January 30Jan 30 7 minutes ago, Nikodije said:@ivan9999 pretpostavljam da Buka ima ubedljivo najviše skokova u EL po minutu igre?
January 30Jan 30 1 minute ago, Pravednik said:odbrana prije svega a doći će i napad.prošla su ta vremena, sad moramo konstantno da trpamo 90+ a razliku ćemo da pravimo u kratkim intervalima stezanja odbrane
January 30Jan 30 Dosta amplituda veceras, ali na kraju vazna pobjeda. Ebuka postaje novi Bolomboy, fantastican je. Svi su dalu doprinos, brat Chima nije bio u elementu, ali dodje i takva utakmica, mada je dao doprinos u odbrani, nije on nikad sporan.
January 30Jan 30 3 minutes ago, pantelia said:Ja gledam i druge rezultate Rajko ne pusta, postavlja sedamnaesto pitanje prati druge rezultate da mi ne bismo () morali.Otkrio je tabelu i sad smo ga ugasili.Nisam čula na koje pitanje nije hteo Saša da mu odgovori.
January 30Jan 30 Dobro je, plasio sam se ove utakmice i eventualnog poraza od ovog odvratnog instant tima.Obradovic je sve lepo objasnio na konferenciji za stampu, samo je zaboravio da kaze zasto to sto zna na konferenciji za stampu ne zna na utakmici. Edited January 30Jan 30 by harper lee
January 30Jan 30 8 minutes ago, Valk said: prati druge rezultate da mi ne bismo () morali.Otkrio je tabelu i sad smo ga ugasili.Nisam čula na koje pitanje nije hteo Saša da mu odgovori.Kako biste prokomentarisali igru u prvoj cetvrtini, drugoj cetvrtini, i ovo na kraju, s obzirom da je maltene doslo u pitanje
January 30Jan 30 Ali koliki je covek ovaj Kabengele, Bolomboj pored njega izgleda kao Etiopljanin koji nije jeo tri meseca.
January 30Jan 30 Obradović: Izundu je naš najbolji centar, preuzimam odgovornost za pad u drugoj četvrtini