Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

10 minutes ago, Bogotac said:

Gurovic je odjeban,pa sad sikce,samo se čuvati bivših legendi

Čekam ponovo da se javi doktor robotike,da zakuka

Ovakvi tekstovi i inace vise lice na njega nego na klub.

• Replies 18.4k
  • Views 821.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

8 minutes ago, Bogotac said:

Ne sme on previše da talasa, ostalo je dosta problematičnih papira iz njegovog perioda.

Zivka on i dalje članove skupštine, bivše igrače ... neki se i prime na priču o propasti kluba.

27 minutes ago, harper lee said:

Tek za tim nema potrebe. Od cega da ga zastite? Covek uredno igra i pored toga sto je na poslednjoj utakmici u Bolonji po prvi put bio igrac manje na terenu (faktor Pajola), ima 800 hiljada godisnju platu koju je dobio sad i nikad vise, to sta se o njemu pise po forumima i drustvenim mrezama nista ne menja u njegovom statusu.

Ne utice na status ali ga pogadja a sigurno i Obradovic trpi pritisak jer je neznalica cim mu on igra.

Mozda klub zeli to malo da olabavi a mozda je i samo dosada, 3 velike pobede Zvezde ove nedelje, ljudima dosadno pa treba da se bave necim.

19 minutes ago, samo_opusteno said:

Ne utice na status ali ga pogadja a sigurno i Obradovic trpi pritisak jer je neznalica cim mu on igra.

Mozda klub zeli to malo da olabavi a mozda je i samo dosada, 3 velike pobede Zvezde ove nedelje, ljudima dosadno pa treba da se bave necim.

Suza suzu stize. I mene pogadja kad s njim na parketu odemo na -20 ali za razliku od njega ne mogu da se utesim sa 80.000 doloresa mesecno.

Ujebao nas je Uniks jer su mu nudili veliki ugovor pa smo mi morali da ispariramo da nam slučajno ne ode, gde bismo našli takvog opet...

Posle Džabarija najgori igrač u Evropi ako se gleda odnos cena-kvalitet.

7 minutes ago, Nikodije said:

Ujebao nas je Uniks jer su mu nudili veliki ugovor pa smo mi morali da ispariramo da nam slučajno ne ode, gde bismo našli takvog opet...

Posle Džabarija najgori igrač u Evropi ako se gleda odnos cena-kvalitet.

Nismo mi morali nista ali tako biva kad neko poput doktora robotike raspolaze parama koje nisu njegove, niti ih je on zaradio. Bajke se pisu o Grejemovih protracenih 900 hiljada, sto je realno nista za igraca s takvom reputacijom, a ignorise se sto nam na Jaga i Dedu godisnje ode 1.5 miliona, iako smo tacno znali sta dobijamo i od jednog i od drugog.

I ja mislim da klub od odlaska Kralja Saopštenja ima daleko normalniju retoriku i objave, uopšte odnos i prema protivnicima i prema svojim igračima. Ovi tekstovi su upravo što Harper kaže, pokušaji nazovi novinara a zapravo lovaca na klikbajtove da raspale neki issue.

Čuj sram bilo Devontea kolike pare prima a ne igra - kao da njega Obradović gura na teren a on legne pa se valja pored klupe i viče neću neću!

Stoka bezrepa.

On 24. 1. 2026. at 12:01, Milošica said:

Ja navijam za Arsenal, Napoli i Bajern Minhen.

Ipak navijam za Partizan sad

Odvelo košarkaše na finale u vaterpolu. Gledam Ebukinu facu, izgleda kao da prvi put vidi da može da se igra loptom u bazenu.

• Popular Post

G_iKe18XgAMSOx_?format=jpg&name=large

Screenshot_20260125-210306.png

lollollol

3 hours ago, Bogotac said:

Uz standardne navijacke razloge, imam jedan sebican i pakostan zbog kog zelim da odemo na F4 - da Udbojsa implodira od muke i jeda. Smecar odvratni

Ako je ova statistika tačna ona mnogo govori:

u posljednje 3 utakmice Eurolige, 306:285 (koš razlika)

2nd unit

1. Ojeleye +27

2. Yago +21

3. Butler +18

4. Izundu +17

5. Kalinić +14

1nd unit

1. Dobrić +10

2. Moneke +9

3. Nwora +8

4. Codi -1

5. Motiejunas -15