Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

G-aq7Cq-XEAADac-E.jpg

Ne smem da kažem kakve asocijacije mi izaziva ova kompozicija ph34r

• Replies 18.4k
  • Views 821.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

tri gracije 1/1

LAS-TRES-GRACIAS-RUBENS-4-e1610370722769

Pitanje, da li je u Zvezdi ikada igrao veci "gdeceovajupickumaterinuvididadega" igrac od Dzordana Nwore? Kvinsi Miler i Adam Morison su bili tu negde ali dobri Nwora je i njih prevazisao.

49 minutes ago, harper lee said:

Pitanje, da li je u Zvezdi ikada igrao veci "gdeceovajupickumaterinuvididadega" igrac od Dzordana Nwore? Kvinsi Miler i Adam Morison su bili tu negde ali dobri Nwora je i njih prevazisao.

Dakle Kodi i Nvora su sigurni za kup. Batler je visak. Od visokih Odzelej plus Izundu posto sumnjam da ce trositi Bolomboja.

Slazemo li se ako svi budu zdravi da su to 4 stranca koja napadaju Zucka?

Ako Miljenović dobije ulogu Kodija, ima mesta za Batlera. Treba neko da obezbedi sigurne poene.

2 minutes ago, MiddleClass said:

Dakle Kodi i Nvora su sigurni za kup. Batler je visak. Od visokih Odzelej plus Izundu posto sumnjam da ce trositi Bolomboja.

Slazemo li se ako svi budu zdravi da su to 4 stranca koja napadaju Zucka?

Batler je najsigurniji, on nam je go to igrac u zavrsnicama. Mada je pitanje sta uopste hoce od tog kupa, mozda nece ici cetiri najbolja stranca vec cetvorica kojima najvise treba utakmica.

2 minutes ago, Valk said:

Ako Miljenović dobije ulogu Kodija, ima mesta za Batlera. Treba neko da obezbedi sigurne poene.

Njegovo ime je Dzordan, Dzordan Nvora fantom

Slabe partije CMM-a ili ne daj bože povreda bi nam napravile ozbiljan problem i ja ga ne bih opterećivao cimanjem oko kupa. Dao bih Grejemu i Miljenoviću šansu da pred ključne evroligaške utakmice pokažu šta mogu.

Batler igra manje od 20 minuta u proseku i verovatno može da odigra kup bez većih posledica, a Grejemu će trebati pomoć protiv Partizana.

Vodio bih i Bolomboja ako mu zdravlje dozvoljava jer mu trebaju utakmice. Ako je rizično onda Izundu.

Kao četvrti Šemi ili Čima. Radije Šemi ako ide roviti Bolomboj.

Edited by Heaviside

Ima li Izundu naše državljanstvo?

1 hour ago, MiddleClass said:

Njegovo ime je Dzordan, Dzordan Nvora fantom

Let's agree to disagree.

Batler i, čak, Grejem treba da se potrude za Kup, možda im bude privlačna ideja da nešto osvoje opipljivo. Nwora može da odmara malo.

Za Bolomboja uvek dižem obe ruke ali ako je rizik da ga neki domaći kasapin povredi preveliki - neka igra Izundu.

• Popular Post
2 minutes ago, Valk said:

Batler i, čak, Grejem treba da se potrude za Kup,

mocart kaže da je yago već eliminisao grahama i da je on ranije bio aktuelan. za batlera još ima nade (nema nikakve)

Međutim, Jago je idealan primer Batleru da Amerikanac shvati kako može i mora da se igra kod Saše Obradovića. Besomučno pokušavanje da se postane heroj tako što će se ispaliti veliki broj nerezonskih šuteva ne vodi nigde, a momak iz Sau Paula je to shvatio.

Dobro, je l' moraš da me nerviraš na današnji dan, nakon što sam preživela čopor desetogodišnjaka koji slavi rođendan u kuglani?

pun spare me GIF by AMF Bowling Co.

• Popular Post

trebalo je da im pokažeš ovu sliku

1769211595465_1753973951765_zvezda-buduc

i da im kažeš,

neki vaši vršnjaci već imaju karijere, rade velike stvari a šta ste vi uradili

16 minutes ago, uini said:

mocart kaže da je yago već eliminisao grahama i da je on ranije bio aktuelan. za batlera još ima nade (nema nikakve)

Međutim, Jago je idealan primer Batleru da Amerikanac shvati kako može i mora da se igra kod Saše Obradovića. Besomučno pokušavanje da se postane heroj tako što će se ispaliti veliki broj nerezonskih šuteva ne vodi nigde, a momak iz Sau Paula je to shvatio.

Mati mila... isuse Ovo više nije ni smiješno, ne kontam otkud ljudima obraz da ovako nešto napišu.