponoći Ove sezone, zbog vecernjih obaveza sa decom, vecinu utakmica gledam ili sa zakasnjenjem ili u snimku nakon zavrsetka. Mislim, mogao bih da se ukljucim u nekom momentu, ali zelim da gledam u celini.Za to vreme ne otvaram nista, ni grupu sa ortacima na viberu, ni portale, ni fantasy, ni kladzu ako sam igrao neke igrace, a naravno ni ppp. 😃I onda se nerviram i radujem kao da gledam live 😂
February 3Feb 3 6 minutes ago, Valk said:Aha, zovu se Tercero i Cuatro.Tercija, Kvatroje, Kvintoslav i Sikstana.
February 3Feb 3 35 minutes ago, Valk said:Vidimo po lajkovima, stižu 6 sati kasnije Busted 😃21 minutes ago, Valk said:Aha, zovu se Tercero i Cuatro.Normalno, a gospodja Prima (posto sam ja dvojka, da ne budem pogresno shvacen 😂)
February 3Feb 3 2 minutes ago, assignment said:Hapoel bez Brajant ako to uopšte pravi razliku...Pa trebalo bi, najbolji igrač im je.BOKI!!
February 3Feb 3 3 minutes ago, Valk said:Pa trebalo bi, najbolji igrač im je.BOKI!!Najbolji jeste, ali imaju oni više nego dovoljno dobrih igrača da nam zagorčavaju veče...