January 26Jan 26 7 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Znaci da je ipak bila kampanja ovo proseravanje sa Yagom po toaletoidima proteklih dana... Super sad ce moci da uzivamo u Palcicevim vragolijama.Da covek ne poveruje. Jedina tanka nada ostaje da je Karter zdrav i da je trenirao individualno sve ovo vreme pa mu nece trebati mnogo vremena da zaigra. Mi vec dve i po sezone gledamo Jaga i znamo odlicno sta moze, nisu nam potrebni naruceni tekstovi da nam objasnjavaju kakva je igracina u pitanju.
January 26Jan 26 3 minutes ago, Ros said:bas sranje za grejemaPa ako čovek nađe klub gde će moći da igra - za njega nije sranje.
January 26Jan 26 2 minutes ago, harper lee said:Da covek ne poveruje. Jedina tanka nada ostaje da je Karter zdrav i da je trenirao individualno sve ovo vreme pa mu nece trebati mnogo vremena da zaigra. Mi vec dve i po sezone gledamo Jaga i znamo odlicno sta moze, nisu nam potrebni naruceni tekstovi da nam objasnjavaju kakva je igracina u pitanju.Nisu nama, ali vecini jeste...
January 26Jan 26 Author 3 minutes ago, Valk said:Pa ako čovek nađe klub gde će moći da igra - za njega nije sranje.naravno da je za njega bolje. ali mi je i dalje žešći wtf da nije mogao da se izbori za bar 10-15 minuta. bojim se da nam ne zafali
January 26Jan 26 Kako ovo nije faul na prvu... U sta gleda glupi Jovcic? Edited January 26Jan 26 by hrkljush boys_2
January 26Jan 26 1 minute ago, Valk said:Pa ako čovek nađe klub gde će moći da igra - za njega nije sranje.Ma on je u win-win situaciji... Za nas jeste sranje, sad nam ostaje samo vera da je Sale u pravu, i da je Yago bolje rešenje...Ups... Nije valjda povreda Yaga?
January 26Jan 26 1 minute ago, Ros said:naravno da je za njega bolje. ali mi je i dalje žešći wtf da nije mogao da se izbori za bar 10-15 minuta. bojim se da nam ne zafaliNije trajalo ni jednu cetvrtinu. Valjda nista nije ozbiljno sa Jagom, jebem ti mrtve ABA-ligaske utakmice.